Jump to content
PirateClub.hu

TheGodfather

Veterán
  • Pontszám

    68
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

TheGodfather's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. TheGodfather

    Prison Break

    Azér kiváncsi leszek h megmarad-e a színvonal.Az első évad nagyonkirály hangulatú volt,a második még ezt is felülmúlta...remélem a feeling megmarad és az új karakterek is jól beleillenek majd a storyba,mint ahogy Mahone ügynök remek negatív karakter volt a 2.évadban
  2. Énis grat a győztesnek,és kösz annak aki gratulál,örülök neki!
  3. TheGodfather

    Arsenal

    Régóta nézegetem a témát de most rászánom magam h írjak.... "Mi lesz az Arsenal-al?" kérdésre: Be/összeérik az évek óta Wenger professzor által épitgetett fiatalság(Walcott,Hoyte,Senderos,v.Persie,Diaby,Ebue,A.Traore)az ? játékuk kiegészül Henry,Ljungberg és Gilberto -éval (nagyöregek),Rosicky is remek játékos Fabregas meg má régóta nagy irányító és ? (lehet) az új Viera. Ha ez így lesz akkor végigverjük oda-vissza Európát,mint 3-4éve GO GUNNERS!Fuck Spurs!
  4. az a klánod véletlenül nem a méltán híres -=ESÉLY-S=- ???? :D ez HELLion egyéni akciója!!de támogatjuk LAC-cal az 5letet!!
  5. F?leg Lac cal!!! NEMISTUDOM mit mondanék neki még soha nem beszétem vele ventrin énis ventrire szavazok!!!!!
  6. TheGodfather

    Keresztapa

    talán a 3. a leggyengébb de a legkevesebb díjjat ha jóltudom a 2.rész kapta visszatérve a játékra amit aki szid az az egész Keresztapát szidja filmestől mindenestől a játék mindenidők legdrágább játéka ,elkészítése 40Millió dollárnál is többe került.(gondolom ennek nagyrészét a jogok megszerzése tette ki) TELJESEN MINDEGY A JÁTÉK MÉLTÓ A TRILÓGIÁHOZ....
  7. TheGodfather

    Malacka fiu vagy lány?

    sztem ember volt. fiuból lánnyá operált ribanc ,akit elb*sztak az operáció alatt és a végén egy disznó lett belőle:D FIU egyértelmüen......csak meleg..... ja és ő a LEGNAGYOBBB AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!
  8. TheGodfather

    Bajnokok Ligája

    JUVE??? dopping meg megvett bíró! arsenal játékosokat vesz, a juvéd meg birókat!
  9. TheGodfather

    Bajnokok Ligája

    csá tudatlan!! május 19péntek...a döntő szerdán lesz ami május 17. miéert bízok az ARSENALban????nos.: mer: sok a fiatal ott van Henry 10meccse nemkaptak gólt a BLben 49 meccsen át tartó veretlenség után nyertek bajnokságot.... Henry aranycipős,FRACIA bajnok,Világbajnok.EB győztes..2szeres angol bajnok 4szeres FA kupa győztes... 3szor angol gólkirály.3szor év játékosa franciaországban...FRANCE FOOTBALL aranylabdás,ezüstcipős..konfederácisó kupagyőztes..és ugyanezen torna gólkirálya és legjobb játékosa... és ehhez jön remélem a BL győztes 2006ban...ezér bízok benne és mer ARSENAL fan vagyok évek óta....azér. és nem kell fikázni..mer énse szóltam le a BARCA-t Campbellt-t nemismerek...de a szopatás erős..és 10meccsen nem kaptunk gól-t nemkapunk a 11.en se!!! és tutod majd május 17.én(nem 19)10:40kor má pofázhatsz cs á
  10. TheGodfather

    Keresztapa

    pontosan,..... a LEGJOBB...
  11. TheGodfather

    Bajnokok Ligája

    viszont ha az a BIZONYOS eredményjelző ARS 3:0 BAR -t mutat akkor HENRY HAT TRICKje után gyerek akkor te leszel az aki először gratulál nekem!és sír majd hogy a bl trófeán a fény nem a BARCelónára tükrőződik hanem HENRY szemére mer arra má ti az öltözőben pakoltok akkor szójjj!!!! FAIR PLAY! ARSENAL 4EVER!!!!
  12. TheGodfather

    Kedvenc sorozatod??

    Jóbarátok(örömmel látom hogy megin van...HÉTFŐTÖL PÉNTEKIG fél 4től asszem bár nemtom a KNIGHTRIDER előtt ) Barátok Közt (imádom eztis) ha most nemírnám ide hogy vasárnap délután 1órára a TV2re kapcsolok és WALKER-t nézek akkor félek hogy éjjel kibújik az ágyam alól CHUCK bácsi és megijjesz....... ezér WALKER A TEXASI KOPÓ a 3.
  13. TheGodfather

    Bajnokok Ligája

    szerintem a VIASATON nincs is szex (inkább PRIVATE GOLD (csak más a neve má')) mind1 ma nyerni kell az ARSENALnak tegnap pofára esett a MILAN......Roli úgítuttam hogy MILAN fan vagy...de nem lepődök meg semmin.. mindenesetre ARSENAL......a milán(csupa kisbetüvel)az Olasz chelsea(szintugy kicsivel!) nyerni kell az ARSENALnak bl-t hogy elhiggyétek hogy ez egy világverő csapat!?ennyi fiatallal::::??? meglehet számolni a FLAMINI(középpályás...)meg a fiatal SENDEROS(ő legalább a posztján jáccik----) védelem mióta nemkapott gólt a BL-ben???? ja JUVE?REAL? KLÍN SÍT???
  14. TheGodfather

    Húsvéti Nyuszi

    abarom!!!!hogy szétver mindenkit?
×
×
  • Create New...