Jump to content
PirateClub.hu

bazoo1992

Veterán
  • Pontszám

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    The Capital of Hungary...

bazoo1992's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. bazoo1992

    Family Guy

    Szerintem South Park-ot nem veri, de Simpsonst mindenképp! legalábbis nálam... xD
  2. bazoo1992

    Bleach

    Sztem jó volt az új rész, bár a mangától kicsit eltért, de talán így még tartalmasabb is lett... bár azért jobban örülnék, ha nem húznák olyan 10-15, vagy több részen keresztül. (ez reméljük így is lesz) x) (Grimmjow J. , azért feltüntethetnéd a forrást ahonnan kimásolod a "napi zanpakutou leírásaidat" ... )
  3. Hali! Nemrég kaptam egy 5.1-es settet és mindent helyesen összekötöttem, szól is minden, de a sub (mélyhangszóró) nem akarja az igazát... a center szól, pedig egy csatlakozón vannak (máshogy nemis lehetnek). A hangkártya Realtek ALC888, driver-ből feltettem a legfrissebbet... mi lehet a baj? pls segítsetek, ha tudtok! előre is köszi. .)
  4. Karácsonyra szeretnék beújítani egy vga-t, de max 20ezret szánnék rá. Mit ajánlotok ennyiért? (Most van egy nvidia 8400gs-em... xD) Előre is köszi!
  5. bazoo1992

    Charlie az egyszarvú

    Szívesen! x) Háát összesen 2 részes, a másodikat is lefordítom pár nap múlva... xD
  6. Nos unatkoztam így lefordítottam a Charlie the Unicorn első részét azoknak, akik az angolt nem értik... nameg azoknak, akik nem ismerik. Elég beteg kis "mese", szóval csak vigyázzatok vele... na de itt is van: http://www.youtube.com/watch?v=w-s1x5xiijI
  7. Hali mindenki! Szeretném beújítani az alaplapomat (mivel most s478as, agp stb...) és akkor már venni kell új procit is, de szeretném megúszni 20ezer HUF körül... én spec így gondoltam: -Asus P5B MX alaplap (gyári integrált vga, legalább arra nem kell költeni, csak karácsonykor beújítani) -Intel Core2Duo E2180 2,0 GHz proci -Kingston DDR2-RAM 1GB 667 MHz Ha valakinek van valami észrevétele a konfiggal vagy tapasztalata az alaplappal kapcsolatban az plz írjon, köszi!
  8. bazoo1992

    Animékről

    Aki szereti Bleach-et annak ITT egy nemrég indult fan oldal Am sztem Bleach szinkronba hollow maradhatott volna hollow...nemtom mitfognak csinálni később...pl majd bounto-kat mire forditják bontó érdekesen hangzana. )) a bountok képesek lebontani a szellemi részecskéket.
  9. bazoo1992

    Animékről

    Naruto + Naruto Shippuuden, Bleach, Elfen Lied FAN vagyok... éés mostnézem Death Note, aztán jön FMA. nemlehet nemnézni valami anime-t...
  10. bazoo1992

    Alkotásom

    hátez nagy :D az ötlet érdekess de teccik a megvalósítás grat
  11. bazoo1992

    Anime

    éncsak Narutot meg Bleachet nézek egyelőre elég. és 10.-én jön az uj Naruto Shippuuden epizód jeah!
  12. bazoo1992

    Travian

    jah jó is a travian...én server 4en vok, bitefighton meg server3, server7
  13. bazoo1992

    Kézi rajzok és egyéb

    hy! ezt most rajzoltam 1 - 1,5 órája. nem vagyok egy profi...de nekem tetszik Naruto + Bleach Jah és nagyon szépek a rajzok grat!
  14. bazoo1992

    Naruto vs Bleach

    Naruto ^^ de Bleach se rossz
  15. hát, a 140k-t úgy írtam h beleszámítottam bill.-t, dvd írót, gépházat. szóval úgymár nemnagyon férne bele szerintem 8800gt (sajna, pedig nemlenne rossz, talán nyáron..) thx a tápot megnézem meg ram-ot
×
×
  • Create New...