Jump to content
PirateClub.hu

Barna74

Veterán
  • Pontszám

    43
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Barna74

  1. Barna74

    Csajozós Dumák

    Pár éve egy haverom ment oda egy csajhoz ,megtekerte a mellit és megkérdezte hogy fogja-e a rádió danubiust?!Tök égés volt mert a csaj rögtön benyögte-Ezzel az antennával?-es haverom farkára mutatott.
  2. Barna74

    Milyen mobiltelefonod van?

    Motorola V300 (már 3 éve) Esetleg nem tudja valaki hogy a fenébe lehet kiiktatni a t-mobilos üdvözlést a telefonon?
  3. Barna74

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Én is meghalgatok mindent!Discóba is járok...de nem vagyok nyomott!
  4. Barna74

    Barátok Közt

    Szerintem s**r!De visszatérve,nálatok a házban mindenki mindenkivel kefél, és legalább naponta egy ember kap egy halálos fenyegetést?!Szerintem semmi köze a mindennapokhoz!Egy baromság, és tényleg el van csépelve az egész! Már csak a melegek hiányoznak belőle aztán olyan lesz mint a Merloce Place <_< Ja!Ha a Mgdi nénje lenne a szomszédom, akkor vagy tömeg,vagy önngyilkos lettem volna már!
  5. Vazze....32... Pjotr666! van egy rossz hírem,Augusztus 28. elmarad....
  6. T-Mobil, de minek?!Már elég régóta gyüröm a társaságot, de kedvezményeket leginkább csak az új belépnőknek adnak.
  7. Barna74

    Drog vagy Alkohol?

    Ezt mondta! Néha sörözik, meg,nem keményen drogozik
  8. Barna74

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    elcsesztem...Én azt kívánám hogy legyek okosabb Raziel666-nál
  9. Barna74

    Tanulj meg puncit nyalni!

    Az igaz hogy valamilyen szinten ösztönösen jön a dolog,de azt sem lehet elmondani hogy a nők nagyon segítőkészek lennének a dologban!Szerintem ha valakinek régóta megvan a partenre akkor majdhogynem sima ügy hogy hol és mit kell tenni, de az első alkalmakkor nem nagy százalékban található meg az a pont amin keresztül végezhetünk egy nővel!Hála istennek nekünk (ffnaknak)könyebben megy a dolog!
  10. Barna74

    STAR TREK

    az tényleg nagy baj hogy a viast-on csak ismétlések vannak!De ahogy tudom,nem csináltak mostanában új részeket!Ettől függetlenül lenyomhatnák a régebbi részeket is!Vagy a mozifilmeket!
  11. Barna74

    Malacka fiu vagy lány?

    Lehet hogy nem is malacka...?De az biztos hogy nem fiú!Beszélő kancsó
  12. Barna74

    Drog vagy Alkohol?

    Egyik sem jó, de minkettővel élnek emberek!Persze gyakrabban az alkoholal, de azért tegye mindeki a szívére a kezét(20 év felett) hogy nem szívott el e jointot.Volt rá példa nálam is ,és nem lettem kemény drogos!Bár ettől függetlenül, azt mondom, csak az igyon, vagy szívjonn aki tudja hol a határ!!!!!!Mindkettő veszélyes ha belehúzunk!Különben az italozás nálunk tradicíó!Ez lett a megszokott, ezért itéljük el a fűves cigit is.De menjetek el Jamaica-ba és rájötök hogy náluk ez pont forditva van!Szóval csak attól függ mivel rontjuk a kicsi agyunkat hogy hova születtünk! Szóval egyik sem jó, de mindkettő létezik,mivel élünk vele
  13. Barna74

    iWiW vs. myVIP

    A fene tudja!Mindkettőnek megvan a hátrány előnye.Az visziont szerintem jó hogy olyan emberekkel találkozol akiket esetleg már vagy 15 éve nem láttál(persze ha már elmúltál 15 )Amúgy sok értelme nincs.pársoros udvarias leveleken kívűl nem küldtem és nem is kaptam semmit!Persze ha már régóta nem tartod a kapcsolatot valakivel annak álltalában oka van!Talán az iwiw jobb, bár sokkal lassubb, és mivel csak meghívóval lehet bekerűlni ezért korlátozott is.
  14. Barna74

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    1 kivánság?!Mikor még naív voltam azt kívántam volna legyen világbéke, vagy hogy ne legyen több betegség!De amióta felnőttem,tudom hogy engem is leszar mindenki, ezért qsok pénzt kívánnék magamnak
  15. Barna74

    STAR TREK

    Sziasztok! Bárki bármit mondhat, de vannak klaszikus sc-fi filmek, és ezek közé tartozik a Star Trek is.Igazából nincs minden rész olyan király modón kidolgozva, de mégis nagyon sokan megnézik.Ha esetleg tudna valaki a teljes mozifilmekről valamit, vagy valakinek meglenne azt szívesen átvenném.Köszi!
  16. Barna74

    melyik a legjobb sport

    FORMA-1,de 4 évente a foci is!
  17. Barna74

    Intim Piercing, Tetkó

    Nem tudom,szerintem bármennyire jegelik, az akkor is fáj!Ráadásul azt is hallottam hogy ha rossz helyen szúrják át, akkor bizony a továbbiakban elmarad az élvezet!Tudodm,tudom, csak szalonban szabad csináltatni, de honnan tudod hogy aki veled szemben ül az ért hozzá?!Ettől függetlenűl szerintem sem jó ha intim részbe lövetik!De akinek tetszik csinálja...
  18. Barna74

    Kedvenc sorozatod??

    Sok sorozatot megnézek, de a király a Szomszédok! Ennél retrósabb talán a Linda.Persze jobb sorozatok is vannak, de ez a kettő a gyerekoromat idézi
  19. Barna74

    Intim Piercing, Tetkó

    Szerintem dekoratív a köldök piercing, de elég szar szex közben arra figyelni hogy ne tépd ki véletlen.Az asszonynak is volt és bár qrvára tetszett,de állandóan amikor "molesztáltam" többet figyelt arra hogy nehogy kijöjön, mint hogy nekem jó legyen Örültem annak hogy elhagyta, és bár hietetlen,de kettő nap alatt úgy összenőt hogy nem tudta visszarakni Ettől függetlenül szexinek tartom a látványt,de ennyi!
  20. Barna74

    Szex az autóban!

    Hát budiban nem próbáltam,de már sok helyen igen!A lift sem rossz, bár a legalkalmasabb időpont a hajnali órák,mivel kevesebb az esélye hogy beszálnak melléd... Ettől függetlenül volt rá példa hogy "elhívtak"minket!Kocsi sem rossz, de mostanában már nem igazán gyötröm magam benne.Főleg mert most Ford Ka-val járok Azért élménynek nem rosssz, és mindenkinek ajánlom legalább egyszer!
  21. Barna74

    South Park

    [attachmentid=1164][attachmentid=1164]CSá! Szerintem qjó a sorozat! A film viszont gyenge lett! Azért a szereplők odaba...nak!
  22. Barna74

    Szörös vs. szörtelen

    Mindenképpen borotválja valamilyen formában!Inkább kopasz legyen mint natúr,mert az csak a túró rudiban jó De ha lehet akkor legyen egy kis fazon!Hála az égen elég szépen elterjedt ez a forma!Tényleg...Ha a csajok azt mondják nem néznek pornófilmet, akkor honnan jut eszükbe a fazon, vagy a kopasz punci?!Na hazamegyek aztán megkérdezem az assszonyt..
  23. Barna74

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Tényleg nem számít a méret, csak ne lógjon, és formás legyen!Nekem van szerencsém ilyenhez, de neked pjotr666 nem ajánlom A szilikon nem jó!Túm mű!Bár valakinek ez jön be.Ettől függetlenül nem megvetendő a dolog
×
×
  • Create New...