caprine666 Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 Amit kívánnék: Egészségesen, boldogan éljek egy jő nővel, aki minden kívánságomat teljesíti és a soha ki nem ürülő péztárcámmal vásárol! szia caprine666! és te nem akarod minden kívánságát teljesíteni??? szipi Egészségesen, boldogan éljek én és a kiválasztott nő is... Így gondoltam pontosan! Nem biztos, hogy minden kívánságát teljesíteni akarom... De ez miért baj, ha boldog? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 Szia szipi! Köszi a szép szavakat én is! Remélem igazad van, mert eddig még nem nagyon kapkodtak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 szia caprine666! na, hogy is van ez???? olyan nő kell neked, aki minden kívánságodat teljesíti? de te viszont nem bizti, hogy minden kívánságát teljesíteni akarod? és akkor most hol is van a kölcsönösség? és nem gondolod azt, hogy az a nőcike is boldoggá tudna tenni téged úgy, hogy ő sem teljesíti minden kívánságodat?? arról nem is beszélek, hogyha szerelmesek vagytok egymásba, akkor nem is kell kérni semmit sem, hisz minden magától értetődő bizonyos kereteken belül. szerintem............. szipi szia locutus! ne legyél türelmetlen, majd fognak kapkodni érted! nem létezik, hogy ne vegyék észre ezeket a nagyszerű belső tulajdonságokat! ha netán mégsem látják, azok nem normálisak! és nem is érdemes foglalkozni velük. :blushing: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 Szipi! Sokan látják meg bennem, de csak barátként kapkodnak utánam... Nem mintha az nem lenne jó, de mégse ugyanaz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 hu hát akik ismernek azok biztos eltudják képzelni mit kivánék!!!!! Igaz Raziel 666!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 (edited) szia caprine666! na, hogy is van ez???? olyan nő kell neked, aki minden kívánságodat teljesíti? de te viszont nem bizti, hogy minden kívánságát teljesíteni akarod? és akkor most hol is van a kölcsönösség? és nem gondolod azt, hogy az a nőcike is boldoggá tudna tenni téged úgy, hogy ő sem teljesíti minden kívánságodat?? arról nem is beszélek, hogyha szerelmesek vagytok egymásba, akkor nem is kell kérni semmit sem, hisz minden magától értetődő bizonyos kereteken belül. szerintem............. szipi Hát, akkor sem biztos, hogy minden kívánságát teljesíteni akarom... Az lehet, hogy úgy is boldoggá tudna tenni egy nőcike, hogy nem teljesíti minden kívánságomat... De ha már egyszer lehetne 1 kívánságom, akkor, ,,ha már lúd, legyen kövér"! A végében pedig igazad van... Módosította Szeptember 5, 2006 caprine666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 6, 2006 Share Posted Szeptember 6, 2006 na azért!!!!! szipi :non_banana1: :non_banana2: :mml: :yahoo: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted Szeptember 13, 2006 Share Posted Szeptember 13, 2006 én azt kívánom hogy legyen még 3 kívánságom, na az 1. elis ment van még 3. 1. hogy legyen egy gallardom 2. hogy legyen egy motrom 3. hogy legyen még 3 kívánság elis ment mind a 3 kívánság de jött még 3 mer én azt kívántam 1. legyen egy játéktermem 2. legyen egy limuzinom 3. azt hogy legyen még 3 kívánságom és így tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polluter Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 legyen végre egy rendes, jófej barátnőm aki még jól is néz ki! eddig nagyábol csak az utsó tulajdonsággal rendelkezőek voltak.. nekem márpedig az nem elég! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 szia kedves polluter! mindennek eljön majd az ideje. nyugalom. és támassz nagyobb igényeket a csajok felé, hogy ők késztetést érezzenek arra, hogy megfeleljenek neked. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polluter Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 kösz.. igyexem én csak nehogy aztán 50 évesen jöjjön el az ideje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 szia kedves polluter! az a nagy helyzet, hogy akkor fog majd rád találni, mikor a legkevésbé várod, a legkevésbé számítasz rá! hülye helyen, hülye időben, és pont alkalmatlan lesz, de jönni fog! hidd el, én tapasztalatból beszélek! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Nekem is van 1 naaaaagy-naaaaagy kívánságom, de sajna babonából nem mondom meg (nameg egyébként sem), de azért szurkoljatok, h valóra váljon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 na most erre mit mondjak?? ismerlek már jómadár!!!! és tudom, mi a nagy-nagy kívánságod..........és be is tudnék segíteni abba, hogy teljesüljön............... :blushing: :blush2: :blush3: szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Akkor hajrá, hajrá! Egyébként sztem jóra gondolsz, mint mindig...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Hát ha egyet kivánahatnék akkor azt kivánám, hogy... Hát azt nem mondom el most, mert akkor ti is azt kivánátok!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 szia muki1001! mondd el, mi az??? nagyon kíváncsivá tettél engem................. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 ...az a nagy helyzet, hogy akkor fog majd rád találni, mikor a legkevésbé várod, a legkevésbé számítasz rá! hülye helyen, hülye időben, és pont alkalmatlan lesz, de jönni fog! hidd el... Hát szerintem én megtaláltam, de!! Most jönn a hülye helyet és hülye idő!!! Az a helyzet, hogy a csajnak szerintem én is szimpi vagyok, de van barátja, igaz nem sokat találkoznak, mert a srác kamionozik!!! De velem az a helyzet, hogy nem akarok beleronditani a kapcsolatukba, mert nemakarom magam elvágni teljesen a lánytól!! Egy kicsit várok hátha lesz valami a kapcsolatukban, amikor majd tudok közeledni a lány felé!!! Abból gondolom, hogy szimpatikus vagyok a lánynak, mert mondta a csaj, hogy miért nem ismertük meg egymást hamarabb!!! Én h*ly* balek!!! Na de várok egy kicsit és hátha!!! szia muki1001! mondd el, mi az??? nagyon kíváncsivá tettél engem................. szipi Mondjam el!!! De akkor mindenki azt akarja majd kiváni!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Muki én csak annyit mondok hogy magaddal foglalkozzál, nomeg a csajjal. A többi nem lényeg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Muki én csak annyit mondok hogy magaddal foglalkozzál, nomeg a csajjal. A többi nem lényeg. Az odáig oké, hogy a csajjal foglakozak!!! Foglakozok is vele!! Minden nap beszélgetek vele!! De valahogy nem néznék ki valami jól egy kamionra terülve mint egy bogár!!! De egy kicsit elkel gondolkoznom a dolgon!! De csak egy kicsit!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Razi igazat szólt. Valószínű csak akkor lehet valakit váltásra bírni, ha a jelen helyzetben nem érzi tökéletesen magát, vagy valami nem stimmel a kapcsolatban. Szóval lehet, h nem is rondítasz bele, hanem épp ellenkezőleg. Előre nem tudhatod, de bátraké a cseresznye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 muki! te teperjél ezerrel a csajhoz, a csajt meg bűvöld meg, hogy tiéd legyen. az meg azonnal döntsön a tepártodon! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Hali! Vigyázzatok a kívánságokkal, mert a sors néha azzal bünteti az embereket, hogy teljesíti a kívánságaikat. Hehehe..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Tudom ez már itt nagyon off-os dolog, de ezt még elkel mondanom!! A csaj már majdnem panaszkodot nekem a csávoja miatt, hogy keveset van itthon meg ilyenek!! De ha itthon van a srác akkor meg csak vele van!! Én akkor levagyok ejtve!! De ha nincs itthon akkor meg csak engem keres!! Nagyon durva. Néha nemtudom eligazodni rajta!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 akkor egyértelműen időtöltés vagy számára, ez a hideg száraz tény. de tudod mit, bár teljesülne a vágyad, legyen tiéd rövid időn belül a csajszika. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 (edited) Hát ha nem!! Nagyon furdalja az oldalam a dolog, holnap rákérdezem a dologra!!! Lehet hogy egy baráttal több lesz de akkor legalább tudom, hogy csak barátnak tart és akkor nem zörgetek többet azon az ajton!! Módosította Október 8, 2006 Muki1001 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Hali! Vigyázzatok a kívánságokkal, mert a sors néha azzal bünteti az embereket, hogy teljesíti a kívánságaikat. Hehehe..... Vállalom a kockázatokat és mellékhatásokat! Váljon csak valóra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Vállalom a kockázatokat és mellékhatásokat! Váljon csak valóra. Igazad van!! Én is ezt várom de nagyon!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Sok sikert! Azért számoljatok be az "eredményekről".... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 Ha eljön az ideje, biztos tudni fogtok róla (vagy nem)... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts