Jump to content
PirateClub.hu

chiakisama

Felhasználó
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

chiakisama's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. chiakisama

    Anime

    Mi van az usteammal? Vagy csak nekem nem jött be?
  2. chiakisama

    Animékről

    Húúú: Nankurunaisa': Blood+ Mindenkinek ajánlom!
  3. chiakisama

    Antifaces

    Nekem az animés rés jön be legjobban, mivel azon tudtam a legtöbbet röhögni. (Pl: Naruto: a japán barátok közt, meg a Chobits-es rész) Nagyon betegek, de azért nem rossz. A rothadó világ meg azért nem jött be (mert egyébként jó), mert nem illik a képbe. Nézem a videókat, és a padlón fetrengek a nevetéstől, és akkor jön ez (ami mondom, a többi nélkül nem rossz), és nézek, hogy ez most mi volt, ennek komolyan vevendő mondanivalója volt, vagy mi... Ja és tudja valaki mért pont Calambo az, aki volt fent szombaton? (Tudom mert ő fedetre fel amerikát XP)
  4. chiakisama

    Anime

    Egyszer biztos. Viszont akkor az őszire jössz-é, mert az mindig pesten van? (És még mindíg School Rumble után kajtatok nagyon bőszen... )
  5. chiakisama

    zombi és vámpír filmek

    Sziasztok! Nemtom mennyire illik a topicba, mer nem horror, de mást témát nem találtam. Nem tudjátok honnan lehetne beszerezni a Rém vadászok című (borzalmas) amerikai sorozatot?
  6. chiakisama

    Animékről

    Pillanatnyilag a School Rumble, DE csak pillanatnyilag, mert le vagyok épülve és semmi komolyságot nem tudok elviselni. (a Minami-két meg már 5x láttam)
  7. chiakisama

    Feliratos vagy szinkronos?

    Hát újjabban a szinkronok... keresem a finom kifejezést... nem túl színvonalasak. Úgyhogy eredeti hang+felirat. Tisztelet a kivételnek, pl: Próbáljátok meg a Donie Darkot felirattal nézni, hozzá vagyok szokva a feliratokhoz, de az első (veszekedős) jelenetből csak minden 3. mondatot tudtam elolvasni.
  8. chiakisama

    Anime

    Sziasztok! Eléggé animefan vagyok (bár inkább a mangákat szeretem), úgyhogy csak a kedvencek: Spirál, Ayashi no Ceres, Fushigi Yuugi (Watase forever), Death Note, Air, Inuyasha (befejezték mangában kb 1 hete!!!!), Elfen lied, Rozen Maiden (mindegyik), Minamike (aki látta annak Chiakit imádni kötelező) Venus Versus Virus, Fulmetal Pánik (hátha lesz a The2'nd rain után még egy széria), Simigami no ballad (azaz Momo), R.O.D. the TV, Cowboy Bebop, Kamikaze Kaito Jeanne, Paradice Kiss, Gaviation, Ranma1/2, Fulmetal Alkemist... és amiket mindenki utál rajtam kívül: Ka-mi-chu, Parappa, Chi's sweet home Japán szinkron párti vagyok és nem riaszt vissza az andol felirat. (jut is eszembe van itt akkora animefan, hogy jön a nyári Sakuraconra?) Valaki segítsen!!!!! A School Rumblet keresem a 9. résztől, és sehol sincs, nem baj, ha angolfeliratos. Jah és nem akarok okoskodni, meg osztani az észt (jól is néznék ki), de a Tom és Jerri sem, és a pókember sem anime. Viszont X-men témájú manga született, csak nem sikerült beszereznem Tzuomu Nihei: Rozomák valaki nem találkozott vele?
×
×
  • Create New...