Jump to content
PirateClub.hu

STAR TREK


Barna74
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

Bárki bármit mondhat, de vannak klaszikus sc-fi filmek, és ezek közé tartozik a Star Trek is.Igazából nincs minden rész olyan király modón kidolgozva, de mégis nagyon sokan megnézik.Ha esetleg tudna valaki a teljes mozifilmekről valamit, vagy valakinek meglenne azt szívesen átvenném.Köszi!

post-29048-1152106986.jpg

Link to comment
Share on other sites

Én a sorozatot szoktam rendszeresen nézni. Bár mostanság már azt se mer már mindet láttam. A kedbvencem a Voyager sorozat.

 

Könyvet még nem olvastam.

 

Filmet is csak egy párat láttam közülle, de jók. Bár tényleg nem mindegyik.

 

Játékok: A DS9- The Fallent kiakasztottam. Elite Force egyet is. A második részével meg most játszom.

 

Ja a sorozatok közül a Enterprise (az nem a next generation, a lalikusok kedvé ért mondom) tetszik a legjobban utánna meg a Voyager. Csak az Enterprise-ot hamar abba hagyták, mert roszz volt a szinkron; és a rajongók panaszkodtak rá. És még a DS9 is jó.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

az új enterprise már ratyi,mert nincsenek benne igazi,dicsőséges harcok klingon módra mint a Deep Space Nine-ban pl.: Dominium vs. Föderáció

 

kép törölve

Link to comment
Share on other sites

Szerintem én elmondhatom hogy mindent láttam ami Star Trek :D :D :D .

Nagy fan vagyok. Az én kedvenc sorozatom a DS9 (és a Voyager is )

A filmek közülpedig a régebbieket imádom de a Nemezis sem sikerült szerintem olyan rosszul mint ahogy azt beharangozták :D .

Ja bocs nem láttam mindent mert a TOS-t(The Original Series) nem láttam sajna :( .

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a sorozatok a legjobbak, azokban domborodik ki igazán, hogy mi is az a Star Trek. A filmek "csak" összekötőknek foghatók fel. Attól függetlenül persze jók azok is, csak hát 60 óra vs. 600 óra. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ja a TV3 régen adta. Bitgate-en fenn van az összes része. Amúgy én is nagy ST kedvelő vagyok, kedvencem a DS9. Aki még Win98at használ annak tudnék adni rengeteg asztal témát :P Az Enterprise is fenn van a Bitgate-n asszem a harmadik évadig szinkronizálva. Azt sajnálom hogy nem adták tovább, még most sem tudom hogy mi lett végül a 31. században... A XI. filmet meg sokan várjuk szerintem, remélem lesz valami értelme, nem csak annyit mutat hogy Kirk és Spock miket csináltak az Akadémián...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 6 months later...

Az alapszabályokat Kirk kapitány fektette le, mindenki más csak utána jött. Kirk még nem volt politikailag korrekt, és ez számomra nagyon fontos!!! Hehe!!!

Amúgy van egy web oldal ahol majdnem az összes Star Trek sorozat részei fenn vannak, csak nem tudom, hogy itt lehet-e reklámot csapni nekik. Van rajta szabad letöltés (baromi lassú, de megy) és van rajta persze fizetős.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Üdv!

 

Én az Enterprise-t nézem pár hete a TV6-on. Nem vagyok nagy Star Trek-fan, ez az első, amit látok a sorozatból. Csak most szántam rá magam, hogy megnézem a fórumot, van-e Star Trek-es "beszélgetős" téma. Nekem nagyon tetszik, a szinkronok engem egyáltalán nem zavarnak, nem azt mondom, hogy jók, de nekem nincsenek efféle igényeim, észre sem veszem, ha egy filmben nem jók a hangok :)

 

Na szóval nekem jelenleg az NCIS mellett az Enterprise a kedvenc sorozatom. Ez a Xindi-fegyver utáni kutatás köré épült rész jobban tetszett, mint a mostani téma, de persze ez se rossz, nézem továbbra is természetesen ;)

 

Ui.: Amit még mindenképpen meg kell említenem: ez a főcímdal... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Nekem az ős 1966-os sorozat a kedvencem, nem hagyom ki egy részét sem most hogy ismét adják az AXN Sci-fin minden hétköznap este 7-kor. XDDD

 

Kirk kapitány, Mr. Spock és McCoy doki a legjobbak! Igaz, hogy régi, de a mai napig időtálló klasszikus. A többi sorozat nem tetszik annyira.

Link to comment
Share on other sites

Délelőtt belenéztem az eredeti Star Trek-be (The Original Series - a TV6-on megy), valóban nagyon jó (az effektek stb. mai szemmel persze nem, de hát egy '66-os alkotástól ez nem semmi), ha olyan időpontban menne, amikor meg is tudnám nézni, akkor lehet, hogy rendszeres nézője lennék.

Link to comment
Share on other sites

Pont az Enterprise ami leginkább kilóg a sorozatok közül, sok baki van benne (már az első részben is, mer ugye elvileg Kirkék találkoztak először klingonokkal, ennek ellenére már keresnek egy klingon hajót, hogy átadják a holttestet nekik, na mindegy). Tehát igazából az Enterprise-t a rajongók kicsit lenézik, vagy nem tudom hogy mondjam, ennek ellenére nekem is tetszett. Sajnos én csak az első évadot láttam, azóta is érdekelne a maradék.... Na mindegy. Nekem a DS9 marad a favorit.

Link to comment
Share on other sites

Az Enterprise összesen 98 részes? Mert jövő pénteken lesz a TV6-on a 98. rész, és utána már nem adják, helyette valami X-csapat (természetesen nem Star Trek) lesz <_<:( Ha valóban nem lesz ismétlés vagy új részek a közeljövőben, azt hiszem nézni fogom a Voyager-t, mert most már nem igen tudom elképzelni a hétköznapjaimat ST nélkül :)

Link to comment
Share on other sites

Az Enterprise összesen 98 részes? Mert jövő pénteken lesz a TV6-on a 98. rész, és utána már nem adják, helyette valami X-csapat (természetesen nem Star Trek) lesz <_< :( Ha valóban nem lesz ismétlés vagy új részek a közeljövőben, azt hiszem nézni fogom a Voyager-t, mert most már nem igen tudom elképzelni a hétköznapjaimat ST nélkül :)

Igen, 98 részes.

 

sOnt, én sajna nem tudok. A Voyager-eket megkaptam ajándékba, a DS9 részeket pedig a Pretoriansról szedtem le, legalább három évvel ezelőtt. A 10 mozifilmet szintén onnan húztam le.

Link to comment
Share on other sites

Az Enterprise nekem sem tetszik. Archer szerintem túlságosan is mérész és vakmerő, semmi humor nincs benne. A részek laposak és valahogy egyáltalán nem illik a többi sorozat közé. A DS9 nekem bejön, meg még a Voyager is valamennyire. A New Generationt annyira nem csípem, ha tehetem kihagyom.

 

Az X-csapat ilyen mutánsos sorozat. Tulajdonképpen X-men másolat, de annyira gyenge, hogy én 4-5 rész után beleuntam.

Link to comment
Share on other sites

Remélem, hogy ez a "szál", ami most fut az Enterprise-nál ("kicsit másabb párhuzamos világ, stb.) csak egy kitérés, mert nekem nem nagyon jön be :huh: Nem örülnék, ha ezzel érne véget a sorozat... :unsure: (Mintha valami olyasmit is ígérgettek volna, hogy kiderülnek a földi - romulán háború előzményei, és van ott még egy elvarratlan szál a fajokat összeugrasztó, "drónos" romulánokkal :huh: )

 

Egyébként a The Original Series Enterprise csillaghajójának megjelenése elég érdekes volt, kicsit ledöbbentett :)

 

Egyébként elkezdtem játszani a Star Trek - Elite Force II-vel, hogy kezdjek ráhangolódni a Voyager-szériára (meg a sorozatba is bele-bele nézgetek már), amit jövő héttől kell néznem, mivel nem lesz Enterprise :( (a játék a Voyager-sorozaton alapszik, az első küldetés a Delta kvadránsban "elkallódott" hajó hazatérését eleveníti meg, és később is olyan szereplők köszönnek vissza, mint pl. Tuvok)

 

Ui.: Még lenne egy kérdésem, az Original Series vagy a Voyager játszódik előbb? :mellow:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A Deep Space Nine időrendben megelőzi az Enterprise-t? :huh: Ugyan már... Az Enterprise az egész Star Trek-széria legelejét mutatja be; pl. a Föderáció csak az utolsó részben kerül megalapításra. Úgyhogy a DS9 nem játszódhat az Enterprise előtt :huh:

Link to comment
Share on other sites

Enterprise -> TOS (TAS) -> TNG -> DS9 -> VOY

 

Időrendben. A Voyager első részében a DS9-ról indul a Vadvidékre, a DS9 első részében pedig Picard is benne van a Wolf 359 miatt. Sőt, a DS9-ból az a két kedvenc részem közül az egyik, amikor visszamennek az időben a Defianttal a K-7-es űrállomáshoz Kirk-ék idejébe (Trials and Tribbleations az epizdócím).

Link to comment
Share on other sites

Azért mondom, Andro666 felvázolása teljesen helytelen volt, nála az Original Series is a DS9 után játszódik :huh::)

 

Na nem írogatok sokáig, TV6-on most ismétlik az Original Series héten leadott részeit, megyek is nézni :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...