Jump to content
PirateClub.hu

ady19

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: ady19

  1. ady19

    Cikis esetek amik megtörténtek veled!

    uhhh, basszus! ezen most könnyesre röhögtem magam, főleg hogy eléggé vizuális típus vagyok s elképzeltem.. :D
  2. csatlakoznék az előttem szólókhoz! :D Én is úgy felvisítottam itt egymagamban, majd leestem a székről!
  3. ady19

    Meglepetések barátnőnek

    Köszi szépen iceman a választ! Ez szerintem nem is annyira sok, abszolult kibírható, főleg hogy tök jó ötletnek tartom. Na majd én is körbenézek akkor, Pesten hol lehet ilyet találni?? Azért kérdezem mert hogy sokat tartózkodom Pesten, bár nem pesti vagyok!
  4. ady19

    Meglepetések barátnőnek

    nem anyagiaskodásból kérdezem, de mennyibe kerül egy ilyen "csodavirág"??? Úgy kb.? Mert szerintem legkésőbb valentin napon én is megpróbálkozom egy ilyen ötlettel, nagyon jónak találom!
  5. ady19

    Egy randi története

    én is kíváncsi lennék a történetedre, mert az ilyenekből mindig lehet tanulni... <_<
  6. ady19

    Ki mire gerjed be?

    én is ha úgy vesszük valamennyire mellmániás vagyok, mert egy szép formás mell,ami nem túl nagy, de nem is nagyon kicsi, mellé egy gyönyörű formás popsi, nagyon le tud venni a lábamról! Na persze ha ehhez még egy gyönyörű arc is társul (s nem olyan amilyenre vödröt húzna az ember) na az ám az igazi!!
  7. ady19

    Meglepetések barátnőnek

    TrueMaster! Ez az ötleted nagyon ott van szerintem, állati jónak találom, még sohasem hallottam ilyenről de a képeid meg is győztek! Lehet hogy én is utánanézek ennek, állatira tetszik ahogy ezt megcsinálták!
  8. ady19

    Csajozási help:)

    Akkor mégsem 18-án találkoztatok?? Mert ezt írtad Na de nem is ez a lényeg hanem hogy összejött, gratula s nagyon sok sikert a továbbiakban!
  9. ady19

    Csajozási help:)

    Többször is elolvasva nem értettem meg a lényeget! Csak nekem tünik úgy hogy zagyván van megfogalmazva???
  10. ady19

    Magyarországra zuhanhat a kémműhold

    komolyan mondom hogy már vártam ezt a hírt hogy felhozzák hogy Mo.-ra zuhanhat a műhold! Mert ugye miért is-e piciny hazánkra esne ez a tünemény.... Ugyanmár, ez már megint olyan blikkes hír.......
  11. ady19

    Időkorlátos bejelentkezés

    Hát erre a megoldásra én is nagyon kíváncsi lennék, nagyon örülnék ha létezne ilyen progi, mert szükség lenne rá nagyon a családban
  12. ady19

    Autóvásárlási tanácsok!

    pfff, most rendesen képbe kerültem! Köszönöm a kielégítő válaszod, nagy hasznát vettem
  13. ady19

    Autóvásárlási tanácsok!

    Szerintem én vagyok még amatőr de mi az az AF??
  14. ady19

    Autóvásárlási tanácsok!

    Ezt viszont magamtól is tudom, hogy igencsak gyanús hogy ez az autó miért is ilyen olcsó!? Szerintetek mi lehet a dologban? Nekünk a családban van egy Omegánk, de az biztos többet érne mint ez, pedig abban nincs bőr ülés meg olyan dolgok amik ebben benne vannak... Szóval itt szerintem valami bibi lehet, de lehet hogy rosszul tudom.. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1767962&command=ugras&screenwidth=1024
  15. ady19

    Autóvásárlási tanácsok!

    Nos az Astrákról annyit, hogy most hétvégén is beszéltem egy sráccal akinek Astrája /igaz német rendszámú/ van, de hogy mesélte hogy a 16 szelepes Astrákkal valóban eléggé sok a baj, de hogy a többivel nemigazán, ő is szinte az autót ilyen olajcserére, meg a kötelező karbantartásra szokta vinni, nagyon meg van vele elégedve 2 éve van már nála, most jeleneg 10-11 éves az autó.. Hétvégén amúgy volt szerencsém vele utazni s szerintem nagyon jó állapotban van az autó, hihetetlen csendes........ xXJoCXx! Nagyonis egyetértek veled, szerintem is lehet még idősebb autókat, nagyon jó állapotban találni, főleg ha első illetve második tulaj, aki mondjuk megkímélte, garázsban tartotta stb.... A szerelővel kapcsolatban, nos egyenlőre még nincsen ilyen ismerősöm de remélem hogy idővel majd lesz, mert ezt már sokszor mondták nekem is, s én is beláttam hogy ez egy nagyon jó dolog ha van egy ilyen ember akihez segítségért fordulhatsz
  16. ady19

    Autóvásárlási tanácsok!

    Üdvözlet ismét! Bocsánat hogy időközben eltüntem, csak a számítógéppel akadtak egy kis problémáim winchester ügyben s ezmiatt nem tudtam netközelbe kerülni! Nos a kérdésekre rátérve, hát ha példát akarunk említeni, igen akkor ezt az autót is néztem, bár azt (ennél valahogy kivételesen) nem néztem hogy mekkora motor van benne. Az autókereskedőtől való vásárlásra rátérve, nos én sem elsősorban ott szeretnék majd autót venni, mert láttam Opel Astra-t, magánszemélytől igencsak szép, megkímélt, garázsban tartott állapotban, de az is 250 körül volt, igaz az is kb. 14 éves volt. Közben a napokban érdeklődtem pár embertől s elsősorban Opelt ajánlanak, azon belül is Astra-t amit én is nézegettem már. Más dolgokkal kapcsolatban, nos azt mondjátok hogy 250 ezer körül nemigazán lehet normális autót kapni?? Mert én azért anno láttam pár igencsak jó lehetőséget, volt olyan hogy azért volt egy autó ára kicsit nyomottabb mert sürgős eladás volt, külföldre utazás miatt, szóval szerintem az ilyen lehetőségek jók, bár még ehhez a témához amatőrnek érzem magam nagyon, ezért is kérdezősködöm sokat, bocsánatot is kérek érte! A suzukikkal kapcsolatosan, nos lehet hogy az én hülyeségem, de én nem akarok sohasem Suzukit venni, úgy vagyok vele hogy akkor inkább nem lesz autóm
  17. ady19

    Autóvásárlási tanácsok!

    Végre úgy látom hogy megtaláltam azt a topicot ahol én is feltehetném a kérdésem! Nos én is egy hirtelen ötlettől vezérelve autókat nézegetek egy ideje, bár még a pénz nincs meg rá illetve csak egy része, de nagy rá az elhatározás A kérdésem arról szólna, hogy véleményetek szerint ha egy 93-as Opel Vectra 2.0i 220 ezer forintért van meghirdetve az jó ár, vagy túl olcsó, valami csalafintaságra adhat okot??? Az az igazság hogy még soha nem volt autóm, jogsim már megvan pár éve, de szeretnék most már egyszer saját autót venni, s látom hogy itt van már jópár tapasztaltabb ember, aki gondolom ár alapján is meg tudja mondani hogy az túl olcsó-e vagy pont jó, meg ilyenek. Mivel ez lenne az első ilyen autóm, 250-300 ezer Ft kezdést gondoltam aztán majd idővel gondoltam hogy úgy is adják maguk a dolgok. Szóval ötleteket, segítséget várnék ezügyben, mert hogy igazából két márka között nézelődök, Opel és Ford, azon belül is Astrák illetve Escortok.
  18. ady19

    McDonalds receptek magyarul

    Ekkora hülyeségeket összehordani mint amik ide le vannak írva a hozzászólásokban!!! Először is el szeretném mondani, hogy nem védeni szeretném a mekit, bár már két éve ott dolgozom (jelenleg is), de amik ide le vannak írva az egyszerüen hülyeség. A krumpli először is rendes burgonyából van, semmiféle poros dologgal nem áll kapcsolatban. A húsos dologgal kapcsolatban nem tudom hogy honnan szedte az illető ezt a folyadékos dolgot, de rendesen "beetették". Én már ugye mint az előbb is írtam hogy 2 éve ott húzom az igát, láttam sok mindent ott, de a higéniára valóban nem lehet panasz, mert hogy szinte minden percben takarítani kell, nem úgy mint más éttermekben. Én sem komálom a mekit amúgy,márcsak azért sem mert valóban nem lehet túlságosan jól lakni ha olcsón akarsz kajálni, de azért vannak jó kajái, édességei amik szerintem nagyon jók!
  19. ady19

    Mikor szoktatok aludni térni?

    Suli időben kb. olyan 23 körül, nyáron (a munkám miatt is) éjjel 1-2 fele
  20. ady19

    GeForce 7300!

    Ma délelőtt végre megoldódott a problémám! Bementem az egyik üzletbe, mert hogy a másikba nem volt ez a Titan univerzális vga s egyenlőre nem is tudtak volna szállítani, szóval az üzletbe szerkesztettek rá nekem egy ventit ami jelenleg most folyamatosan 45 fok körül tartja alapjáraton ahogy néztem pedig 64 volt, játék közben pedig még egyszer sem ment 60 fölé, kb. olyan 54-56 körül van pedig 94 volt. Szóval úgy néz ki bevállt a csávó álltal rászerkesztett venti, bár egy kicsit hangosabb a gép, de hát valami valamiért.... Azért mégegyszer köszönöm a segítségeteket.
  21. ady19

    GeForce 7300!

    Replica! Kösz az infot ennek akkor majd utánajárok hogy rámegy-e a kártyára, mert hogy ezt abban az üzletben ahol a gépet vettem tuti hogy lehet kapni, kb. olyan 2300 Ft körül van ha jól láttam. Egyébként mint már többször is írtam tisztában vagyok azzal hogy nem egy hű de nagy kaliberű kártyám van, de nekem megfelel, ugyanakkor nem veszek csesztetésnek egyáltalán! Memnon! Neked is köszönöm az ingormációt, majd mindjárt meg is nézem hogy milyen hűtésről is van szó. Ez amúgy akkor azt mondtad hogy elvileg minden ilyen típusú kártyára rámegy, igaz??? Tehát a későbbiekben is tudnám használni??? Sikerült beszélnem egyenlőre közvetítő segítségével a boltos srácokkal s úgy néz ki hogy lehet hogy lesz rá megoldás, mármint a hűtésre, állítólag olyat is ajánlottak (mert hogy már ilyen is van, nem is tudtam) ami pcie foglalatba megy bele, mármint a ventilátor, így nem kell neki tápcsatlakozó meg ilyenek. Mindenesetre utánajárok mindennek, s ha megvan hogy milyen lesz akkor majd szólok! Azért utólag is mégegyszer köszönöm az ötleteket, segítséget, illetve továbbra is várom az építő jellegű ötleteket, javaslatokat. By:Ády ez milyen lehet---->TITAN SC03TZ Univerzális VGA cooler ??? mert hogy ezt is ajánlották, kíváncsi lennék hogy milyen lehet a hatásfoka mennyire hűti le a kártyát mert hogy jó lenne 60 fok körül tartani játék közben, mert akkor már nagyon boldog leszek!
  22. ady19

    GeForce 7300!

    Hát a kártya az valóban 64 bites, tehát nem 128-as, ebben egyetértek hogy nem kap ezmiatt jó pontot. A lényegre, vagyis a hűtésre rátérve, nos én is a Zalmanokat nézegettem most az előbb a neten,s találtam is egyet----->Zalman ZM-OP1 csak hát nem tudom hogy ez rámenne-e??? A segítségedet memnon köszönöm szépen s várom szeretettel az a linket mert hogy nagyon szükségem lenne ezügyben a segítségre. Azzal kapcsolatban hogy később még más kártyákra is jó lehet, az pedig különösképpen pozítiv számomra. bocs, azt hiszem azt benéztem, nem jó legalábbis ahogy néztem az csak egy kiegészítő venti!
  23. ady19

    GeForce 7300!

    Nos a videokari 15 ezer volt, de azért szerintem mert olcsóbb volt még nem azt jelenti hogy rossz minőségű illetve rossz videókárty. Én teljesen meg vagyok vele elégedve minőségileg s teljesítményileg egyaránt, annyi a bajom csak hogy melegedik, de nagyon s hütést szeretnék rá, mert hiába van rá garim nem szeretném hogy leégjen.
  24. ady19

    GeForce 7300!

    Akkor a hőfok terén ezek szerint jó sejtéseim voltak. Most egyenlőre több helyen érdeklődök hogy mit lehetne tenni, illetve milyen ötletei vannak különböző embereknek, de valószínű hogy majd benézek számtech boltokba is hogy ők mit mondanak. Azért továbbra is várom majd az ötleteket!
  25. Sziasztok! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy nem olyan rég újítottam fel a gépemet s ezzel együtt lett egy új videokártyám is---> Captiva, Geforce 7300GS 256MB,passzív hűtésű. Nos a hűtéssel lenne egy kis gondom, mégpedig az hogy játék közben igencsak felmelegszik, kb. olyan 92-95 fokra, alapjáraton pedig kb. olyan 62 fokon megy. Az első kérdésem az lenne hogy ez normális hőfok??? A másik kérdésem pedig az lenne hogy szeretnék minnél előbb hütést szerezni rá, mert hogy engem igencsak zavar hogy csak ennek az eszköznek van ilyen magas hőmérséklete, a többinek tök átlagos, 40 fok alatti, szóval kb. mennyiből lehetne rá szerezni egy jó hütést, ami persze nem hangos s nem is drága megoldás?? Segítségeteket előre is köszönöm. Ády
×
×
  • Create New...