pretty Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 Még mindig a Dragonball. Sose fogom elfelejteni amikor 3-dikban szaladtam haza hogy még időben elérjem a Tv-ben. De szép napok voltak, Istenem. Bezzeg bátyámnak akkor már nem 4-ig tartott a suli és ő könnyedén nézhette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmagyarz Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 Imádom az animeket. Huh most le kéne írnom a kedvanceimet (annyi van belőle). Na lássuk csak: Shuffle!, Oh My Goddess, Samurai7, Ichigo 100%, FF7 Advent children, Onegai Sensei, Onegai Twins, Vision of Escaflowne, Naruto (és a Shippuuden is természetesen), REC, Elfen lied, .............. ja és az örök klasszis Son Gokuról sem lehet megfeledkezni Ha valakinek baja van a felirat olvasással (mint ahogy jómagamnak ) és közelebb áll hozzá a német nyelv mint a japánannak itt egy link: www.anime-loads.org (rapidshare -s letöltés) UI.: nemtom de nekem vmiért nem nyílik a www.usteam.hu van vkinek vmi ötlete hogy miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Na, majd meglesem a Death Note-ot én is az Animaxon. Kíváncsi vagyok a szinkronra. Amúgy meg, Eyeshield 21-t ismeri/nézi itt valaki? Egész jó amerikaifocis cucc^^ Nem valami ismert, annak ellenére, hogy k*rvajó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinnyeske Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Szerintem is nagyon jó a Death Note szinkrona. Jól passzolnak a hangok a karakterekhez. Szerintem a Fullmetal Alchemist -nek is jó a szinkrona. ott csak annyi a baj hogy néha a beszéd nem úgy jön ki mint a szájmozgás...de nem nagyon zavaró. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bicske city Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Ne haragudjatok valaki tudna adni egy oldalt ahol meg találom a fulmetal penic fomoffu-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazoo1992 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Naruto + Naruto Shippuuden, Bleach, Elfen Lied FAN vagyok... éés mostnézem Death Note, aztán jön FMA. nemlehet nemnézni valami anime-t... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Az én listám: -Dragon Ball -Death Note -Devil May Cry -Inuyasha -Bleach(Nemrég kezdtem bele) Nagyjából enny Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Nos animéket kb 2hete kezdtem nézni, a Devil May Cry-al akrtam kezdeni, de a heverom elhozta helyette az Elfen Lied-et (amit azóta sajnos véletlen letöröltem ). Nagyon bejött, bár elsőre kicsit sokkoló volt. ( Eddig csak ilyen Poke,- digimon szarságokat nézetm hébe-hóba) Aztán letöltöttem a DMC-t: ez is ngyon tetszett, annak llenére, hogy Dante egyáltalán nem hasonlít a játékbelire (Ráadásul Vergilt is kihagyták!! ) A Story is elmaradt a várttól. Viszont nagyon szépen meg van rajzolva! Tudnátok valmit ajánlani? Valami komolyabbat, mert az ilyen DragonBall-szerűségek nem nagyon jönnek be... Ja és valami olyan oldalról, ahhonnan gyorsan lejön, ha lehet (AnimeAddictról töltöttem de onnan csak 25-30-al jön!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Próbálkozz a Death Note-al Szerintem az már egy komolyabb kategória Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guns Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Inuyasha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beni0409 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Dragon ball a legjobb ! abból is a Z Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Bezony, hogy a DBZ... majin buu saga powaaa és még a Wolf's Rain is tetszett, igaz nem vagyok valami nagy animés Ha a Dragon Ball GT kellene valakinek tegnap előtt elkezdtem feltölteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackcrever Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 egy tanulságos vid: http://www.youtube.com/watch?v=pVybMu-1zv0 remélem nem linkelték be elöttem 2 millióan mer még lusta vagyok olvasni 20 oldalt amugy az én kedvencem a Naruto meg a Dragon Ball Z !!! az Z egy ku.vafontos betű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 A Ghost in the Shellről hallott valaki? Megéri letölteni? Most éppen a Death Note-ot nézem (vagyis nézném, lesz egy kis idő mire lejön mind a 35 rész). Majdnem elfelejtettem: Tegnap igazi relikviákat találtam! Az összes Ezüstnyíl rész VHS-en! ÁÁÁ! Gyerekkoromban ez volt a kedvencem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Akkor gondolom a 4 kazettásos verziót találtad meg az Ezüst Nyílnál. Igazából 21 részes az Ezüst Nyíl, csak a magyarok összevágták és kiadták 4 VHS-en. