Jump to content
PirateClub.hu

godside

Támogató
  • Content Count

    107
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About godside

  • Rank
    Jómunkásember
  • Birthday 08/28/1979

Contact Methods

  • MSN
    godside@citromail.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest XX.
  1. godside

    NOKIA N95 8GB

    most szereztem egy ilyen csoda keszuleket az N73 melle... hianyolom rajta, hogy nem tudtak valami vedoszerkentyut tenni a kamerareszre
  2. godside

    Csapi víz vagy Ásványvíz?

    mifelenk a ferfi emberek sort isznak.... es en is az vagyok vagy mi...
  3. godside

    Abszint (hogy csináljuk a mágikus italt)

    sajna csak arlistaba lattam es jov heten szabin vagyok, de utana igerem neked szerzek rola fotot mindenkeppen
  4. godside

    Abszint (hogy csináljuk a mágikus italt)

    Az nem ugyanaz, es nem mi hozzuk forgalomba mert csak nalunk nem lehet am mi csak importaljuk es az import cuccokra szinte csak az jellemzo, hogy legyen rajta magyar nyelvu cimke
  5. egyszeru a valaszom: penz!! komolyra forditva a szot meg DX10 alkalmazasok is igen keves szamban talalhatoak meg, es egyenlore azok is csak Vista ala. Carmack bacsi megmondta jo neki a DX9 hisz meg az sincs kiaknazva ha valaki akkor o biztosan tudja. Bar nem lepodnek meg ha hamar megvaltozna a velemenye. Emlekezzunk csak vissza volt egy ember anno aki azt allitotta teljes mellszeleseggel, hogy a 640kb mindenre eleg... ROFLMAO
  6. godside

    Milyen videókártyátok van?

    gyari hutessel? milyen tappal?
  7. godside

    Levesek

    Tejszines gombás burgonya leves (gs modra) Hozzavalok: 2kg burgonya 2dl fozo tejszin 2 evokanal liszt 1/2 cs petrezselyem 6 leveskocka 1 kis uveges gomba Elkeszites: A burgonyat meghamozzuk apro (kb 2cm) kockakra vagjuk kb 3l hideg vizbe feltesszuk a tuzhelyre, hozzaadjuk a leveskockakat es az osszevagott petrezselymet ezutan kozepes fokozaton felforraljuk majd kis fokozatra veve felpuhara fozzuk a krumplit ha ez megvan akkor a gombanak lecsopogtetjuk a levet majd beletesszuk a labosba. Par perc mulva lassu tuzon szinten lassan csorgatva es folyamatosan kevergetve hozzaontjuk az elozoleg a liszttel csomomentesre kevert fozotejszint. Ha besurusodott, akkor a tuzhelyet elzarjuk es kesz. Jo etvagyat...
  8. godside

    Amikor a szerelmi kettős létszáma kibővül!

    volt szerencsem kiprobalni a ket no egy ferfi felallast szerencsere...
  9. godside

    Zöldséges ételek

    Rakott karfiol Hozzavalok: 1 fej nagyobb karfiol vagy 2 kozepes 50 dkg daralt hus 1 dl olaj 4 fej voroshagyma 1 pohar nagy 20%-os tejfol 1 csokor petrezselyem 15 dkg felkemeny zsiros sajt (eidami vagy trappista a legjobbak) 15 dkg fustolt sajt (oazis vagy karavan) 20 dkg husos szalonna (kolozsvari vagy csaszar) so,bors Elkeszites: A karfiolt kozepes rozsakra bontjuk majd megmossuk. Megfelelo meretu edenybe sos vizben egy kicsit megfozzuk, de ne legyen puha. a vizet leontjuk rola felrerakjuk. a voroshagymat apro kockakra vagjuk es megdinszteljuk az olajon sozzuk borsozzuk izles szerint majd a daralt hust megpiritjuk a hagyman, felrerakjuk ha kesz. A sajtokat lereszeljuk, a petrezselymet osszeapritjuk majd hozzatesszuk a tejfolhoz egy talba, sozzuk borsozzuk majd alaposan osszekverjuk. A sutot elomelegitjuk kozepes (gaz 3-4, elektromos 180-200 fokra) hofokra majd egy tepsibe az aljara rakjuk a husos szalonnat egyenletesen elosztva majd egy reteg karfiolt ezutan a daralt hust utana a maradek karfiolt. Egy evokanal segitsegevel a tejfolos-sajtos masszat a tetejere kenjuk es a sutobe helyezzuk az egeszet. Akkor lesz jo ha a tejfol a tetejen aranybarnara pirul. Konnyu szaraz feherbor illik hozza. Jo etvagyat.
  10. godside

    Abszint (hogy csináljuk a mágikus italt)

    en is a kereskedelemben dolgozok mar jo par eve ha tudni akarod saccperkabe 4k HUF Netto aron hozok neked absinthe-t pl a Tunel,Prenet es egyeb olcso fajtak, de ezek meg mondjuk mindig a pancs kategoria. Egy igazi jo 90% feletti absinthe-t nem hozol nekem 15k alatt maradjunk annyiban.
  11. godside

    Abszint (hogy csináljuk a mágikus italt)

    hmm rendkivul erdekes en italnagykerbol tudok hozni 6%kedvezmennyel eredeti voros abszintet netto aron 15000 HUF szoval amit te ittal az pancs volt.... (ja es ez meg nem is a legrdagabb!!)
  12. godside

    Abszint (hogy csináljuk a mágikus italt)

    maylo ecsem ha te megittal volna fel liter tiszta abszintet akkor komoly alkoholmergezesed lett volna ami mondjuk minimum filmszakadast idezett volna elo de akar be is komazhattal volna. amit megitattak veled az valami higitott szar lehetett vagy tablettas abszint
  13. godside

    Kovászos uborka

    sajat recept. Hozzavalok: 1 megfelelo nagysagu uveg (3-5l) 1 kistanyer 2-3 kg kovaszolni valo kozepes meretu uborka 1 cs friss kapor 1 cs szaritott kapor 1 cs mustarmag 2 fej voroshagyma 2 fej fokhagyma 1 cs bazsalikom 1 vastag szelet kenyer 20 dkg so Elkeszites: Az uborkat jo alaposan megmossuk, majd a ket veget levagjuk kis meretu kessel bevagjuk hosszanti iranyban az uborkakat. Kb. 2 liter vizet felteszunk forrni a tuzhelyre es a 20 dkg sot hozzatesszuk, ha a so feloldodott es a viz felforrt akkor lekapcsoljuk. A voroshagymakat 4 fele vagjuk majd a fokhagymakat megpucolva egy lapos kessel osszenyomjuk, hogy jobban ervenyesuljon az izhatasuk, a fuszereket is megfelezzuk es 1-1 kistanyerra helyezzuk. Az uborka felet az uvegunkbe kell rakni majd a voroshagyma, fokhagyma es a tovabbi fuszerek felet ratesszuk ezutan ujabb uborka reteg es a maradek fuszerek kovetkeznek. Ha megvagyunk ontsuk a langyos sos vizet az uvegbe, es helyezzuk ra a kenyeret. Napos helyre tegyuk es erleljuk kb. akkor lesz jo amikor a leve zavarossa vallik es kicsit nyulos lesz. Ez optimalis esetben 2-3 nap maximum. Ha megfelelo lett az uborkank akkor levesszuron atszurve a levet az uborkakat megmosva a hutoben tarojuk. Ha a hutoben ulepedne a leve akkor razzuk fel, vagy az uborkak megfognak puhulni. Ajanlott mindenhez vagy akar magaba is a leve pedig kituno szomjolto.
  14. godside

    godside light reggelije :)

    Egy kis kaloria bomba kemeny fizikai melot vegzoknek. Hozzavalok: 20 dkg husos kolozsvari vagy csaszarszalonna 1 evokanal olivaolaj 6 tojas 20 dkg fustolt sajt 15 dkg fustolt kolbasz csipetnyi so, bors Elkeszites: A kis olajon megpiritjuk az aprora vagott szalonnat, majd hozzaadjuk az osszevagott kolbaszt. Amig a szalonna es a kolbasz lassu tuzon megpirul addig verjuk fel a 6 tojast es tegyuk hozza a kis kockakra vagott fustolt sajtot. Ezutan a sajt- tojas kombot izles szerint sozzuk-borsozzuk majd lassu kevergetes mellett ontsuk a szalonna-kolbasz duohoz. Tetszesunk szerint ki kemenyebben ki lagyabban szereti a tojast sussuk meg. Friss kenyerrel, kovaszos uborkaval talaljuk. Jo etvagyat.
×