Jump to content
PirateClub.hu

agentlaller

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: agentlaller

  1. agentlaller

    Feliratos vagy szinkronos?

    Ha lehetséges akkor feliratosan, bár kivétel persze van. Ilyen a Ponyvaregény amit még nem is néztem meg feliratosan mert annyira bejön a szinkron. Amúgy azért szeretem jobban az eredetit, mert bírom az angol kiejtést (nem az amerikait), a fekák hangját szinkronban lehetetlen áthozni, a japánt pedig szintén szeretem és szinkronnal általában nagyon jól elrontják.
  2. agentlaller

    Mennyi a havi adatforgalmad?

    50 giga fölé nem mehetek, de ezt mindig elérem/megközelítem
  3. agentlaller

    Saját fényképek

    Osztálykirándulás, a power topicban is benn van kicsit átszerkesztve, de hát oda nem tud mindenki menni. Ez az eredeti változat, a fehér polos fiatalember ne zavarjon senkit, a haverja beszélte rá, hogy álljon oda. (gy.k. én vok a fehér polos) Szóval haver meglepően jó képet csinált.
  4. agentlaller

    Alkohol vagy cigaretta?

    Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül az "egyik sem" válaszommal. [jó csendben megsúgom, hogy nagy ritkán iszogatok egy picit, de pszt! ]
  5. agentlaller

    Gépeld be, hogy télapó....

    ttgk,dcsdkji hát ez érdekes lett
  6. agentlaller

    Locco-féle melegszendvics

    Rég tervezem, ma talán meg is csinálom, remélem van alapanyag
  7. agentlaller

    Melyik rosszabb?

    a cigi Melyik a rosszabb meghalni és halottnak maradni vagy él?holtként tovább "élni"?
  8. agentlaller

    Asszociáció

    Átmegy rajtad
  9. agentlaller

    Te mikor rúgtál be először?

    Nem sokkal múltam 14. Nagybátyám szülinapja alkalmából amolyan házibulit rendezett, egy kibérelt helyen. Összeöntöttem bélízt, viszkit, pezsgőt, leót kb 3decis pohárba. Emellé jött 1-2 kupica gyümölcspálinka, 1-2 pohár pezsgő. Sör kimaradt, azt nem szeretem A pohár újra lett töltve, de csak sima bor volt benne, meg utána egy kis pezsgő üvegből. A földszinten volt tv és pont forma-1 időmérő ment, én meg kiabáltam, hogy "HAJRÁ PANIS!" Találtunk egy újságomat amiben a fradiról volt vmi hír, mire én kiabáltam, hogy "HAJRÁ FERENCVÁROS!" Utána kint leültünk egy padra és a mellettünk levő lépcsőről vettünk le virágcserepeket és azokat dobáltuk az útra. Leültem egy lépcsőre, hánytam, előttem liftezett a szemben lévő épület, majd bementem haverral és a földszinten lévő kényelmes székeken elaludtunk. Reggel arra ébredünk hogy valaki keltegeti havert, hogy a Süti várja az autónál. Nem ismertünk semmilyen Sütit de ha már felébresztettek, felkeltünk és hazamentünk. Szép emlék, de azóta eltelt több mint 3 év és ezalatt egyszer sem rúgtam be.
  10. Phulayval beszélgetnék, ő ugyanis biztos ott lenne
  11. agentlaller

    Asszociáció

    Minden mi jó s gyönyörű, és amire mindig számíthatok kivéve ha meghibásodik a szerver vagy a netem
  12. agentlaller

    Cheaterek avagy ők egy...

    Multiban szemétség és nem értem miért jó nekik, bár erről olvastam egy jó írást az egyik gamestarban. Asszem a novemberiben ami elvileg le is tölthető innen. Az arénában válaszolt Gyu egy olvasó levelére és szerintem jól levezette dolgot, mivel szerinte, akik csalnak azoknak a valós életben van valami bajuk, pl a pöcsméretüket akarják ellensúlyozni, hogy ők milyen vagányak és hogy levernek mindenkit. Single játékban szerintem, aki akarja használja a csíteket, van, akinek nincs elég ideje és csak egy jót akar szórakozni, vagy már nagyon frusztrálja egy adott játék és azért csinálja. Jómagam évek óta nem csítelek, mostanában viszont a Heroes 5-ben használtam mivel érdekel a sztori, de a játék a nehéznél is sokkal nehezebb, szóval elismerem csaltam de még így is rohadt nehéz. Multiban nem csalnék, az kicseszés a többi emberrel, erre van elég példa a valóságban nem nem kell még a virtuális világba is.
  13. agentlaller

    Leghosszabb idő a gép elött

    Egyszer voltam 15 fölött. A tavalyi gamestar táborban, akkor nagyon kocka voltam, kb 36 órát voltam ébren és az idő nagy részét a gépezés tette ki. De persze ebben benne van egy kis bolti vásárlás, kaja, wc, de a gép nem állt le. Ha szigorúan veszem a kérdést, pontosabban csak most értem jól, akkor max 10 óra volt egy helyben, wc és kaja persze azért volt.
  14. agentlaller

    Szeretsz olvasni?

    Én most Shakespeare-re kaptam rá nagyon, most olvasom a 3. drámát tőle és a jövő héten jön a többi Amúgy viszonylag rendszeresen olvasok valamit, ami érdekel és most már a kötelezőkre is kezdek rászokni.
  15. agentlaller

    Locco-féle melegszendvics

    Szendvicskenyérből(én csak kockakenyérnek hívom) szoktam ha van, szendvicssütőben és szép 3szög alakúak lesznek. a 2 kenyér réteg közt az alapanyag mondhatni szokásos, a felső rétegre szoktam tenni erős pistát, ketchupot vagy épp, amit találok. Kösz a receptet Loco majd mindenképp kipróbálom.
  16. agentlaller

    a tökéletes barátnő

    Már voksoltam rád, holnap jöhet a te szavazatod rám És írd azt a számlaszámot is
  17. agentlaller

    a tökéletes barátnő

    Az avatar verseny miatt váltottam. Szavazz rám Én 10 km autópályát építek, és nem fognak emelkedni a gázárak. És lesz 24. havi nyugdíj is
  18. agentlaller

    a tökéletes barátnő

    Ha már itt tartunk. Az ideális nő arányai: 80 40 60. 80 éves, 40 fokos láza van és 60 milliója
  19. agentlaller

    a tökéletes barátnő

    Hiszem ha tapasztalom
  20. agentlaller

    a tökéletes barátnő

    váááááá, ez nagyon súlyos Ha létezik ilyen nő és olvassa ezt az üzenetet küldjön egy pm-t könyörgöm
×
×
  • Create New...