abel13 Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 én úgy tudom h Berba, Ronaldo, Rooney csere; Ferguson azt mondta h Welback mindenképp játszik majd én Welback-Tevezre számítok ha kettővel állunk fel vassadi: Vidic nincs eltilva a hazai BL-meccsről, két sárga után kapott pirosat így csak egy meccsről tiltották el, és azt letöltötte Milánóban! az Arsnal, Chelsea, és a Liverpool most játszik félidőben ars: 0-0 pool: 0-1 che: 1-0 ha így marad minden akkor még közelebb kerülünk a bajnoki címhez jah és még kedden a Fulham 0-1ről fordított a Swansea ellen, szóval a negyeddöntőbe megintcsak a Fulhamellen játszunk az FA kupában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 M'Borogh-Liverpool eddig 2-0 és a 66. percbe járunk. Reméllem nyer a Boro! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Ha kikap a Liv'pool 10 ponttal leszünk a Chelsea és Liverpool előtt! (attól függ melyiknek jobb a golkülönbsége) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 kikaptak, jeeeeeee:) vesztett pontok tekintetében 10-el vezetünk, a következő két hétben sokmindent eltudnánk dönteni ha végig nyerünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 uhh de örülök most ennek:) ez könnyen azt is jelentheti, hogy "kevésbé" kell pihentetni a játékosokat, tehát az is elöfordulhat, hogy holnap egy olyan játékos is bekerül aki egyébként nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Huhh ahogy mondod abel, innen már nehéz lesz elveszíteni a bajnokságot ,de azért még 2 igazi nagy rangadó hátra van:Arsenal,Liverpool ,de a mostani formájukat látván nem kell tőlük félnünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Üdv Úgy tűnik h a Liverpool idén is elfogy a bajnokság végére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Hát az Arsenal az utóbbi időben gólt is alig tud rúgni nem hiszem h az Old Traffordon ne vernénk meg őket. A Pool is meg tudjuk verni, de fel fogják szívni magukat az biztos. A Ligakupában remélem azért Fergie olyan csapatot küld a pályára h az simán nyerni fog. Hajrá M.U. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Ahogy mondod merchanies! Pedig elég sokáig tartották magukat! Hát a meccsel kapcsolatban annyit, hogy remélem nyerünk, akárhogy, de ezt most meg kéne nyerni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Na elérkezett a nagy nap ,ma 4-kor Liga kupa döntő! Az én tippem: 2-0 nekünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Na szóval összegezve: Chelsea 2-1 Wigan Athletic, Middlesbrough 2-0 Liverpool. Ami azt jelenti, hogy ha szerdán megnyerjük a mostani fordulóból elhalasztott, Newcastle elleni meccsünket (a Ligakupa-döntő miatt lett későbbre téve ugyebár), akkor a táblázat eleje így néz ki: 1. Manchester United 65 pont, 2. Chelsea 55 pont, 3. Liverpool 55 pont. Azaz 10 pont különbség. Ilyen dolgokban nem szeretek előre inni a medve bőrére, de nem igazán tudom elképzelni, hogy innen hogyan veszíthetnénk el ezt a bajnokságot. A Chelsea most új edzővel a kispadon biztosan menetel jónéhány meccsig, a Liverpool-nál is nagy a valószínűsége, hogy ezután a vereség után Benítezt valaki váltani fogja, szóval ott is lesz egy kis formajavulás (vélhetően), de ez még akkor is olyan előny, amit gyakorlatilag egy ilyen csapat ha akarna se tudna leadni A Ligakupa-döntőhöz még annyit, hogy Gibson és Welbeck kezdeni fog, Ronaldo, Rooney, és Berbatov valóban nagy valószínűséggel csak a padon kezd, a Tottenham-nél pedig nem játszhat Robbie Keane, mivel korábban, a Liverpool játékosaként már pályára lépett idén a sorozatban. Rajta kívül hasonló okok miatt nem léphet még pályára Palacios, Chimbonda, és Cudicini, Campbell ugyebár tudjuk miért nem játszhat, illetve sérülés miatt még mindig nem áll Redknapp rendelkezésére Defoe. Go MU! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 0-0 ,mindjárt jön a hosszabítás ,Ronaldo 93. percben hatalmas kapufa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Üdv Kár azért a kapufáért nagyon nagy gól lett volna na meg 1 kupát ért volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 nem lesz ennek jóó vége úgyérzem.bekéne gyötörni egy gólt, de ez a bunkerfoci ellen még mi se tehetünk semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 picsába, hajrá fosteer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Üdv Meleg volt de végül magabiztosak voltak a fiúk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 jah, kemény volt Ronaldonál és Andersszonnál télle gduplát vert a szívem:D am látszott h nagyon nem vettük komolyan, de megvan és ez a lényeg az idei 3. kupánk:] már csak 3 van vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 wohoooo! Ligakupa bajnok a csapat! Ben Foster egy ISTEN! Hihetetlen kemény meccs volt, a lényeg a gyözelem és jó volt látni az örömöt a fiúk arcán:) Glory Glory Man United! