Sanctus Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Sanctus bundáskenyere 10 db tojás, szeletelt, kocka kenyér, szeletelt sajt, szeletelt sonka, fogpiszkáló. A sajtból, sonkából, szeletelt kocka kenyérből készítsünk szendvicseket -mintha toast-ot készítenénk. Az így elkészült szendvicseket tűzzük össze két oldalt fogpiszkálókkal úgy, hogy az ne tudjon szétesni. Tegyünk jó sok étolajat egy serpenyőbe (annyit, hogy legalább félig ellepje a szendvicsünket), hevítsük fel,. A szendvicseket ezután budáskenyér készítésének módjával -felvert, sóval (esetleg más fűszerekkel, pl fekete bors)- óvatosan tojásba forgatjuk, ügyelve, hogy szét ne essen, majd a felhevített étolajban kisütjük. Nagyon sok tojást felvesz, így érdemes többet venni belőle. Persze -ismerve az üzletek kínálatát- oda kell figyelni a tojás méretére is, ha apró, akkor kell vagy 15 db alapból. Sok sikert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Nem semmi bundáskenyér, ami inkább már bundás szendvics. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutya Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Húú cool én megcsináltam!! nyami nyami.. : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Kalória bomba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 Fúúúúúú ez már valami, elég laktatónak tűnik. Jól hangzik csak most épp fogyókúrán tartanak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombieee Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 Egy ilyen kaja,betesz egész napra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 már tudom mi lesz ma reggelire :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Én is elég kisérletezkető vagyok kaják terén, de ez még nem jutott eszembe. Köszi a receptet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vismajor Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Ezt ugy ismertem, hogy a két szelet között májkrém van, az össze is ragasztja, nem kell fogpiszkáló. És a végn mehet ár egy kis tejföl is.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Na,akkor együnk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gcsabee Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Ez biztos finom lehet! Kipróbálom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bp73 Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Uhhhuuuuuuhhhhhhhhhúúúúú, ez király! Kösz az ötletet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyorotyere Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Én simán szoktam bunda meg kenyér sütés és fokhagymával kecsappal!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaz3r Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 tuti hogy kipróbálom, nagyon jól hagzik! THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 reggelente ezt szoktam enni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
havlix Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 asszem majd ügyeskedem barátnőmnek ezzel a receptel, köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akire Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Sziasztok! Én sonkával készítem a bundi-kenyeret. Kicsit vékonyabb szeleteket vágok megkenem majonézzel és a két szelet közé valamilyen sonkaszeletet . Aztán bele a tojásba és kisütöm. Nálunk nagyon bejött ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
curly Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 meglesem ^_^ köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnBulldog Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 próbáljátok ki, ma reggel csináltam, bundáskenyér de másféleképpen, felveritek a tojást, egy csipet só, egy csomag vanilliás cukor bele, és fahéj, magyarul fahéjas bundáskenyér, én 3 tojásból csináltam, tettem még bele kristálycukrot mert ugy ráég a bundikenyérre... nagyon jó... egy pohár hideg tejjel vagy kakaóval ajánlom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Na ezt az édeset még nem hallottam... De: a hagyományosnál, a felvert tojásba érdemes 1 evőkanál tejet is rakni, mert attól finomabb lesz a "bunda"!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Tojásba tejet! Szentségtörés! Anélkül pedig nagyon jó... de ez nem bundáskenyér hanem bundás szenyó, de jól hangzik, köszke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Hmm... most csináltam meg NYAMI ! Esetleg lehet a szendvics közepébe szórni egy kis bors-t is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 ezt kipróbálom!!jól hangzik!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Holnap kipróbálom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts