Jump to content
PirateClub.hu

Roli01

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Roli01

  • Születésnap 09/19/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sendmoreinfo.com/ID/3023643
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Ország/Város

Roli01's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Az én személyes kedvencem szintén a Ferrari. Már egészen kis korom óta .
  2. Roli01

    GeForce 8800!

    Nagyon szépen köszönöm a sok tanácsot. FlashHu második bekezdését nem nagyon értem de azé köszi. Ja és TreeplaX-ot kijavítanám hogy ASUS igenis gyárt nVidia cuccokat. Nemtudom h jött az ASUS teljesmértékű ati-zálása Na kösz MINDENKINEK!!!
  3. Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni h sztetek jó márka-e a CLUB 3D? Ugyanis van egy ilyen márkájú 8800 GTS 320 MB-s VGA sztem igen jó áron (66e Ft) Várom a véleményeket.
  4. Roli01

    Mi volt a jeletek az oviba? :D

    Nekem gomba volt a jelem mert én (szinte) egyedül szerettem a gombát. De én most inkább egy Ferrarit vagy a HL-ből ismert lambdát választanám
  5. Nemtom az LG drdírókkal mi a bajuk az embereknek? eddig mindig LG-m volt és mindig is jó volt.
  6. huh!! Ez igen! köszönöm szépem a kimerítő választ.
  7. Hali! Tudom nem erre lett kihegyezve a fórum de azért én mégis segítséget kérnék tőletek hogy tudnátok-e ajánlani egy jó kis 500 vagy több W-os tápot. Mert ugyanis komoly gépújítás előtt állok és nem tudom még hogy mi legyen. Ajánlatokat nemcsak tápra lehet adni :D . A gép minden egyéb része várok ajánlatot. Ja és az ujításra kb 300-330 ezer lenne. Előre is köszönöm mindenkinek
  8. Roli01

    szólánc :D

    Nekem Zúgsz???
  9. Én meg majd el alszok mer én hülye ilyenkor olvasom el (és persze írok) ezt a hülye topic(ba)ot -_- -_- -_- Na fasza most meg már gépelni és fogalmazni sem tok normlisandh hdüa :D (Biztos a sok fogalmazásgátlótól :D )
  10. Roli01

    szólánc :D

    RETTENETGERJESZTŐ egy téma ez
  11. Roli01

    STAR TREK

    Ugye minden ST rajongó tudja hogy lesz XI. film is ? Én személy szerint nagyon várom
  12. Roli01

    Az Elit Alakulat

    Nekem is negy kedvencem. Nekem 2 DVD-n van meg de csak stereo hang nem 5.1 sajna(mert HBO-ról átvett) De ez akkor sem tántoríthatoot el attól hogy megnézzem(5-re is ) A CoD-re vissztérve még a single player rész is arra épül mert rengeteg a filmbeli helyszín a játékban(amerikai rész)
  13. Roli01

    STAR TREK

    Szerintem én elmondhatom hogy mindent láttam ami Star Trek :D . Nagy fan vagyok. Az én kedvenc sorozatom a DS9 (és a Voyager is ) A filmek közülpedig a régebbieket imádom de a Nemezis sem sikerült szerintem olyan rosszul mint ahogy azt beharangozták . Ja bocs nem láttam mindent mert a TOS-t(The Original Series) nem láttam sajna .
×
×
  • Create New...