Jump to content
PirateClub.hu

kelko

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

kelko's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

1

Közösségi hírnév

  1. kelko

    Segitség Laptop probléma.

    Köszi erröl nem is halottam még ennyire levagyok maradva .. Veszünk egy ilyen külső optikai meghajtót hiszen eddig is probléma volt hogy nem tudtunk dvdét nézni .. Köszönöm a Segitséget.
  2. Dell inspiron 1012 mini laptopja van barátnőmnek . A lényeg hogy nincs dvd cd olvasó része és nemtudom hogyan telepithetném fel a winfost. Megpróbáltam pendrájvról mert haverom mondha probáljuk meg de nem jött be . Esetleg más ötlete valakinek? Hallottam egy olyan módszerröl is ami ugy néz ki hogy sima asztali géphez hozzá csatlakoztatjuk a laptopot és arról telepitjük,de nemtudom milyen csatlakozót kéne vennem .Segitséget előre is köszönöm:)
  3. Hogy kell? nem vagyok monit arc annyira nem vágom:(

  4. kelko

    Msn-hez Egy Oldal Tele Cuccokkal

    Itt van még eggy http://myclub.hu/
  5. engedélyezd lécci az pm fogadást, mert nem tom így elküldeni a depositról való letöltésr?l készült képeket

  6. kelko

    Film szinkronizálása!

    Hát de azért jó és hasznos: És gondolom senki sem használja:D Mondjuk te mondtad hogy nem fontos csak hogy bele lehessen hangot rakni
  7. kelko

    Menü készitési tanácsok!

    hát körül nézek majd de szerintem a néró a tuti nekem bejött és az a lényeg:D Na már is találtam eggyet kettőt :DVD MENU STUDIO,DVD Menu Templates ,ImTOO AVI to DVD Converter , ImTOO Link: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...o+DVD+Converter DVD MENU STUDIo: törölve[/törölve] DVD Menu Templates :Ehhez nem tudok linket de demo biztos van Szívesen egy köszönömöt ha kérhetném:)
  8. kelko

    Film szinkronizálása!

    Srácok érdemesebb a Windows Movi Maker-el csinálni az egyszerűbb magyar és nem plussz program ...1 lépés meg nyitod és betöltöd a videót aztán (Az avit meg ezeket át kell konvertálni video file -ba ) utána Idősor megjelenítése katt rá aztán oda alá be tudod illeszteni a zenét ennyi Sőt a Windows movie Makerel Lehet Feliratot is Csinálni Nem kell mindenféle Ratyi Progi
  9. kelko

    Menü készitési tanácsok!

    Srácok a legegyszerűbb ha letöltitek a nero 7 et és abba van dvd menü csinálás
×
×
  • Create New...