Jump to content
PirateClub.hu

gryzzli

Veterán
  • Pontszám

    30
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: gryzzli

  1. A Sony Vegashoz nincs matroska plugin, maradt a MKV kibontasa matroska spitterrel, utana kulon kulon behuzasa a vegasba.
  2. gryzzli

    VSO Convert X to DVD

    Valamely dvd ripperrel csináld meg, vagy a dvd srink is elvégzi amire szükséged van.
  3. Eseteleg ezt progit probáld ki Tunebite – The Universal Converter for Audio, Video and DRM-Protected Media http://tunebite.com/en/remove_drm/index.html Ez ha minden igaz orvosolja a problémádat letöltést majd keresek hozzá.
  4. Én csak a saját magam kipróbált példányokról tudok irni, de azok vannak egy páran A WXPEE verzióból Winter, Simplicity, Blacksheep, ReBorn Ezek közül a Reborn mutatkozott legstabilabbnak s a program választéka is megfelel egy átlagos felhasználónak. Blade Edition Csak órákban mérhető ideig tartozkodott a gépen. Nem igazán gyerte el a bizalmam. GamerXp Eléggé specifikusan megbuherálva igazából csak a nevéből kifolyólag gamereknek való Az angol nyelvü Xp között nem sokat próbáltam ki, föleg nyomokban mérhetö nyelvtudásom miatt CrystalXP Ha valaki szeret gyönyörködni monitoron megjelenő képben azoknak csak ajánlani tudom, szerintem az egyik legjobb küllemmel rendelkező példány. Black Edition Balck Heavy Edition Igazi nehéz ágyúk, nem a sebességgükröl hiresek, de annyi progit zsúfoltak bele nem nagyon hagytak ki semmiféle területet üresen. A kérdés érdemes vagy nem ? Akik nem ismerik ki magukat a informatika kavalkádjában, annak igen, hiszen nagyon sok közékorú felhasználónak gondot okoz eggyes alapprogramok kezelésének elsajátitása, nemhogy telepitése testreszabása integrálása. Sokan fanyalognak a témán miért igy fabrikálták miért úgy, ők már valószinüleg konyitanak kissebb nagyobb szinten a területhez. Azok készitsenek saját testreszabott XP-t.
  5. gryzzli

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Oblivion, S.T.A.L.K.E.R, NW2,
  6. gryzzli

    VHS to DVD

    Csak próbáld ki s vesd össze a két anyag minőségét, én is az általad leirt módszerel kezdtem el bedigizni a vhs-t de nem nagyon vált be, pedig egy pár kártyát kipróbáltam.
  7. gryzzli

    VSO Convert X to DVD

    Lehet a beállitásoknál kiveszed a pipát az összefüzött lejátszás elöl s menü elé beteszed.
  8. gryzzli

    VHS to DVD

    Az általam kipróbált folyamat, egyszerü de ha valaki tud ennél jobb minőséget akkor arra nagyon vevő lennék. - Szükséges - jó állapotú VHS lejátszó - asztali DVD felvevő - DVD RW lemez 1: Felvenni a kazzetta anyagát DVD RW-re. (én csak azért szoktam rw-t használni mert még utána pc-n tovább alakitom) 2: A felvett anyagot Magic DVD ripperrel kibontom mpeg2-be 3: Ha szükséges, akkor meg lehet vágni 4: Most már lehet menüt késziteni hozzá ( a Sony DVD Architect nálam bevált az alapokat könnyen el lehet sajátitani) Főleg régi ellégé elhasználódott VHS-l bevált.
  9. gryzzli

    Szilvásgombóc

    Evvel a recepttel csak egy kis bibi van nincs benne kellő mennyiség benne semmiből se "30 gombóc" csipet csapatomnak ez úgymond a fél fogára is kevés.
  10. gryzzli

    DVD-ből konvertálás *avi-ba

    DVD-röl avi-ba én általában Divx-t szoktam késziteni a progi pedig a Dr.divx 1.06 kezeli a feliratokat is, viszont nem szereti a DTS hangsávot minöségileg pedig ott van az elsök között. A másik progi pedig a FairUse 2.5 evvel is ellehet szórakozni a beállitásokkal tud 1-cd re is valamint általad megadott MB-ba tömöriteni "konvertálókirálynak" is szokták emlegetni. Ez viszont egyaránt tud Divx, Xvid, stb formátumba menteni.
  11. gryzzli

    Hang eltolódási gondok!

    Próbáld ki a Tmpegnc Xpress-t , az is lehet van a filmedbe sérült Frame darabok vannak ezt eldobja a konverter, ez is okozhatja a elcsúszást ,ha a film alapból NTSC akkor ugyan ezt a formátumot válaszd
  12. gryzzli

    Te mit iszol internetezés közben?

    Sört de azt legalább két literes borsodit
  13. De milyen avi-ról van szó nem mindegy az tuti. Sok mindentől függ alapban a pal vagy ntsc a avi frame száma, nem szólva a avi hossza ugyanaz mint a beillesztendő szinkronnak sorolhatnám még miknek kellene egyformának lenni a két anyagnak. mert ha nem csak élvezhetetlen lesz a kész mü, el-el csuszik a hang.
  14. gryzzli

    Menü készitési tanácsok!

    - Sony DvD Architect 4.0a -MediaChance DVD Lab Professional -Power AutoPlay Menu Creator Szerintem ennyi elég neked az év hátralevő részére, jó szórakozást.
  15. gryzzli

    VSO Convert X to DVD

    Szedd le a fórumon lévő progit, leirás szerint telepités s láss, immár nem korlátozott http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...amp;hl=convertx
  16. gryzzli

    Minden ami DivX!

    Kezdésnek probáld ki az alábbi convertert, utána keresgess a neten vannak jó leirások egy két hét után már tisztában leszel sok dologgal. Total Video Converter 3.02 törölve
  17. gryzzli

    Avi-ból Dvd készítése

    schumifun Végre valaki aki nem csak az átalakitásra szánt időt nézi hanem a minőséget is, azt azért tegyük hozzá a CCE nem a gyors progig közé tartozik a beállitása is megér egy misét (jobb gombos menü) de a készitett videó minőségével alig akad progi ami felveheti a versenyt. A Dr.Divx jó progi egy a hátránya csak 5.21 codec-fölött dolgozik. Minősége pedig alapbeállitásokkal is jó. Egy hátránya azért van a DTS hangsávot nem szereti ezért elötte azt át kell alakitani AC3-ra
  18. gryzzli

    Minden ami DivX!

    Xvid-röl Xvid-re, ha Divx-re gondoltál akkor elsőbb nézd meg hanyas divx codec-et tud lejátszani a lejátszód, utána érdemes csak konvertálni a filmeket.
  19. VSO Convert X to DVD Sokan vannak akik, nem szeretnék cifrázni a kész dvd-t. A progi pofon egyszerü kezelése (nem elhanyalgolható előnye tud magyarul), kezeli a feliratokat is,. az elöállitott dvd minőségéhez képest gyors is.
×
×
  • Create New...