Jump to content
PirateClub.hu

Inter


alliner16
 Share

Recommended Posts

Támadó kérdésbe még nincs döntés mer Recoba 90% h menni fog!Viszont itt egy uj kiszemelt a középpályára csak azt nem értem mér hozzák fel Recoba nevét is.. :blink:

 

Az Inter dupla áron is vinné az Arsenal légiósát

player-image-38210.jpg

A milánóiak Tomas Rosickyvel erősítenék meg a nyáron meggyengülő középpályájukat.

 

Az olasz labdarúgócsapat a nyári átigazolási időszakban tovább erősítené keretét, az elsőszámú kiszemelt pedig az Arsenal cseh válogatott középpályása. Az Ágyúsok tavaly 6.8 millió fontért vásárolták meg a Borussia Dortmundtól Rosickyt, akiért most az Inter állítólag 14 millió fontot is megadna. A milánói klubnak azért is lenne fontos megerősíteni a középpályát, mert a szezon végén Luis Figo és Alvaro Recoba biztosan távozik a csapattól.

 

Forrás: Mobilpress

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sajnos csak X lett de ez még belefér bőven!Viszont veretlen idényt akarok!Nemtom ma mi volt velünk mer rosszul játszottunk de hát az 1 pont is KB jó!Főleg h a Reggina idén nagyon kemény főleg hogy levontak tőlük pontokat!Forza Inter!

Link to comment
Share on other sites

Hi!

 

Hát igen, én is láttam tegnap a meccset és hát nem fociztunk valmi jól, lehet fogni arra, hogy több meghatározó játékosunk se volt a keretben, de hát így is elég "világsztár" maradt, akinek az volt a feladata, hogy nyerjen, de én úgy éreztem a meccs közben hogy talán az 1 pont is naon jó a fióúkank. Nem láttam valami nagy játékot, mindenki csak maga tükrözött, nem volt igazi írányító ember, és hát az a kevés helyzet is kimaradt ami volt. És hát biztos, hogy fiúknak nem volt valmi sok motivációjuk, majd a Róma elleni meccse 18-án, remélem ott már látunk valmi játékot.

Az 1 pont sztem reális eredmény volt a látottak alpján. Mindkét oldalon helyzetek voltak. Személy szerint a leggyengébb teljesítményt Grosso nyújtotta, míg a meccs legjobbja mindenképp Julio Cesar volt!!!!

A veretlenségi rekord sztem biztos nyomasztja most már a fiúkat, és a sajtó is ezzel foglalkozik, és amikor kifutnak a pályára biztos, hogy erre is gondolnak, úgyhogy most inkább 1 pont is elég volt, minhogy egy vereségbe beleszaladjanak.

 

FORZA INTER!!!!!

 

Link to comment
Share on other sites

hohohó.... de szép is lenne.... :)

 

Inter: Figo helyett Deco

 

Milánó, április 12., 14.40 A kék-feketék ragaszkodnak a Barcelonában megfordult portugálokhoz.

 

 

Olasz lapértesülések szerint az Internazionale vezetősége napokon belül ajánlatot tehet a Barcelonában szereplő brazil születésű portugál válogatott középpályás, Deco megszerzéséért. A milánóiak célja, hogy a tőlük az idény végén távozó Luis Figo - aki szintén a Barcelonában vált igazán ismert játékossá - helyére megfelelő helyettest találjanak, és erre Deco mindenképpen alkalmas lehet. Az Inter vezetői éppen ezért már a nyáron szeretnék a portugált leigazolni. Nagy kérdés, hogy ehhez mit szólnak ehhez a katalánok, mivel Decónak 2009-ig élő szerződése van a Barcánál...

(harm)

 

forrás:www.nb1.hu

Link to comment
Share on other sites

Deco jó vásár lenne és a Barca lehet h elfogja engedni úgyhalottam ill. olvastam!És ha már itt tartunk!

 

Inter: újabb nagyágyúk érkezhetnek

 

Bár idén nagy fölénnyel nyeri az olasz bajnokságot, tovább erősítené keretét az Inter labdarúgócsapata.

 

A milánói klub a nyáron újabb három klasszis játékost szeretne leigazolni, egyet a védelembe, egyet a középpályára, egyet pedig a csatársorba. A védelembe John Terry érkezhet, aki még nem döntötte el, hogy marad-e a Chelsea-ben.

 

A középpálya a Real Madrid futballistájával, Mahamadou Diarrával erősödhet meg, aki az Angliába visszavágyódó Patrick Vieirát válthatja, míg a csatársorba a szintén a királyi gárda alkalmazásában álló Antonio Cassanót szerződtetné Massimo Moratti klubelnök.

Forrás: Mobilpress

 

Cassano nem kell köszönjük!

Link to comment
Share on other sites

Jelenleg 1-2 nekünk Materazzi duplájával a Siena ellen és ha a Roma kikap akkor bajnokok vagyunk!!!!!Itt viszont egy jó hír nekünk:

 

Crespo köszöni, de nem kér a Chelsea-ből

A060610_P13_HERNAN_CRESPO_V.JPG

Az Interben szereplő argentin csatár bízik benne, hogy sikerült végleg lezárni élete angliai szakaszát.

 

José Mourinho tavaly nyáron hajlandó volt lemondani Hernan Crepo játékáról, az argentin támadó ugyanis szinte már könyörögve kérte az angol klub vezetőit, hogy engedjék el Olaszországba, mert soha többé nem akar a szigetországban játszani. A portugál menedzser nemrégiben mégis felvetette, hogy visszakéri a játékost az Intertől, szerződése ugyanis még Londonba köti a futballistát. Crespo bízik benne, hogy ismét találnak megoldást a problémára, ő ugyanis továbbra sem akar Angliában futballozni.

 

- Találni kell valamilyen megoldást, hogy végleg lezárhassam ezt az egészet, és ne kelljen még egyszer visszamennem Angliába. Zajlanak a tárgyalások, s bár egyelőre nem beszéltem José Mourinhóval, mindenki tudja, hogy Olaszországban akarom befejezni a pályafutásomat. Tavaly alig játszottam a Chelsea-ben, most sem lenne sok értelme visszamennem a kispadra – nyilatkozta elszántan Crespo.

Link to comment
Share on other sites

Milánó, április 22., 17.00 Mindössze négy napot csúszott a kék-feketék felhőtlen öröme.

 

 

Az Internazionale nyerte az olasz bajnokság 2006/07-es szezonját, miután behozhatatlan előnyre tett szert a tabella élén. A kék-feketék a Serie A 33. fordulójában Materazzi duplájával - a hátvéd utóbbi, a 3 pont mellett a scudettót is jelentő találatát büntetőből szerezte - 2-1-re győztek a Siena otthonában, míg a 2. helyezett Roma ugyanilyen arányú vereséggel távozott az Atalanta otthonából.

Roberto Mancini együttesének tehát mindössze négy napot csúszott a bajnokavató: a Farkasok ekkor milánói sikerükkel még elrontották a mai napon történetének 15. scudettóját begyűjtött Inter ünnepét, amely 1989 után nyerte el ismét a díszes trófeát.

 

gratz

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Végre felért a csúcsra az Inter ! Manchini most mint edző is felért a dobogó tetejére ! Szerintem sem kell se Buffon se Cassano ! Cassano főleg nem mert egyébként is csak a száját tudja jártatni és a botrányai nagyobb port kavarnak mint a játéka !

Link to comment
Share on other sites

Utánpótlás bajnokság, 8 között a csapat

inter_festa_inf--200x150.jpg

Balottelli duplájával 2:1-re győztünk a Genoa ellen a primavera nyolcaddöntőjének milánói visszavágóján. (Az odavágó 0:0 lett) Így a május 2-i sorsolás után, 12-én és 19-én játszunk a 4 közé kerülésért. A 16 éves Mario Barwuah Balotelli eredetileg a ALLIEVI NAZIONALI korosztályban focizott márciusig, és miután ott 18 gólig jutott Filkor Attila csapattársa lett a PRIMAVERA csapatban. Filkor egyébként végig játszotta a találkozót. Balotelli palermói születésű (Ghánai származású) és nyáron a Barcelonánál járt próbajátékon. Miután adminisztratív (állampolgársági) okok miatt a barcelonai szerződés kútba esett, az Inter igazolta le a spanyol lapok által nyáron csak ˝új Messinek˝ becézett játékost.

Link to comment
Share on other sites

INTER–EMPOLI 3-1. Mancini együttese gálahangulatú mérkőzésen fektette két vállra a toszkán kiscsapatot

Milánói örömünnep a San Siróban az Empoli asszisztálása mellett

A Serie A zárófordulójában a már bajnok Inter a forduló előtt ötödik helyezett Empolit fogadta a San Siróban, s a milánóiak igazi örömfocit rendeztek, gálahangulatú mérkőzésen lépték le az Empolit Cruz, Recoba és Sztankovics góljaival. Filkor Attilát nem nevezték a mérkőzésre.

i0002ED529eaa0310cdd1.jpg
Alvaro Recoba (balra) ellenállhatatlan formában játszott a találkozón

34. forduló vasárnap esti mérkőzése ünnepi hangulatban kezdődött, a múlt héten kivívott scudetto után ugyanis először játszott hazai közönség előtt az Internazionale együttese.

Tűzijáték előzte meg a mérkőzést és kék, ill. fekete léggömbök százainak felröppenése közben volnultak be az Inter játékosai gyermekeik kíséretében.

A közönség fergeteges bíztatása közepette kezdődött a meccs, ahol Pozzi hamar ünneprontó próbált lenni a vendégek részéről a hetedik percben, ám Julio Cesar kapus a helyén volt.

A kezdőben helyet kapó Alvaro Recoba szabadrúgása volt az Inter első igazi helyzete, de Bassi kapus hárítani tudott.

A 27. percben tetszetős akció során szerzett vezetést az Inter. Recoba indult meg a bal szélen, Cambiassót játszotta meg, aki sarokkal tálalt Cruz elé. Az argentin csatár nagy helyzetben nem hibázott.

A 38. percben lesérült a gólszerző, Mariano Gonzalez váltott őt a pályán.

A második félidő is hatalmas Empoli-lehetőséggel indult, Moro fejesét parádés mozdulattal tolta oldalra Julio Cesar kapus.

Az 57. perctől csak úgy potyogtak a gólok. Először Saudati vette le a labdát a 16-os csücskénél, majd fordulásból nagy gólt ragaszott Cesar kapujába.

Két perccel később Alvaro Recoba szögletből vette be a toszkánok kapuját! Az óriási formában játszó uruguayi bal oldalról végezhetett pontrúgást, s ügyes kapuracsavarása teljesen váratlanul érte Bassi kapust, aki jócskán alá is nyúlt a labdának.

A 61. percben aztán Cambiasso erőszakossága után Sztankovicshoz került a labda, aki jobbközépről, 15 méterről kilőtte a hosszú sarkot Bassi mellett.

Az Internazionale még azt is megengedhette magának, hogy Figo százszázalékos helyzetet hagyjon ki, és bár az Empoli Saudati és Marianini révén is betalálhatott volna az utolsó félórában, ez a mérkőzés mindenki emlékezetében gálameccsként fog megmaradni.

Az Inter, ha a továbbiakban nem hibázik, akkor 99 ponttal fejezheti be a bajnokságot, míg az Empoli, ha nem vigyáz akkor búcsút mondhat a jövő évi nemzetközi szereplésnek.

OLASZ ÉLVONALBELI BAJNOKSÁG (SERIE A)
34. FORDULÓ Internazionale–Empoli 3-1 (Cruz 27., Recoba 59., Sztankovics 60., ill. Saudati 57.)

A bajnokság állása
1. Internazionale.....34.....27.....6.......1.....71-30.....+41.....87
2. Roma.................34.....20.....9.......5.....66-26.....+40.....69
3. Milan..................34.....19.....10.....5.....54-30.....+24.....59
4. Lazio..................34.....17.....10.....7.....54-27.....+27.....58
5. Palermo..............34.....14.....10.....10...51-44.....+7.......52
6. Fiorentina............34.....19.....8......7.....54-28.....+26.....50
7. Empoli................34......13.....11....10 ..36-34.....+2.......50
...
...
...
16. Cagliari.............34.......7......13....14...29-40....-11.......34
17. Torino...............34.......8......9......17...25-44....-19.......33
18. Chievo..............34.......7......11.....16..35-45....-10.......32
19. Messina............34.......5......10.....19...31-58...-27.......25
20. Ascoli................33.......3......11.....19..28-59....-31.......20



forrás: nso.
Link to comment
Share on other sites

Hát igen,ez a mi évünk volt és még lesz is ugyanis az Olasz Kupa is a miénk lesz!Mint ahogy a Scudetto és az Olasz Szuperkupa amit szintén a Roma ellen nyertünk meg 0-3ról fordítva 4-3ra!!

 

Recoba: "Egy diadal a szurkolóinknak"

xin_25020217084514004951.jpg

Milánó - Dacourt-tal együtt, az uruguayi csatár, Alvaro Recoba volt az egyetlen mezönyjátékos az első csapatból, aki még nem szerzett gólt az idei szezonban. De El Chino, hozzáadta immár nevét, a találatot jegyzők hosszú listájához, méghozzá egy lenyűgöző góllal, amit szögletrúgásból szerzett az Empoli ellen aratott 3-1 es siker alatt.

 

" Örültem, hogy pályára léphettem ma, és nagyon be akartam találni, mert az egész családom ott ült a lelátón "- mondta.

 

" Igazán boldog vagyok, része lehettem a csodálatos drukkerek örömének. Ez elégedettséggel tölt el, és nagyszerű, hogy a szurkolók tömege előtt ünnepelhettem.

 

" A jövőm? Mindig is azt mondtam, hogy jó formába akarok kerülni. Ez után fogok dönteni csak."

 

Recoba nagyot játszott,remélem nem megy el az idény végén!

 

Nyilatkozatok az Empoli mérkőzés után

 

Javier Zanetti: "Csodálatos érzések"

 

Alvaro Recoba lelkesen ölelte át Javier Zanettit, amikor a támadó átadta helyét a beálló játékosnak, az Empoli elleni győzelem alatt. Az ünneplés pillanataiban az Inter csapatkapitánya is megszólalt:

 

"Ez egy csodálatos érzés. Nincsenek arra szavak, hogy elmondjam, mi történt múlt héten, és ma este. Ezt a nagyszerű örömöt örökké a szívünkben fogjuk őrizni, az Inter család megérdemli ezt a nagy sikert.

A csapat egységes volt, pontos célokkal, tisztában voltunk azzal, miért küzdünk. Ez a csapat be akarja írni magát a klub történelmébe."

 

Materazzi: "Egy nagyszerű év"

 

A berlini olimpiai stadiontól kezdve, a milánói Giuseppe Meazza-ig. “Egy nagyszerű év ez nekem." Mondta a válogatott és az Inter hátvédje a meccs után. Egy álom valóra válása megynyerni Olaszországgal a Világbajnokságot, és a Scudetto-t az Interrel. Fantasztikus. És ez a sok év után, pályán megnyert bajnoki cím, sokkal jobb érzés.

 

Mancini:

 

A győzelem után, a Sky Italia arra kérte edzőnket, hogy nevezzen meg egy játékost, aki a különbséget jelentette számunkra a többi csapattal szemben.

 

“Egyikőjüket kiválaszani igazságtalan lenne a többiekkel szemben" - válaszolta. “Mindenkinek a legjobbját kell adni azon, hogy egy ilyenszezon létrejöjjön. Mindenki fontos volt számunkra, és mindenki azt adta hozzá, ami a feladata volt. Voltak pillanatok, amikor még többet adtak bele, különösen a nehéz helyzetekben. Boldogok vagyunk, és nyugodtan megveregethetjük egymás hátát. Külenleges szezon volt. Tovább akartunk menni a Bajnokok Ligájában, de a bajnoki cím elnyerése létfontosságú volt. Különösen a múlt évi történések után. Fontos volt nyernünk, így tehát örülünk neki."

Az Inter edzője hozzátette:

“Az igaz, hogy az Inter egy nagyszerű csapat, de minden nagyon könnyű, amikor jól mennek a dolgok. Megtettünk mindent, hogy jól menjenek a dolgok, már az elején. Összehoztunk egy remek gárdát, ami segített is abban, hogy minden rendben legyen, és remélem ebben a mentalitásban folytatjuk."

 

“Recoba gólja? Hálás vagyok neki, mert nem érezte túl jól magát, örülök, hogy betalált egy ilyen különleges alkalomkor. Nagyszerű ballába van, nehéz lenne más játékosokat is megnevezni, akiknek ilyen van.

 

A kérdésre, miszerint Figo, és Recoba marad-e, és kik a nyári célpontjaink, így válaszolt:

 

“Van még hátra négy meccs, és a két kupadöntő. Ezek mosta fontosabbak. Természetesen lépni fogunk az átigazolási piacon, de nem tudnám még megmondani, merre."

 

Továbbá megkérdezték, hogy milyen a kapcsolatuk, a Juventus-szal.

 

“Semmi különös. Az újságírók kitalációja az olyan képtelen történetek, hogy mi haragban vagyunk a másik csapatal. Ez akár veszélyes is lehet a következő szezon beli meccsekkor.

 

Voltak emberek, akik egészen hihetetlen dolgokat műveltek ott a klubnál, Ők elképzelhető, hogy neheztelnek ránk. A játékosaik ezzel nem kezdhetnek semmit. Ők csak a dolgukat tették, a legjobbjukat adták, és helyénvaló az is, hogy úgy érzik, ővék az elmúlt két bajnoki cím, amit elvettek tőlük."

Link to comment
Share on other sites

Vieira az Interből vonulna vissza

Patrick_Vieira_41138e.jpg

A francia középpályás túl öregnek tartja magát ahhoz, hogy visszaigazoljon Angliába.

 

Bár az elmúlt hónapokban Patrick Vieira többször is elismerte, hogy hiányzik neki Anglia, és szívesen játszana ismét a Premiershipben, úgy tűnik, belenyugodott: nem fog már visszaszerződni a szigetországba. Az Interrel olasz bajnoki címet ünneplő középpályás öregnek tartja magát a klubcseréhez, és a milánói együttesből szeretne visszavonulni.

 

- Nem tudom elképzelni, hogy ismét Angliába igazoljak. Egyre öregebb vagyok, és mivel jól érzem magam az Internél, szeretnék itt maradni, és Milánóban befejezni pályafutásomat – nyilatkozta a Vieira.

Link to comment
Share on other sites

A Chelsea inkább a Juvénak adná Crespót

37965.jpg

Az argentin nem akar visszatérni a londoniakhoz, és a jelek szerint nem is kell. A Chelsea azonban jobban örülne, ha csatára nem az Intert, hanem annak riválisát, a Juvét erősítené.

 

Hernan Crespo második milánói fénykorát éli, a Chelsea futballistája jelenleg az Inter csapatában villog, korábban pedig a Milanban is játszott kölcsönben. A londoni klub a piros-feketéknél töltött egy év után visszarendelte Crespót, akit újabb egy év után újra kölcsönadott. A hírek szerint Jose Mourinho megint a játékos visszarendelése mellett érvelt, ám az argentin kategorikusan kijelentette, hogy semmilyen körülmények között nem hajlandó visszatérni a Chelsea-be.

 

A Kékek ezek után nem erőltetik a csatár visszatérését, de azzal sem elégedettek, hogy egyik európai riválisukat erősíti. Olaszországi információk szerint a Juve is szívesen látná Crespót, aki ugyan nem akarja elhagyni Roberto Mancini bajnokcsapatát, de azt még kevésbé akarja, hogy újra Londonba kelljen szerepelnie. Az európai porondon a következő szezonban sem induló torinóiak számára nagy segítség lenne Crespo, aki tökéletes helyettese lehetne a nyáron távozó David Trezeguet-nek.

Sok a vita Cresporól de én eldöntöttem,marad az Internél! :P

Link to comment
Share on other sites

Átigazolási terv (1.rész):

 

Massimo Moratti: Akarom Lucarellit!

Cristiano_Lucarelli_HN223.jpg

Massimo Moratti, az Internazionale elnöke a Livorno középcsatárát, Cristiano Lucarellit szeretné megvenni a nyáron. A játékos ellen fordultak az elmúlt időben a drukkerek, aki emiatt nem kíván tovább a Livornoban játszani.

- Akarom Lucarellit! - mondta Moratti! Ő a jövő nagy játékosa és az Interben a helye! Mindent meg fogok tenni, hogy ez így legyen!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...