polip14 Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Derby-Arsenal 2 - 6 Szépen játszottunk ma Bendtner 25’ van Persie 39’ Adebayor 59’, 81’, 90’ Walcott 79’ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 hát túl nagy kérés lenne, h a mu és a chelsea bukja el az utolsó két meccsét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 hát eléggé ,de ki tudja ? Cesc Fabregas vehette át a PFA Legjobb Fiatal játékosának járó díjat. A PFA Legjobb játékosának Cristiano Ronaldot választották. Mindezek mellett az év csapatába négy Arsenal játékos kapott helyet, Bakary Sagna, Gael Clichy, Cesc Fabregas, valamint Emmanuel Adebayor. Az év Premier League csapata a PFA szerint: David James (Portsmouth), Bacary Sagna (Arsenal), Rio Ferdinand (Man Utd), Nemanja Vidic (Man Utd), Gael Clichy (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Cesc Fabregas (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Man Utd), Ashley Young (Aston Villa), Emmanuel Adebayor (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 és mind a négyen fiatalok még, ez mindenképp pozitív a jövőre nézve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Azért milyen érdekes, hogy egyetlen egy Chelsea játékos sem kapott helyet benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 flamini és hleb is lehet, h milanó felé veszik útjukat, nem kéne.. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 flamini már elment ,állítólag az a baja hogy nem fizetnék meg eléggé milanban évi 4 milkót kapna... ha ilyen gyökér hogy a pénz miatt elmegy akkor nem is igazá arsenalos hanem egy......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 ez így van, de a játéka attól még hiányozni fog.. bár wenger sztem gyorsan megoldja a pótlását Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Arsenal-Everton 1-0 Gólszerző: Nicklas Bendtner Go Arsenal,verjétek le a Chelsea-t a 2. helyről!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 a harmadik is játszik már selejtezőt bl-ben? mert akkor nem ártana.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Igen! Az első 2 automatikusan indul a BL-ben, a 3. és 4. selejtezőt játszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 mostmár mindegy, nyert a chelsea is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Utolsó forduló jön? Ha igen akkor már szerintem az első 3-ban biztos ez lesz a befutó... sajnos. Arsenalnak jobban örülnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 az arsenal már biztos 3. a pool biztos 4. és szerintem az élen sem változik a helyzet pár pletyka és flamini... Flamini távozásával lehetőség nyílik arra, hogy Makoun az Arsenalhoz igazoljon. A jelenleg a Lille-ben futbalozó kameruni szeretne a nyáron klubbot váltani. Szerintem beférne a csapatba Angol lapértesülések szerint az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger 15 millió fontos ajánlatot tesz a Newcastle United 23 esztendős labdarúgójáért, Obafemi Martinsért. Hát nme ártana egy csatár ... Flamini hivatalosan is távozott! Az AC Milan csapatához 4 esztendőre írt alá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 flamini-t részemről egy csöppet hálátlannak találom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 én nagyon is .... wenger karolta fel, itt lett belőle nagy játékos és amikor már kezd beérni a csapat és szoknak össze a fiatalok és találják meg a helyüket ő elmegy egy jobban fizető ám nem valami jó formában lévő csapathoz ráadásul szerintem egy angol bajnokságnál gyengébb bajnokságba is ment ezálltal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 legalább győzelemmel zárták a szezont a srácok:) remélem többen már nem mennek el az alapemberek közül, plusz még erősíteni is sikerül 2-3 emberrel, és jővőre újra lehet pályázni a bajnoki címre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 remélem hogy tényleg nem mennek el már többen és hogy most végre sikerül 2-3 olyan játékost igazolni akit nem nekünk kell nevelni hogy majd beérjen hanem már készen áll és fel tudja venni a csapat játékát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Az angol People magazin értesülései szerint az Arsenal 10 millió fontért leigazolja a Barcelona játékosát, Yaya Tourét. Kolo Touré testvére egy éve került a katalánokhoz, de senmmi nem utal arra, hogy el akarná hagyni a Nou Campot. Mint ismeretes, az "Ágyúsoktól" távozik Matthieu Flamini, és erre készül Gilberto Silva is, ami azt jelenti, hogy a csapatnak nem marad egyetlen védekező felfogású középpályása sem. Egy másik átigazolási hír az a londoniakkal kapcsolatban: a Lyon szélsője, Hatem Ben Arfa állítólag hamarosan aláír Arsene Wenger alakulatához. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 nah ha ez a két átigazolás tényleg sikerül akkor erősödik a csapat szerintem .Két Touré a miénk lenne az tök frankó ! Én nagyon bírom őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 29, 2008 Share Posted Május 29, 2008 A The Daily Telegraph gyakorlatilag tényként közli, hogy az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) élvonalában szereplő Arsenal leigazolta Samir Nasrit, a francia Olympique Marseille támadó középpályását. Az „új Zidane”-nak tartott játékos 12,5 millió fontért váltott klubot. Ez egy minőségi igazolás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 ezt már több helyen is olvastam ,és állítólag már orvosi vizsgálaton is túl van....Biztos hogy jót fog tenni a csapatnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Már labdával edz Eduardo da SIlva. Júliusban már teljesértékű edzésmunkát végezhet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Olvastam én is valahol hogy Eduardo valóban gyorsan gyógyul és már labdával edzhet . Ez nagyon jó hír . Mondjuk nem kell semmit sem elkapkodni de biztos jó kezekben van az Arsenal-nál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 reméljük hamar vissza tér mondjuk én most Samir Nasri-nak örülök, és reménykedem, h Hleb marad a klubnál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 hleb távozása azért lenne fájó, mert nem kis idő kellett neki, mire végre játékba lendült, de megkapta a bizalmat, és amikorra sikerül neki, meg elmenne, háát... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 igen nekem is ez a legfőbb bajom. Idehozták flaminival együtt egy gyengébb csapatból ,azóta folyamatosan bl indulók és a világ legerősebb bajnokságában edződhettek erre flamini már elment és Hleb is lehet elmegy. Amúgy Wenger aztmondta hogy Nasri az Eb elött nem jön. Video Eduardo-ról. http://video.globo.com/Videos/Player/Esportes/ 0,,GIM834024-7824-ASSISTA+COMO+ESTA+SENDO+A+RECUPERACAO+DO+ATACANTE+DO+ARSENAL+ EDUARDO+DA+SILVA,00.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 állítólag a képen látható mezeket viselik majd a fiúk: a hazai még csak-csak de az idegenbeli elé gagyi szerintem.Remélem nem ezek lesznek. Egy küldölfi fórumon láttam egy nagyon szép arany-fehér kialakítású mezet de azt csak fanok csináltak azthiszem.Pedig vehetnének példát a klubnál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve111 Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 szerintem meg fordítva de ízlés kérdése. egy a lényeg, hogy ez a mez legyen a bajnok mez. GO GUNNERS!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 egyetértek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts