Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Átigazolási pletykák

 

 

Az első név májusban Steve Sidwell, a Reading középpályása. A játékosnak lejárt a szerződése és egyenlőre nem kötöttek újat a klubbal, így jelenleg ingyen igazolható. A Uniteden kívül még a Newcastle és a Chelsea is érdeklődik a játékos iránt.

 

A következő név a már jól ismert Owen Hargreaves. Őt tavaly óta próbálja leigazolni a klub. Már akkoriban is szeretett vonla eligazolni az angol középpályás, ám a csapat nem engedte. Azonban jelenleg egyre közelebb van a két klub a megegyezésben.

 

A következő játékos egy csatár, névszerint Dimitar Berbatov. A bolgár gólvágó elég jól beilleszkedett az angol élvonalba, így több klub is felfigyelt rá a szezon során. Fergie már ki is nyílvánította érdeklődősét, azonban Martin Jol, a Tottenham menedzsere kijelentette, hogy Berbatov marad.

 

Rajtuk kívül még aki szóba jöhet nyáron az Fernando Torres, azonban az Atletico Madrid továbbra sem akarja eladni emblematikus figuráját. Emellett szóba jött még a fiatal wales-i védő, Gareth Bale, és a portugál Nani esetleges leigazolási is, ám Fergie az előzmények ellenére most nemigen sürgölődik a két titán ügyében.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hát ja,de ez nekünk tökéletes eredmény!!!!! :)

 

Korántsem békés döntetlen született a tétnélküli angol rangadón

Bár korábban a szakemberek úgy vélték, hogy a Chelsea-Manchester United meccs a bajnokság végkimeneteléről is dönthet, végül tétnélküli találkozó lett belőle. Az összecsapás gólt nem, sárga lapot viszont hetet is hozott. A két csapat az FA-kupa-döntőben is összefut egymással.

 

Mivel a Manchester United már az előző héten bebiztosította bajnoki címét az angol bajnokságban, a Chelsea elleni rangadó már mindkét csapat számára tétnélküli lett.

 

Ez meg is látszott az összeállításokon, hiszen José Mourinho a kezdőben szavazott bizalmat Cudicininek és Sinclairnek is, a másik oldalon Sir Alex Ferguson berakta a csapatba Kuszczakot, Lee-t, Eagles, Solskjaert és Dongot is. Több nagy név hiányzott mindkét oldalról.

 

Az első játékrészben szinte nem akadt lehetőség a csapatok előtt, jellemző, hogy Shaun Wright-Phillips lecsúszott beadása okozta a legnagyobb riadalmat a kapusoknak. Biztatóan játszott a fiatal Sinclair, ám le kellett őt cserélni Wes Brown belépője után.

 

Az 57. percben Eagles próbált tizenegyest kiharcolni Essien mellett, de Graham Poll nem mutatott a büntetőpontra. Az ifjonc ezután dühében csúnyán felrúgta Wright-Phillipset, örülhetett, hogy megúszta sárga lappal.

 

A 69. percben Wright-Phillips lövését ütötte ki Kuszczak, és a védők felszabadítottak. A hajrában a játékvezető figyelmeztette a reklamáló José Mourinhót és asszisztensét is. A portugál szakember végül maradhatott a kispadon, pedig először a lelátóra ült fel.

 

A végén a Chelsea próbálkozott, de nem tudták bevenni Kuszczak kapuját. Gólnélküli, de békésnek egyáltalán nem nevezhető döntetlen – ezt a hét kiosztott sárga lap is bizonyítja.

 

Link to comment
Share on other sites

Ma West Ham elleni szezonzáró..2okból lesz izgalmas..1.A MU hogyan fog játszani az FA kupa döntő előtt..2.A West Ham bennt-e marad vagy sem..Jó esélye van rá,és remélem gólzáporos meccs lesz ahol Tevez is berúg 1-2gólt :P Azt se bánnám ha kikapnánk de maradjon bennt a West Ham!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...