Jump to content

srow

Veterán
 • Content Count

  340
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About srow

 • Rank
  Haladó
 • Birthday 01/01/1908

Contact Methods

 • MSN
  srow_113@hotmail.com
 • Website URL
  http://srow.freeblog.hu ; http://o-cc.gportal.hu ; http://hcc-team.atw.hu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Érdeklődés
  fotó meg egyebek.
 1. srow

  Fujitsu-Siemens LifeBook S7110

  játszani nem is nagyon akarnék rajta. esetleg retro játékokkal, amiken felnőttem, azt meg majd csak elviszi főleg netezés, szövegszerkeztés. és persze mikor kipróbáltam az sem volt egy hátrány, hogy elég gyors kis masina és köszönöm a válaszodat!
 2. Sziasztok. Erről a laptopról szeretnék pár véleményt kérni, hátha tud valaki valamivel szolgálni Fujitsu-Siemens LifeBook S7110. El gondolkoztam rajta, hogy veszek egy ilyet, olcsón hozzá tudnék jutni. Neten olvastam már róla tesztet, nem szidták, de jó lenne ha valaki személyes tapasztalatot is tudna írni róla. Előre is köszi!
 3. sziasztok. lenne egy kérdésem, lehet hogy már elhangzott, de nem olvastam végig a topikot. nekem a fibernetnél van szerződésem digitális tv-re és a set top boxban valahogy be lehetne e állítani azt hogy azokat a csatornákat is tudjam fogni amire nem vagyok előfizetve? előre is köszönöm a segítséget.
 4. srow

  Milyen csukátok van?

  egy etnies cullicut és egy dc pure xe
 5. srow

  Kedvenc sorozatod??

  dr house my name is earl knight rider 2008 ncis simpson család south park
 6. srow

  Előadók

  NAS
 7. srow

  Te mikor rúgtál be először?

  pf. ki emlékszik arra már
 8. srow

  Milyen telefont vegyek?

  ki szeretném kérni a véleményetek a Nokia 6131-es modelljéről, ugyanis ilyet szeretnék venni. aki tud személyes tapasztalatot irni azt megköszöönném.
 9. srow

  Saját versek és prózai művek

  srow - csak úgy Egy név melyet milliók zengettek Egy hit melyet ezrek követtek Egy nép mely sorsát kivívta Egy nép mely most nagyon megszívta Egy nép ki együtt mozdul Egy nép kikre harang kondul Egy nép vagy csőcselék Egy nép, aki csak annyit mondd: ELÉG! Együtt mozdul apraja nagyja Hisz még a gyermek és apja, anyja Hiszi, hogy a nép térde tud állni Teszi és a füst, nem fogja bezárni Talpra állítani a népet csak együtt megy De ez olyan nehéz, mint egy hegy A sorsot újra a kézbe venni A népet újra a hitére tenni Ha ez mind-mind sikerül Akkor a nép majd újra örül Teszi, mit kell éjjel nappal És nem lop semmit sem egy kalappal Majd ha újra itt terem a baj Minden úgy csúszik mint a vaj És a nép majd együtt mozdul És minden rosszat lerombol Szívében a szeretet e föld iránt nő És úgy harcol érte, mint ez lenne a hőn áhított nő Megvédi testével, lelkével e nemes talajt De a sok őrült miatt ez egyre csak halaszt Egyszer visszaérkezünk jelenlegi helyzethez Hogy a földet egyedül kell megvédened Egyébként elveszik mindened tőled Még azt is akit szeretsz, őt főleg
 10. srow

  Rap vs. Rock

  noskéremszépen. MC Gőz, fankaDeli azért nem olyanok mert nem nyaldkiaseggem zenét nyom meg nem küld el a fszomba mindnekit. gagsta pudvát nézzétek meg mi lett belőle. egyszerűen ezek a srácok a legtehetségesebb repp arcok MO-n de nem akarnak olyan nagy sztárok lenni és meg is értem őket...
 11. srow

  Kinek Milyen Bringája Van?

  egy vadonatuj Caprine Forest
 12. már megoldódott uvbull segített msn-en nem kellett bele jumper és megvolt a 32 giga mert le lett limitelve és az ugy nemjvolt jó
 13. noskérem. vettem egy 160 gigás vincsesztert aztán ez a gép meg nem akakrja felismerni a 160 gb-t belűle. hanem csak 31egész valamennyit ismer fel. erre lenne valami orvoslás? mer ez nemigazán jó így.. elöre is kösz.
×