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Hát szép győzelem ,Foster egyre jobb és megbízhatóbb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Vííííí!!! Még egy ilyen "cucc a raktárban"! Untam a meccset, de a büntetők után egy körmöm se maradt épp. -abel! Baráti jó tanácsnak mondom: Inkább módosítsd az egyik hozzászólásodat, ne hogy baj legyen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Angol Ligakupa-döntő: Manchester United 0-0 Tottenham Hotspur - Tizenegyesekkel: 4-1 Még mindig nem sikerült felfognom. Ben Foster bár még nem akkora "isten", mint Van der Sar (hogy Kezicsokolom hasonlatát hozzam fel), de most nagyon nagyot nőtt a szememben. És vele együtt az egész csapat is. Megvan az idei harmadik trófea, most megpróbálom ezt magamban tudatosítani. GLORY, GLORY MAN. UNITED! Ui.: Valakinek nincs meg esetleg a végjáték felvétele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Igen kicsit túloztam, de véleményem szerint mindenki egyetért azzal, hogyha VDS abba haggya, akkor Foster méltó utodja lehetne a holland kapusnak. Persze azis elöfordulhat, hogy egyszerüen kifogott egy jó napot, de nekem elég szimpatikus emberke és ahoz képpest, hogy jó részt csak a ligakupába védett(itt se mindig) ahoz képpest emberfelettit teljesitett. Ráadásul 120 percet stabilan végig játszott, hiba nélkül és utánna még a büntetöknél is parádézott(lehet, hogy lutri az egész, de ahogy a kommentátor is mondta, ez most Foster védése volt). Szóval ha netán úgy állunk majd PL-be azon se lepödnék meg ha Foster lehetöséget kapna bajnokin is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 tehetséges kapus, és Fergie jól teszi, hogy játszatja amikor csak tudja, két baj van vele néha nem tudja eldönteni hogy kijöjjön-e vagy sem, és a bizonytalansága már gólba is került (ez több meccstapasztalattal simán kiküszöbölhető), a másik meg hogy kapushoz képest sérülékeny amúgy tényleg nagyon jó, szoktam nézni tartalékoknál azt hiszem Schmeichel óta még sosem voltak ilyne jó kapusaink (am pont most van Schmeichel a tévében, a discoveryn a piszkos munkák műsorvezetője:D) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Üdv Néztem én is hát mit mondjak kapusnak jobb volt mint sörgyártónak az biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Szerintem Foster sokkal jobb kapus és sokkal nagyobb tehetség, mint Kuszcsak, szerintem Ferguson-nak meg kellene cserélnie a két játékost a kapusok közötti rangsorban. Tény, hogy Van der Sar az utóbbi idők legjobb manchesteri kapusa, és ha Foster legalább ennyi lehetőséget kap, mint most (Ligakupában, FA-kupában), akkor Van der Sar visszavonulását követően lehet, hogy nem kell majd új kapus után néznie a csapatnak, meglesz az házon belül is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Valakinek nincs meg esetleg a végjáték felvétele? --> http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6159099 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Newcastle United - Manchester United (Angol bajnokság, 28. forduló) - 2009. március 4., szerda - Élő közvetítés: Nincs - 23:00-tól 24:00-ig egyórás összefoglaló a meccsről az Eurosport2-n Elnézést kérek a korábbi téves információért, szerdán nem a 27. fordulóból a Ligakupa-döntő miatt elmaradt meccsünket pótoljuk. A hétközi találkozónk valóban a Newcastle ellen lesz, de az előző fordulóból egy Portsmouth elleni hazai meccs maradt el. Ui.: Krisay, lécci olvasd el a hsz.-emet a Ligakupa-döntős felvételed topikjában, és válaszolj a kérdésemre. Kösz Szerk.: A közvetítéssel kapcsolatos információk pótolva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 vassadi:sajnos nem közvetiti ,Portsmouth-Chelsea meccset adják le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 elvielg egy hosszabb összefoglaló lesz 11-től éjfélig Foster nyilatkozta, hogy azért mozdult olyan jól a tizenegyeseknél, mert előtte végignézte a rúgásra jelöltek korábbi tizenegyeseit az iPodján... esze is van:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 3, 2009 Share Posted Március 3, 2009 vassadi:sajnos nem közvetiti ,Portsmouth-Chelsea meccset adják le Igen, megnéztem az Eurosport 2 műsorát a hivatalos oldalon, és a Portsmouth - Chelsea után lesz egy 1 órás összefoglaló csak a Newcastle - Manchester meccsről (olyan "időutazásos-részátugrásos" , mint amilyen a BL-találkozókról szokott lenni) Hát kár, hogy csak ilyen lesz, de azt hiszem én ettől függetlenül megnézem. Változás!: Ma játszák a Portsmouth - Chelsea meccset (vele egy időben lesz még a Liverpool - Sunderland), holnap pedig este 9-től Man. City - Aston Villa élőben. Ami változatlan, hogy a mi meccsünkről szerdán 23:00-tól lesz összefoglaló. Nem értem, miért ezt a meccset adják élőben az MU találkozója helyett. Szerk.: Közben utánanéztem, és a Ligakupa-döntő miatt elmaradt bajnokinkat a Portsmouth ellen 18.-án, azaz két hét múlva szerdán, egy FA-kupa újrajátszásos napon (ilyenkor játszanak ugyebár azok egy újabb meccset, akik az aktuális fordulóban döntetlent játszottak) pótoljuk, feltéve, ha a Fulham nem kényszerít minket újrajátszásra most hétvégén. Ez azért csak nem fog megesni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts