Jump to content
PirateClub.hu

pityu30

Veterán
  • Pontszám

    29
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: pityu30

  1. pityu30

    Szalagavatói videó

    Ha ennyire nem értessz hozzá akkor első körben ajánlok egy ulead videó studio-t. Talán abból a 11-es a legutóbbi mielőtt még felvásárolták őket. Nincs benne épp olyan effekt amit keresel de pofonegyszerű használni meg a felvett anyagot digitalizálni vele.
  2. pityu30

    Ének hang javítása!

    Antares Autotune.. keressetek rá.
  3. Hidd el pedig hogy a subtitle workshop jó erre. A jobb oldali panelen beállítottad az input-optut fps-t? Ha meg statikusan csúszik az egész végig akkor is abban lehet milliszekundumra előre hátra tologatni 1mp=1000ms erre figyelj.
  4. pityu30

    1 film, 2 hangsáv!

    Lótúrót nehéz: Naponta csinálom, nem olyan bonyolult mint látszik. Leszeded a besweet progit és hozzá a belight kiegészítőt. A hangokat valamivel wavba tömöríted. Beadod a proginak. Aztán jobb oldalt kiválasztod, hogy wavba mentsen. És a kimeneti könyvtárat. A további haladó beállításokban kell kiválasztani hogy a hangot miről mire konvertálod. 25.000fps ről 23978-ra azaz pal ból ntsc-re ekkor a hang rövidülni fog ugyanis egy mp alatt több képkocka játszódik el, a 23978-ról 25-re tehát NTSC-ról PAL-ra az az előző folyamat fordítottja azaz a hang nyúlik mivel kevesebb képkocka játszódik le 1 mp leforgása alatt. Ha beállítottad miről hopva konvertálsz alul nyomsz egy process gombot és vársz. Ennyi. A hangcsúszással kapcsolatban: Betöltöd a filmet én speciel nandubba szoktam, és betöltöd az audio menüben a szinkront, a video menüben bepipálod a direct stream copyt-t (ezzel nem tömörítjük újra a videót). Aztán audio menü interleaving menüpont azon belül screw correction és itt kell megadni neki hogy mennyivel csúszik a hang a filmhez képest. Ha túl hamar van a hang a képhez képest, pozitív számot kell beírni + jel nélkül!! Ha késik a hang akkor negatív számot ide kell a mínusz jel elé. Ja és 1másodperc =1000ms tehát 4mp csúszás akkor 4000-et írsz a kockába (ha ugye hamar van a hang). Asszem röviden ennyi. Ha valakinek help kell nyugodtan kérdezzen, privátban, vagy itt.
  5. hangcsúszással kapcsolatban: Betöltöd a filmet én speciel nandubba szoktam, és betöltöd az audio menüben a szinkront, a video menüben bepipálod a direct stream copyt-t (ezzel nem tömörítjük újra a videót). Aztán audio menü interleaving menüpont azon belül screw correction és itt kell megadni neki hogy mennyivel csúszik a hang a filmhez képest. Ha túl hamar van a hang a képhez képest, pozitív számot kell beírni + jel nélkül!! Ha késik a hang akkor negatív számot ide kell a mínusz jel elé. Ja és 1másodperc =1000ms tehát 4mp csúszás akkor 4000-et írsz a kockába (ha ugye hamar van a hang). Asszem röviden ennyi.
  6. Te akkor nem a zajt szeretnéd kiszűrni?? Sony Sound forge-al meglehet csinálni egy régebbi hozzászólásbvan részletesen leirtam, hogyan kell.
  7. Több a beállítási lehetőség, speckó walkman hátterek illetve a megabass engedélyezve van benne. (Már ha SE walkmanről van szó).
  8. Virtualdub video menü filters és ott keresgélj brightness contrast fiter be tudod állítani és a preview gombbal előnézetben meg is tudod nézni a végeredményt utána ajánlott (2 menetben) újratömöríteni a filmet mert a filter csak így működik.
  9. pityu30

    Filmről vízjel leszedése

    Ja virtualdubban a logo filter plugint kell használni. De ehhez újra kell a filmet tömöríteni, és érdemes 2 menetben.
  10. ChrisTV Pro elég okos kis progi. DE ha leadtek kártyád van annak a gyári programja PVR2 a neve ez is elég sok mindent tud. A prohardver fórumában 3ezerért már lehet venni Ledtek 2000 XP Expert kártyát ami rádiós is txt-et is tud és ha adják mellé a kis kábelt akkor digitalizálni is tud szépen a saját progijával.
  11. golyzer: dvd audio ripper - Ezzel a progival lemented a kívánt hangsávot mondjuk wavba, betöltöd sony sound forge-ba ott kijelölöd a halkabb hangsávot és a process menü volume parancsával szórakozol százalékban van megadva az eredetihez viszonyítva (ha pl 50% al hangosítani akarod akkor 150% ot állítassz a csúszkán). Aztán ha engedi ezt ac3 stereo 48khz 192kbitbe elmented. És a fentebb linkelt másik hozzászólásban lévő progikkal a leirás szerint összedobod a kész dvd-t. ádi123: Csak akkor ha az eredeti avi-n is 6 csatornás volt a hang. Ha 1400Mb körüli vagy 2cd-s akkor jó esélyed van rá hogy igen. g-spot vagy media player classic progi megmutatja hogy igen-e
  12. szia! Ezt olvasd végig: http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=289 Elég jól magyaráz annó nekem is sikerült feliratot hozzáadni. Bár a gomb átírásról nekem is kéne valami leirás.
  13. pityu30

    Menü készitési tanácsok!

    hello! Szükségem lenne egy kis helpre. Röviden leirom miért: Van két film az Olasz meló (2003) illetve az Eurotúra (Eurotrip) amit megleltem külföldi oldalon dvdben extrákkal, ehhez szeretném a magyar ac3 szinkront hozzácsapni (esetleg más hangsáv törlésével de azt már tudom, hogy kell) de valahogy módosítani kellene a meglévő menüt gondolom gombot hozzáadni vagy a törölt hangsáv meglévő gombját átrajzolni, hogy menüből is választható legyen majd a magyar hang illetve a felirat. Ért valaki ehhez? Megköszönném, nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni. Isti mobala: Jól gondolod. Azt szeretném. Csak egy gombon mondjuk a spanyol felirat helyett magyart írni.
  14. pityu30

    Menü készitési tanácsok!

    A videó is állóképekből épül fel és a gombok sem dinamikusak hanem statikusak nem mozognak.
  15. pityu30

    Menü készitési tanácsok!

    hello! Szükségem lenne egy kis helpre. Röviden leirom miért: Van két film az Olasz meló (2003) illetve az Eurotúra (Eurotrip) amit megleltem külföldi oldalon dvdben extrákkal, ehhez szeretném a magyar ac3 szinkront hozzácsapni (esetleg más hangsáv törlésével de azt már tudom, hogy kell) de valahogy módosítani kellene a meglévő menüt gondolom gombot hozzáadni vagy a törölt hangsáv meglévő gombját átrajzolni, hogy menüből is választható legyen majd a magyar hang illetve a felirat. Ért valaki ehhez? Megköszönném, nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni. Isti
  16. Szerintem ugyanannyi beálltási lehetőség lesz benne szoftcsere után mert hardverileg a 2 tella tök ugyanaz, csak ha w610re cseréled a lencsevédő elhúzásával nem fog automatikusan menni a kamera hanem neked kell beleleépni a menüjébe mert ugye a w610i-n nincs lencsevédő! Ha camdrivert (vpk) is teszel fel akkor lesz több üzemmód manuális fehéregyensúly állitás jobb minőségű képek kontrasztosabb élesebb képek szebb szinek!
  17. Ezek az újabb m2esek 2gigáig tutira kezelik a kártyákat.
  18. pityu30

    PIN/PUK kód kérdések!

    Nekem is igy volt kb 3000 pénz lett volna, de úgy oldották meg mivel ez olyan mint egy virtuális számla hogy kaptam egy új simet a régiről a zsét átvezették oda a számom meg maradt a régi! A papirok kellettek, személyi...
  19. pityu30

    Szétszerelési segédlet

    Véleményem szerint minden telónak a használatijában bennevan a szétszedés márha cserélhető az előlap rajta!
  20. pityu30

    SonyEricsson K300i

    Szerintem wapon kéne keresni üres oplogo fájlt és a teló böngészőjével letölteni majd betenni oplogónak és igy eltünik!
  21. Nyugodtan rendelj a netről, de nagyobb oldalakról. Amúgymeg nagyobb összegekél, lehet futáros szállítást választani és akkor fizetsz amior kimegy hozzátok a cuccal. Én is így rendeltem anno a t-mobile-tól karácsonyra vezeték nélküli készüléket.
  22. Csákó! Na elvileg megszerkesztettem de a telefon még mindig nem tudja feltelepiteni a témát, azt irja hibás. innen leszedheted amit én szekesztettem: http://www.4shared.com/file/41141865/dd84978a/Neon.html
  23. Honnan töltsek le miT?? Nem látom a linket a zedge főoldalán kell regelni. Küldd el privátban a linket légyszi!
  24. tessék: http://www.zedge.net/themes/159446/final-fantasy-xiii-theme/ nekem nem kell flash csak neonos szinei legyenek. Megvan az eredeti blackbarry téma is de abból nem tudom a képeket kiszedni! Megvan minden alkotóelem csajk egybe kéne szerkeszteni: Ikonkészlet: (ezt felkéne nagyítani 128x128asra mert picik és a lisa nézete szeretem mikor 1 oldalon 1 ikon van sztem ez meg a keret nézethez való.) http://neontheme.googlepages.com/NEON1.01.zip háttér, csengés, képernyővédő animált (amelyik jobban passzol az ikonokhoz mert többet is tettem bele: http://www.4shared.com/file/41020752/9f3157b7/Tmm.html illetve ez: http://www.4shared.com/file/41021122/6c41daa7/verzio2.html Ha van vmi akkor irj! Előre is thx!
  25. hello! A 6230i-s nokiámra szeretnék egy témát szerkeszteni mégpedig olyat ami sötét háttérre az egyes menüpontok ikonjai neoncsövekkel van kirakva. Pont mint a képen. Mondjuk ezt a neten leltem és egy blackberry téma. Ennek a megrajzolásához kéne segítség 128x128as ikonokba és a fekete háttér 208x208 pixel az ikonok png formmátumoak a témában. És ha jól vettem ki a képről az ikonnak mozhgónak kéne lennie mert ha rémegyek az egyik menüpontra akkor a fénycsóva végigmegy a neonban vagy ilyesmi. üdv:Isti
×
×
  • Create New...