Jump to content
PirateClub.hu

Tyorotyere

Veterán
  • Pontszám

    42
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Tyorotyere

  • Születésnap 03/26/1983

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Keszthely PEGMK

Tyorotyere's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Segítségeteket kérném. Tárgyakat szeretnénk fotózni és internetes megjelenítésnél nekem nagyon tetszik a fehér háttér és a tárgy tükröződése mintha az asztal magasfényű lenne. Kérdésem az lenne ha van egy keszekusza tárgy akkor hogyan tudom megcsinálni a tükörképét? Például ennek a képnek hogy csinálták meg:: ? Az a baj, hogy ha kivágom a szappanokat akkor utána tükrözöm függőlegesen és szabad átalakítással kellene megcsinálni de nem tudom! Van erre valami módszer? Mert egyszerű tárgyakat tükröznek szépen oktatóvideóban de összetettebb egymás mellett állót nem. Köszönöm szépen
  2. Tyorotyere

    Tárgy "körbevágása"

    Photoshop kiegészítő a onOne Mask Pro 4.1 ! Ez direkt erre van hogy megkönnyítse a legnehezebb kivágást is! Csak nálam nem akar működni sajnos!
  3. Ja ebben igazad van! Csak az ember megkönnyítené a munkáját ott ahol lehet ! Bele kell akkor tanulni a photosopba! Köszönöm a választ!
  4. Értem! Ja a photoshoppal mindent lehet meg jol meg lehet csinálni! Nem tudom mit használnak a többi ilyen fotós vagy ők is photoshoppot? De ennyi képnél az rengeteg munka! Eddig photoshoppot használtak ismerőseim de még éjjel is dolgoztak! Aztán találtunk valami programot aminek a nevét már nem tudom de ki kellett jelölgetni szemet a szájat orrot meg az arcot és egy gombnyomásra kiretusálta!De az nem mindig volt olyan szép meg kicsit torzított. És később mondták ezt hogy valami ujságban látták és az van nekik gyors és jo is de nem mondták el melyik progi volt az! Hát mindegy Köszönöm szépen! Ha nem marad más akkor photoshop!
  5. Köszönöm a válaszokat! Igen tudom a photoshop meg a corel univerzális az megvan nekünk csak például egy esküvön csinálnak 300-400 képet és azokat kiretusálni photoshoppal nagyon nehéz. Még régen egy fotós mondta hogy másik programmal retusálnak és dolgoznak csak a program nevét nem volt hajlando megmondani csak annyit mondott hogy japán vagy kinai progi eredetileg asszem de nem bizti. És ezzel nagyon könnyen tudnak dolgozni! Köszönöm, kiprobáloma progit!
  6. Sziasztok! Szeretném kérdezni milyen retusáló, képfeldolgozó, képkeretező progit ismertek ami szerintetek jó, photoshop és corel en kivül. Egy barátomnak van egy fotóüzlete és portfóliokat csinál és esküvőkön fotóz digitális géppel és szeretnék segíteni neki. Persze engem is érdekel milyen programokat használnak a fotósok. Köszönöm szépen előre is.
  7. Tyorotyere

    Sportkocsi MS Painttel

    Azért kicsit fura formákat nyomatott a paintbe!De nagyon jól csinálja az biztos!!
  8. Tyorotyere

    Audi, BMW vagy Mercedes?

    leginkább audi meg bömös
  9. Ha ismeretlen mindenképp fontos a külső mert kimegy oda egy csunya csajhoz mondjuk egy discóba? Mindenképp fontos azért hogy valamennyire tetszen de a belső szerintem is a legfontosabb esetleg hogy tudjál eggyütt is élni a csajjal ne csak nézegetni!!
  10. Tyorotyere

    Bundáskenyér

    Én simán szoktam bunda meg kenyér sütés és fokhagymával kecsappal!!
  11. Tyorotyere

    Forró csoki

    Köszia a receptet!Nagyon szeretem csak mindig kijönnek a pattanások!!
  12. Tyorotyere

    Banános édességek

    Én is eddig a sültbanánt ismertem mézzel!!Ez is biztos jó lehet!!
×
×
  • Create New...