Jump to content
PirateClub.hu

gryzzli

Veterán
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About gryzzli

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hegyek gyomra Fák odva

Recent Profile Visitors

707 profile views
 1. gryzzli

  Matroska codec (.mkv) Sony Vegas-ban

  A Sony Vegashoz nincs matroska plugin, maradt a MKV kibontasa matroska spitterrel, utana kulon kulon behuzasa a vegasba.
 2. gryzzli

  VSO Convert X to DVD

  Valamely dvd ripperrel csináld meg, vagy a dvd srink is elvégzi amire szükséged van.
 3. gryzzli

  DRM - Digital Rights Management!

  Eseteleg ezt progit probáld ki Tunebite – The Universal Converter for Audio, Video and DRM-Protected Media [Hidden Content] Ez ha minden igaz orvosolja a problémádat letöltést majd keresek hozzá.
 4. Én csak a saját magam kipróbált példányokról tudok irni, de azok vannak egy páran A WXPEE verzióból Winter, Simplicity, Blacksheep, ReBorn Ezek közül a Reborn mutatkozott legstabilabbnak s a program választéka is megfelel egy átlagos felhasználónak. Blade Edition Csak órákban mérhető ideig tartozkodott a gépen. Nem igazán gyerte el a bizalmam. GamerXp Eléggé specifikusan megbuherálva igazából csak a nevéből kifolyólag gamereknek való Az angol nyelvü Xp között nem sokat próbáltam ki, föleg nyomokban mérhetö nyelvtudásom miatt CrystalXP Ha valaki szeret gyönyörködni monitoron megjelenő képben azoknak csak ajánlani tudom, szerintem az egyik legjobb küllemmel rendelkező példány. Black Edition Balck Heavy Edition Igazi nehéz ágyúk, nem a sebességgükröl hiresek, de annyi progit zsúfoltak bele nem nagyon hagytak ki semmiféle területet üresen. A kérdés érdemes vagy nem ? Akik nem ismerik ki magukat a informatika kavalkádjában, annak igen, hiszen nagyon sok közékorú felhasználónak gondot okoz eggyes alapprogramok kezelésének elsajátitása, nemhogy telepitése testreszabása integrálása. Sokan fanyalognak a témán miért igy fabrikálták miért úgy, ők már valószinüleg konyitanak kissebb nagyobb szinten a területhez. Azok készitsenek saját testreszabott XP-t.
 5. gryzzli

  Ki milyen játékkal nyomul?

  Oblivion, S.T.A.L.K.E.R, NW2,
 6. gryzzli

  VHS to DVD

  Csak próbáld ki s vesd össze a két anyag minőségét, én is az általad leirt módszerel kezdtem el bedigizni a vhs-t de nem nagyon vált be, pedig egy pár kártyát kipróbáltam.
 7. gryzzli

  VSO Convert X to DVD

  Lehet a beállitásoknál kiveszed a pipát az összefüzött lejátszás elöl s menü elé beteszed.
 8. gryzzli

  VHS to DVD

  Az általam kipróbált folyamat, egyszerü de ha valaki tud ennél jobb minőséget akkor arra nagyon vevő lennék. - Szükséges - jó állapotú VHS lejátszó - asztali DVD felvevő - DVD RW lemez 1: Felvenni a kazzetta anyagát DVD RW-re. (én csak azért szoktam rw-t használni mert még utána pc-n tovább alakitom) 2: A felvett anyagot Magic DVD ripperrel kibontom mpeg2-be 3: Ha szükséges, akkor meg lehet vágni 4: Most már lehet menüt késziteni hozzá ( a Sony DVD Architect nálam bevált az alapokat könnyen el lehet sajátitani) Főleg régi ellégé elhasználódott VHS-l bevált.
 9. gryzzli

  Avi-ból Dvd készítése

  Mármint??
 10. gryzzli

  Szilvásgombóc

  Evvel a recepttel csak egy kis bibi van nincs benne kellő mennyiség benne semmiből se "30 gombóc" csipet csapatomnak ez úgymond a fél fogára is kevés.
 11. gryzzli

  DVD-ből konvertálás *avi-ba

  DVD-röl avi-ba én általában Divx-t szoktam késziteni a progi pedig a Dr.divx 1.06 kezeli a feliratokat is, viszont nem szereti a DTS hangsávot minöségileg pedig ott van az elsök között. A másik progi pedig a FairUse 2.5 evvel is ellehet szórakozni a beállitásokkal tud 1-cd re is valamint általad megadott MB-ba tömöriteni "konvertálókirálynak" is szokták emlegetni. Ez viszont egyaránt tud Divx, Xvid, stb formátumba menteni.
 12. gryzzli

  Hang eltolódási gondok!

  Próbáld ki a Tmpegnc Xpress-t , az is lehet van a filmedbe sérült Frame darabok vannak ezt eldobja a konverter, ez is okozhatja a elcsúszást ,ha a film alapból NTSC akkor ugyan ezt a formátumot válaszd
 13. gryzzli

  Te mit iszol internetezés közben?

  Sört de azt legalább két literes borsodit
 14. gryzzli

  Szinkron belehelyezése Ogm-be, Mkv-ba és aviba

  De milyen avi-ról van szó nem mindegy az tuti. Sok mindentől függ alapban a pal vagy ntsc a avi frame száma, nem szólva a avi hossza ugyanaz mint a beillesztendő szinkronnak sorolhatnám még miknek kellene egyformának lenni a két anyagnak. mert ha nem csak élvezhetetlen lesz a kész mü, el-el csuszik a hang.
 15. gryzzli

  Menü készitési tanácsok!

  - Sony DvD Architect 4.0a -MediaChance DVD Lab Professional -Power AutoPlay Menu Creator Szerintem ennyi elég neked az év hátralevő részére, jó szórakozást.
×