orix Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Ti melyiket "fogysztjátok" többször? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 én egyiket sem fogyasztom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Bátorkodtam helyetted megcsinálni, ha valamelyik válasszal nem értesz egyet, akkor írjál nyugodtan, vagy töröld ki te magad Ja és ha már szavazás. A válaszom cigi, a piának már a szagától is felfordulok... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Egyik sem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Én egyidőben fogasztottam mindkettőt, de a piát csak nagy alkalmakkor... Azóta a cigire ráse gyújtottam és a piával maradtam ugyangy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Huh. Én voltam az első aki a Mindkettőre szavazott. Most kicsit szégyenlem is magam. A cigit azt tényleg akítvan nyomom már 3,5 éve és napi egy doboz megy el. Az alkohol az más téma. Fogyasztani sem sűrűn fogyasztok. Kb. kéthetente egy jófajat s. ászok. Berugni meg kb csak évente 3X-4X. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Nem gáz csatlakozom hozzád. Cigi napi rendszerességgel alkohol 7végente. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 a pia mellé a cigi is gukál, de fordítva azért nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancsi111 Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Az alkoholt jeloltem, bár talán rosszul dontottem passzív dohányosként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Naná, hogy az alkohol, de nagyon ritkán, tavaly októberben ittam utoljára Most fogunk menni a rock cafee-ba pótolni jujjjj de jó lesz. És persze pipát is hoz haver 2 őt, ugyhogy dohányzás is fog menni, bár nem dohányzok, de bulikor kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskabocee Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Hamár "szennyezzük" a testünket akkor már inkább az alkohol, bár feljebb írtátok h a szagától felfordultok - nem mindig a töményre kell gondolni, nem hinném h a sörnek vagy a bornak felfordulnál a szagától. Bár ki tudja Nem vagyok vmi anti-dohányos, de sztem ha piával mérgezed magad -nem naponta- akkor az kevésbé ártalmasabb mintha bagóznál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentlaller Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül az "egyik sem" válaszommal. [jó csendben megsúgom, hogy nagy ritkán iszogatok egy picit, de pszt! ] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Hamár "szennyezzük" a testünket akkor már inkább az alkohol, bár feljebb írtátok h a szagától felfordultok - nem mindig a töményre kell gondolni, nem hinném h a sörnek vagy a bornak felfordulnál a szagától. Bár ki tudja Nem vagyok vmi anti-dohányos, de sztem ha piával mérgezed magad -nem naponta- akkor az kevésbé ártalmasabb mintha bagóznál Jó, ebbe igazad van, tehát egy doboz sör, meg pezsgő jöhet, a bort nem szeretem, meg a többi ilyen töményebbet se. Kivéve Hubertus, energiaitallal keverve, az nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey-1988 Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 mindennap szesz? tönkreteszazegyetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Január 7, 2007 Author Share Posted Január 7, 2007 én is olyan ritka fajta vagyok... ritkán iszok. ritkán gyújtok rá. de ezeket is csak kivételes alkalmakkor. pl.: ha találkozunk a haverokkal vagy bulizunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucagábor Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Hát sokkal jobban az alkohol, de csak hétvégenként. Semmit sem szabad tulzásba vinni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Január 7, 2007 Author Share Posted Január 7, 2007 ebben egyet értek veled! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Egyikse de akkor inkább a pia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 hát jah Juninho-val egyetértek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 egyik sem. hébe hóba kis alkohol, ez olyan évi 5 alkalom. de akkor sem berúgásig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 a felsooktatás szenvedo alanyakent, természetesen alkohol, abbol is csak minosegi (mi mindenre futja az osztondijbol ), es persze nagy ritkan egy-egy bago, a huzosabb vizsgak utan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül az "egyik sem" válaszommal. [jó csendben megsúgom, hogy nagy ritkán iszogatok egy picit, de pszt! ] azért szilveszterkor énis szoktam, de csak 1-2 pohár pezsgőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Fujjj, büdös cigi!!! Alkohol 7végenként mehet.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Egyértelmü hogy mindkettö mert ha megyünk inni akkor természetesen rá kell hogy gyújtsunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Marad az alkohol, néka túl gyakran is Cigizni nem cigizek,de lehet kombinálni a kettőt, és kész a partipipa, igazi tödőkarcolú rettenet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 csak az alkohol cigit meg nem szivok és nem is akarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 a felsooktatás szenvedo alanyakent, természetesen alkohol, abbol is csak minosegi (mi mindenre futja az osztondijbol ) Jó már neked, én ösztöndíjat 2 éve nem láttam Még jó hogy vannak olcsó sörök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 only alkohol, de nem azért fogyasztom hogy utána kidobjam a taccsot. Mértékem a mértékletesség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Cigaretta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Végre egy ember... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts