etooo Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 baptista csatár... csak a real-ban nem ott játszatták, aztán meg wenger sem ott kezdte játszatni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Hol csatár..? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Tök mind1!A lényeg h jobb mint Aliadiere.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Hol csatár..? mi az, h hol csatár? az a psoztja szerencsétlennek.. a sevilla-ban még ott játszott, akkor még jól is ment neki.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyegle Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Szerintem is érdemes volna Baptistát csatárként bevetni. Rutinosabb mint Aliadire. Meg kell ennünk a PSV-t. Harjá Henry. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 na, egy jó kis hajtós meccsen, de kiszenvedte az arsenal a győzelmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Nemtudom, hogy ti észre e vettétek, de érdemes megfigyelni, hogy ha az Arsenal veszítésre áll, akkor általában a meccs végére tuti megnyeri a meccseit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 igen mindig attól félek, h meglesz az első vereség az emirates-ben, aztán szerencsére erre még nem került sor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Bakker,én néztem a mecset de ezek a fiúk nem komplettek!!! Végülis igazuk van milyen uncsi lett volna a ha már az elején lőnek 2gólt!!!! De az tuti,hogy a Wenger öregedet 10 évet a 90perc alatt!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 Arsenal-Blackburn 0-0,újrajátszás kemény dió lesz!Főleg h lesz a PSV ellen BL meccs!Sok sikert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 jó csapat PSV de nem kéne h gondot jelentsen.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 nem fog .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Ne feled hogy fáradtak. Nem lesz könnyű a PSV ellen. /GO GO GUNNERS!!!!!!!!/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 háát...öööö...mégis kell egy kcsit félni ...de mostmár otthon biztos 5-0-ra kiverik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Nahát ez fasza!!!! Jó csapat ez a PSV nincs is itt vita csak akkor az arsenal milyen csapat??!!! Bakker képtelenek gólt lőni a BL-ben vagy mi??!! Szedjétek má összefelé magatokat,Ébresztőőő!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 csoki! hát elég izgalmas lesz mivel F.A.-ben sem állunk jol...de majd +csinálják ...és meg nyerik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 azért az emirates-ben nem olyan nagy kunszt egy egygólos hátrányt ledolgozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 hát remélem továbbjutnak és bekerülnek megint a döntőbe hazai pálya nagy előny csak ne szerezzen gólt a PSV Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Kikapott az Arsenal a Blackburntől,a gólt Benni McCarthy lőtte ami azt jelentette h kiesett a Londoni csapat az FA kupából..de a PSV ellen fordítani kell méghozzá hazai pályán!Sok sikert! Itt a McCarthy gólja: http://www.dailymotion.com/FootballHeaven/video/x1bxuj_blackburn-1-0-arsenal-mccarthy-goal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Ultimátum az Arsenalnak Emmanuel Adebayor teljesítményének megfelelő elismertséget, és főleg pénzt kér klubjától. Az ifjú togóit a Manchester United és a Valencia is vinné. A 23 éves csatár egyre több szerephez jut az Ágyúsoknál, és legtöbbször él is az Arsene Wenger által felkínált lehetőséggel. A 2006 januárjában a Monacótól megvásárolt Adebayor 35 fellépésén 14-szer volt eredményes, fejlődése láttán egyre többen látják remek befektetésnek a 10 és fél millió euróért vásárolt játékost. Adebayor ügynöke az utóbbi időben több klub érdeklődését is fogadta, ezek közül a Manchester United és a Valencia tekinthető a legkomolyabbnak. A támadó ugyanakkor nem foglalkozik mással, csak az Arsenal sikerével, de azt kijelentette, hogy szerződéshosszabbításakor elvárja a londoniaktól, hogy a többi sztáréhoz hasonló feltételeket kínáljanak. - Az ügynököm említette, hogy a Manchester United és a Valencia minden lépésem figyeli, de ez engem nem foglalkoztat. Pedig két komoly klubról van szó. Remekül megy a játék az Arsenalban, mindenképpen maradni akarok. De ehhez az kell, hogy bizonyítsák, elismerik új pozíciómat a csapatban – jelentette ki a támadó, aki jelenleg „mindössze” 21 ezer eurót keres hetente az Ágyúsok kötelékében. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 hát, nem rossz player, és még fejlődni is fog, de az arca leehtne kissebb :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 mégiscask aktuális lett ez a topic Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 wááááááááááá...ez nem lehet igaz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 hogy a francba tudtak kiesni egy PSV ellen nem hiszem el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Unalmas meccs volt de meglepetésre a PSV jutott tovább..Ha azt vesszük h azt az 1 gólt is Alex véletlenül rúgta saját kapujába és az arsenal játékosai nem tudtok ehezz hozzátenni még 1-2 gólt akkor megérdemelt a PSV sikere..sztem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 egyetlen pozitívum: legalább így van magyar a legjobb nyolc között Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 hát szerintem ez az Arsenal fan-okat nem vígasztalja Henry is megsérült,,kár volt kockáztattni ebben a szezonbán no more game Henry számára ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 én is arsenal fan vagyok, és nem mondtam, h ez vigasztal, csak próbáltam vmi kis jót keresni a rosszban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Régóta nézegetem a témát de most rászánom magam h írjak.... "Mi lesz az Arsenal-al?" kérdésre: Be/összeérik az évek óta Wenger professzor által épitgetett fiatalság(Walcott,Hoyte,Senderos,v.Persie,Diaby,Ebue,A.Traore)az ? játékuk kiegészül Henry,Ljungberg és Gilberto -éval (nagyöregek),Rosicky is remek játékos Fabregas meg má régóta nagy irányító és ? (lehet) az új Viera. Ha ez így lesz akkor végigverjük oda-vissza Európát,mint 3-4éve GO GUNNERS!Fuck Spurs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 öhm.. én azért senderoshoz nem ragaszkodnék a jövő csapatába Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts