Jump to content
PirateClub.hu

Cheaterek avagy ők egy...


Vin
 Share

Recommended Posts

Számomra ez egy érdekes téma, mivel elég sok csíterrel "kellett" játszanom idáig! :blink: És néha már azt veszem észre hogy ts-en magamban szidom a sok b***i lámát amiért falon keresztül követ, majd bumm vagy éppen füstön keresztül ad fejest!:S

Jah és ha még ezek netalántán waron jönnek elő!! :angry: Szal utálom őket!

Link to comment
Share on other sites

Multiban szemétség és nem értem miért jó nekik, bár erről olvastam egy jó írást az egyik gamestarban. Asszem a novemberiben ami elvileg le is tölthető innen. Az arénában válaszolt Gyu egy olvasó levelére és szerintem jól levezette dolgot, mivel szerinte, akik csalnak azoknak a valós életben van valami bajuk, pl a pöcsméretüket akarják ellensúlyozni, hogy ők milyen vagányak és hogy levernek mindenkit. Single játékban szerintem, aki akarja használja a csíteket, van, akinek nincs elég ideje és csak egy jót akar szórakozni, vagy már nagyon frusztrálja egy adott játék és azért csinálja. Jómagam évek óta nem csítelek, mostanában viszont a Heroes 5-ben használtam mivel érdekel a sztori, de a játék a nehéznél is sokkal nehezebb, szóval elismerem csaltam de még így is rohadt nehéz. Multiban nem csalnék, az kicseszés a többi emberrel, erre van elég példa a valóságban nem nem kell még a virtuális világba is.

Link to comment
Share on other sites

Jujjj :S de utálom aki nem képes multiban csalás nélkül játszani. Csaló á*lat, egy fo* talicska, sz*rkupac, semmi más egy csúszó mászó kis p*cs. Huzzon legózni az ilyen f*szkalap.

Link to comment
Share on other sites

én sem csiteltem sose. cs-hez van pls wh-s dust2-öm meg wh-s nuke-om ami alapbol olyan hogy átlátni a falon és azon szoktam gyakorolni botok ellen elég sokat és ezek ugye rendesen multiban el?jönnek és lecsitereznek.... mondom gyerek nem csitelnék eredeti szerveren mert VAC bannt kapok aztán leesik a kölyöknek... :D

Link to comment
Share on other sites

Az egy dolog hogy vki single-ben csítel, az magánügy, de ha vki multiba is attól felmegy bennem a pumpa.

 

A minap is játszottam az egyik NFS-el erre meg elkezd végtelen nitrózni, mikor meg mekérdztem tőle mi a f*szt képzel magárol, még neki állt feljebb!

Link to comment
Share on other sites

Ez elég fura dolog, 1részről írdatlan nagy ocsmány dolog így kicseszni a többi játékossal.

 

Másrészről, nem mindig cheater az, akiről azt mondják, yo persze ha vki átmegy a falon akkor oké, de rám is mondták h csaló vok mer 1 szeencsésebb pillanatban 1magam leszedtem a fél ellen csapat felét mielőtt ők lelöttek volna engem és elkezdtek szidni h mien csaló vok, pedig frankón nem csaltam, én csak pöpecül kihasználtam azt a pillanatot amikor sokan voltak kis helyen én meg hátulról rájukrontottam gránáttal meg géppuskával. :huh::rolleyes::)

Link to comment
Share on other sites

Ilyen már velem is volt. Egyébként mélyen megvetem a cheatereket, és nem értem azokat se, akik egész nap csak úgy játszanak multiban, hogy cheat cheat cheat és mozdulni se tudsz, mert folyamatosan szelnek le, de nekik végtelen életük van... hol ebben nekik a játékélmény? Nem unják még?

Link to comment
Share on other sites

mint sok más embernek, nekem is volt már sok kellemetlen élményem multiban a csíterek miatt, és ami még annál is idegesítőbb mint hogy 20 falon át lelőnek, az az hogyha az ember kiakad, és elkezdi mondani a magáét, 1ből jön a kick. és sajnos a csíterek 1 olyan jelenség, ami nem csak bizonyos szervereken jellemző. Én original csével tolom neten,és sajnos mindegy hogy milyen a szerver a csíterek igen jellemzőek mindenhol. bár az az 1 vigaszom van, hogy mostmár a csítereknek még a steam accountját is törlik, ha elkapják őket.

Link to comment
Share on other sites

A keservit a deszkánb*szott félcs*csű gályarab öreganyjának, aki egy fél banánért járta a gambalungát a Góbi sivatagban a négereknek,hogy a gólyalábon szaladgáló, hétkarmantyús, négyherkentyűs táltos nyilának tollazatával bodorított, egyenes ágú leszármazottakat ficerélő ficere mérgezze mosollyal minden békaporontyok harmadik szeméből áradó ében sugarát a jó, édes rokonlelke széltől nyomott, huzatos fülcimpája által pittyentett róka futásának!

 

Azt a félegyházi, kaporszakállú rézangyalát, hogy kapna lakást a tizediken, de se lift, se lépcső, hanem a görcs rángassa az emeletre!

 

Azt a rongybatekert hónaljmankóját,hogy az a másnapos cserebogár kitinpáncélján fényesített f*szú penészes szarvú ördög készítsen neki panírozott forró lúdfosból hamburgert!

 

Azt a nádvágó, kaporszakállas, oltáron bicikliző mindenségit,hogy a kannibálok mondják rá: finom úriember volt!

Link to comment
Share on other sites

Cheat! A jatek halala es eltetoje! Ha valaki megkap egy jatekot es az elso percben cheatel akkor puff az igazi jatekelmenynek! Ha multiban jatszunk es az idiota cheatel tobb embernek is puff a jatekelmeny! DE ha elakadunk egy jatekban (pl. az elegge nehez GTA-k de mondjuk a San Andreas az konnyu volt) es nem tudjuk megcsinalni akkor bizony konnyen feladjuk es megin puff a jatekelmenynek! Es ha beutunk kulonbozo cheateket akkor neha JOBB lesz a jatekelmeny! De emberek....... hat nem nagyobb buszkeseg ha vegigviszed 1 cheateles nelkul? Szerintem cheateljunk ha muszaly vagy ha valami nagyon kiri raadast kapunk a cheattel! Multiban csak ha a tobbiek is beleegyeznek!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

ők ölik meg a játékokat multiban :@ én cod2 és warrockban szenvedtem miattunk :@ mindet verném el seprűvel :D

Link to comment
Share on other sites

Én csak egyszer csaltam. De azt is úgy hogy klántársammal felmentünk saját szerverre hogy megnézzük mégis mivel állunk szemben, ha valaki érdekesen játszik. 5 perc játékidő után természetesen törölve lett a csalás.

 

Másrészt nagyon gusztustalannak tartom ha valaki nem önerőből éri el egy multis játékban az eredményét. Egyjátékos módban még elfogadható, bár akkor annyi a játékélménynek, ezért csak akkor használom amikor már tényleg nagyon idegesít és egy végigjátszás/trükk elolvasása után sem sikerül.

 

Amivel én játszok(Call of Duty: United Offesive) szerencsére már kevés csaló van, de még mindig túl sok! Sajnos ezek ellen nem lehet mit tenni. A kirugás nem megoldás, a bann is csak félig, a pb-t meg ott lehet kijátszani ahol akarod. Sajnos egy ilyen világban élünk :( . A 8-10 éves gyerekek hazamennek iskolából, ledobják a táskát, bekapcsolják a gépe és már izzítják a mindenféle wh-t configot stb.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...