kasoft Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 Bocs a rossz magyar irásért szlovákián elo magyar vagyok! Nem tudja valaki hogy lehet a DVD startot megcsinálni Divx fimbekbol. Ugy ertem hogy 6 film van a DVD-en es en szeretnek neki elejet /nem tudom hogy hivjatok start,menu/ ahonnet lehetne valogatni a DVD lejátszokon a filmet amit nezni szeretnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DArK Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 dvd menu a neve és javaslom a TMPGenc DVD Author 1.6-ot vagy a TSUNAMI DVD Author-t ezek ilyen lépésről lépesre tipusu progik kezelése egyszerű és a TSUNAMI-ban még meg is nézheted mielőtt megcsinálod a véglegest, de nézzél szét ITT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancy Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 A VSO ConvertXtodvd programmal is tudsz ilyet csinálni, sőt, szerintem ami dvd-készítő progi, az mind tudja ezt a funkciót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasoft Posted Augusztus 18, 2006 Author Share Posted Augusztus 18, 2006 A VSO ConvertXtodvd programmal is tudsz ilyet csinálni, sőt, szerintem ami dvd-készítő progi, az mind tudja ezt a funkciót. Epp az a baj hogy nem csinalja egy sem,ugyanis mind MPEG2-ot DVD csinall belole maximum 3 filmel! dvd menu a neve és javaslom a TMPGenc DVD Author 1.6-ot vagy a TSUNAMI DVD Author-t ezek ilyen lépésről lépesre tipusu progik kezelése egyszerű és a TSUNAMI-ban még meg is nézheted mielőtt megcsinálod a véglegest, de nézzél szét ITT Koszi ki probalom eddig a ULEAD DVD MOVIE FACTORY,CANOPUS PRODUCER es talan 20 nem profi progit probaltam egy sem volt jo. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasoft Posted Augusztus 18, 2006 Author Share Posted Augusztus 18, 2006 dvd menu a neve és javaslom a TMPGenc DVD Author 1.6-ot vagy a TSUNAMI DVD Author-t ezek ilyen lépésről lépesre tipusu progik kezelése egyszerű és a TSUNAMI-ban még meg is nézheted mielőtt megcsinálod a véglegest, de nézzél szét ITT TMPGenc - Ez sem jo,ugyanazt csinalja! Mindenáron DVD vobokat akar belole kesziteni. Azt akarom hogy a filmek DivX-ben maradjanak menuvel! Nezd: TMPGEnc DVD Author does NOT have MPEG encoding abilities. AVI format(*.avi),RealMedia format(*.rm),WindowsMediaFile format(*.wmv, *.asf),etc. can only be used after they have been encoded to MPEG-1 or MPEG-2 format. Users of TMPGEnc DVD Source Creator or TMPGEnc can create MPEG files based on the DVD standard by using the DVD template in Project Wizard. (To encode in different formats requires the various codecs.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pa:t Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal lehet dvd filmnek menüt készíteni? (de a ConvertXtoDVD programnál komolyabb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady19 Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Na hát ez engem is nagyon érdekelne, mert hogy már fél éve keresek ilyen jobb programot de senki sem tud segíteni nekem, legalábbis eddig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 egyszer?bbet a tmpg dvd editorral bonyolultabbat meg mondjuk dvd maestroval Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelko Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Srácok a legegyszerűbb ha letöltitek a nero 7 et és abba van dvd menü csinálás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
webkope Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Hello! És ha még bonyultabbat szeretnék cisnálni, hogy hasonlítson az eredeti DVD-khez, ahhoz tudnátok mondani valami progit, vagy iylen nem létezik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelko Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 hát körül nézek majd de szerintem a néró a tuti nekem bejött és az a lényeg:D Na már is találtam eggyet kettőt :DVD MENU STUDIO,DVD Menu Templates ,ImTOO AVI to DVD Converter , ImTOO Link: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...o+DVD+Converter DVD MENU STUDIo: törölve[/törölve] DVD Menu Templates :Ehhez nem tudok linket de demo biztos van Szívesen egy köszönömöt ha kérhetném:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryzzli Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Hello! És ha még bonyultabbat szeretnék cisnálni, hogy hasonlítson az eredeti DVD-khez, ahhoz tudnátok mondani valami progit, vagy iylen nem létezik - Sony DvD Architect 4.0a -MediaChance DVD Lab Professional -Power AutoPlay Menu Creator Szerintem ennyi elég neked az év hátralevő részére, jó szórakozást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Hali ! Szerintem a Ulead DVD Movie Factory is nagyon jó erre a célra , mert egyszerű könnyen néhány kattal el lehet intézni a dolgot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
béka56 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 van 1 dvd ami nem magyar meg szeretném úgy csinálni hogy lekapom a menüt rárakom a magyar szinkront + hangsávba és magyarra lefordítani a menüt meg megcsinálni hogy kiírja a + magyar hangsávot tehát lehessen menüben állítani valaki le tdná írni hogy hogy és mivel fell ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
béka56 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 írjatok pls sietős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 (edited) hello! Szükségem lenne egy kis helpre. Röviden leirom miért: Van két film az Olasz meló (2003) illetve az Eurotúra (Eurotrip) amit megleltem külföldi oldalon dvdben extrákkal, ehhez szeretném a magyar ac3 szinkront hozzácsapni (esetleg más hangsáv törlésével de azt már tudom, hogy kell) de valahogy módosítani kellene a meglévő menüt gondolom gombot hozzáadni vagy a törölt hangsáv meglévő gombját átrajzolni, hogy menüből is választható legyen majd a magyar hang illetve a felirat. Ért valaki ehhez? Megköszönném, nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni. Isti Módosította November 12, 2008 Gabi89 és ez,hogy jön a grafikához ? :D /áthelyezve/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobala Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Tudtommal ilyet nem lehet csinálni. A menüt is olyan mint a videó. Megváltoztatni a benne lévő dolgot nem lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 A videó is állóképekből épül fel és a gombok sem dinamikusak hanem statikusak nem mozognak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobala Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Én úgy értelmezem, h a kész menübe belenyúlni akar a srác. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 hello! Szükségem lenne egy kis helpre. Röviden leirom miért: Van két film az Olasz meló (2003) illetve az Eurotúra (Eurotrip) amit megleltem külföldi oldalon dvdben extrákkal, ehhez szeretném a magyar ac3 szinkront hozzácsapni (esetleg más hangsáv törlésével de azt már tudom, hogy kell) de valahogy módosítani kellene a meglévő menüt gondolom gombot hozzáadni vagy a törölt hangsáv meglévő gombját átrajzolni, hogy menüből is választható legyen majd a magyar hang illetve a felirat. Ért valaki ehhez? Megköszönném, nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni. Isti mobala: Jól gondolod. Azt szeretném. Csak egy gombon mondjuk a spanyol felirat helyett magyart írni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts