Jump to content
PirateClub.hu

wowfan

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

wowfan's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Egyszerű agyammal arra jutottam, hogy vízzel tisztítható a védőréteg felülete, de vízhatlan. Mondjuk felhúzol egy gumikesztyűt, ami sáros lesz, azt vízzel lemoshatod, anélkül, hogy a víz átjutna rajta. Tehát a védőréteget mosod le vízzel, és nem pedig azt a tárgyat, amit bevontak a permettel. A 2. kérdésre pedig "A környezetre ártalmatlan permetet...", tehát valószínűleg ártalmatlan az emberi szervezetre is.
  2. wowfan

    Windows Himnusz :-)

    Ez már egy régi "vers" pici átalakítással
  3. wowfan

    Kép kéregető

    Egy magyar honvédségi gyakorló nem lenne rossz.
  4. wowfan

    Kép kéregető

    Király tigrist kérnék!
  5. wowfan

    Kép kéregető

    Egy heineken partyhordót ide!
  6. wowfan

    Warhammer vs. Warcraft

    "meg OMG meg mittom én mien magyarhoz nem méltó szöveget beszéljetek rendesen! (magyarul)" És akkor az mennyire magyar hogy "mittom, mien, h, ien" stb. Többen játszanak a WoW-val jelenleg, lehet ez később változni fog. Lehet hogy a WoW-ban sok a lopott ötlet, de ha olyan rossz lenne akkor nem lenne 11-12 millió aktív felhasználója. "látszik h a wow csökkenti az IQ-t" egy ilyen kijelentés után én ezt mondom a Warhammer Onlinera Amúgy én WoW párti vagyok. Warhammert csak haveromnál próbáltam ki, de inkább maradok a WoWnál.
  7. wowfan

    LOL tárgyak

    Grillezett hógolyó
  8. wowfan

    Funny Animals

    Ez nagyon jó Itt a második része, ezt is érdemes megnézni http://www.youtube.com/watch?v=nOJ2K4GRx-c&feature=related
  9. wowfan

    Melyik a kedvenc söröd?

    Dreher és Zlatý Bažant
  10. wowfan

    Álláshírdetés

    Hát ez kééész :lol: <- csak mert nincs sírva röhögős smiley
  11. wowfan

    Cheaterek avagy ők egy...

    Én csak egyszer csaltam. De azt is úgy hogy klántársammal felmentünk saját szerverre hogy megnézzük mégis mivel állunk szemben, ha valaki érdekesen játszik. 5 perc játékidő után természetesen törölve lett a csalás. Másrészt nagyon gusztustalannak tartom ha valaki nem önerőből éri el egy multis játékban az eredményét. Egyjátékos módban még elfogadható, bár akkor annyi a játékélménynek, ezért csak akkor használom amikor már tényleg nagyon idegesít és egy végigjátszás/trükk elolvasása után sem sikerül. Amivel én játszok(Call of Duty: United Offesive) szerencsére már kevés csaló van, de még mindig túl sok! Sajnos ezek ellen nem lehet mit tenni. A kirugás nem megoldás, a bann is csak félig, a pb-t meg ott lehet kijátszani ahol akarod. Sajnos egy ilyen világban élünk . A 8-10 éves gyerekek hazamennek iskolából, ledobják a táskát, bekapcsolják a gépe és már izzítják a mindenféle wh-t configot stb.
  12. wowfan

    Átnevezősdi XD

    Kukás: szemétmenedzselési szakreferens
×
×
  • Create New...