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazoo1992 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Aki szereti Bleach-et annak ITT egy nemrég indult fan oldal Am sztem Bleach szinkronba hollow maradhatott volna hollow...nemtom mitfognak csinálni később...pl majd bounto-kat mire forditják bontó érdekesen hangzana. )) a bountok képesek lebontani a szellemi részecskéket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Hát én Inuyasha-t imádom, most már annyira bolnd vagyok,hogy elkövetek mindent,hogy meglegyen majd az összes rész... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbence Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Én is nagy Anime fan vagyok a kedvenceim a Dragon Ball Z, Naruto, Full Metal Alchemist, Full Metal Panic , Pokoli lány stb. de találtam egy petíciot tegnap aminek az a lénygege hogy leadják az ANIMAX-on a DBZ-t itt lehet aláírni dragonball.blog.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Most a Vampire Knightot nézem, ahogy adják sorba le japánba meg ahogy kész hozzá a magyar felirat Bővebben a sorozatról: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1838 Az openingjét imádom... egy kis ízelítő belőle: http://youtube.com/watch?v=thlt8Bx1wAQ&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteSheep Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Death note-ot nézem most már a 33. résznél tartok és nagyon szeretem , de a Full Metal Alchemist is nagyon tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti93 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Naruto, Bleach, Death Note, Yu Yu Haksuho, Inuyasha, Slayers, Shaman King(az azé nem annyira), van még csak most nem jut eszembe ja meg ezen a héten a dattebayo-n a naruto heléyett volt vmi rockstaros mese v mi az is egész jónak ígérkezik hú bazz majnem kihagytam a kedvencem a Final Fantasy AC havonta minimum 1* megnézem mindennél jobb aki nem látta az nézze meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Nekem anno DB volt Most:Bleach,Digimon(szoktam nézni),Death note(vége),Yu Yu hakusho,Inuyasha(néztem),Slayers(össz ep-et láttam)Sámán király(össz ep-et láttam az elsö évadból többször is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti93 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 a DBZ-t is szeretem meg a pokemont is elnézem télleg, nincs meg valakinek a slayers? és ha megvan nem tudná feltölteni? kéérem ez az 1etlen anime (meg az inuyasha) amit nem tudtam megszerezni, de ha tudna adni valaki egy linket ahonnan le tudnám tölteni az is non jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiakisama Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Pillanatnyilag a School Rumble, DE csak pillanatnyilag, mert le vagyok épülve és semmi komolyságot nem tudok elviselni. (a Minami-két meg már 5x láttam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiakisama Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Húúú: Nankurunaisa': Blood+ Mindenkinek ajánlom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Hello! A Vampire Knighthoz valaki tudna egy oldalt, vagy linket adni ahonnan le lehet tölteni? (Lehethogy nem ide kellett volna írni, de próba szerencse) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Innen le tudod szedni, a felirat rá van égetve! http://sekai.extra.hu/news.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marokko Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Golden Boy, azt még anno német csatornán láttam és elég poénos is volt Meg az Angel Sanctuary, csak kár hogy pár része van... pedig annak érdekes story-ja van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Húú ez a Vampire Knight nagyon jó! Kösz Zsepi a linket! Nem tudja vki hogy a 14. és a többi rész mikor jön? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Egy ideig nem lesz VK, majd ha folytatják, úgyis lesz róla hír. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts