Jump to content
PirateClub.hu

Muki1001

Veterán
  • Pontszám

    171
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Muki1001

  1. Muki1001

    Csajozási help:)

    cimbi!! azt szokták mondani, hogy megtalálja a zsák a foltját!!! de ha nem keresgélsz akkor hogy fogod megtalálni?!?!?! amúgy meg téleg csak dumálni kell velük. van egy két csaj akivel az első beszélgetés után azt mondod persze magadban, hogy áááá hadjuk mert ennek nem jövök be, de ha kitartó vagy akkor meglesz az a csaj is aki számodra szimpi és a csajnak is tetszel majd!!! csak egy kis kitartás kell!! ja az msn-t meg kapcsold be nyugodtan ott is ellehet kezdeni a beszélgetést aztán majd szépen folyamatosan mehet az élőben való dumcsi is!!! ja és persze CSAK PIZITIVAN!!!!
  2. Muki1001

    Saját fényképek

    Ezt hogy csináltad??? Nagyon komoly!!!
  3. Muki1001

    Durex vagy Lifestyles

    Durex!! Én tudom miért vigyorgok!!
  4. Muki1001

    Saját fényképek

    Az órás kép az nagyon laza!! Az tetszik!! De ha ti azt tudnátok, hogy Razi, hogy félti azt az órát?! :D
  5. Muki1001

    Saját fényképek

    Az a majom nagyon kemény!!! :D
  6. Muki1001

    AK-47

    Jó kis stukik!!! Csak azt várom, hogy egyszer elköltözek itthonról!!! Akkor tuti lesz véve vagy egy Ak vagy egy M4A1
  7. Muki1001

    AK-47

    Talán ismered a srácot?? Vagy te vagy az?!?!?!
  8. Muki1001

    AK-47

    Srácok ugye mindenki tudja mi az az Arirsoft?!?!?!?! Mert amit mutattam linket az nem eredeti!! Asbit láttam, hogy vágja a dolgot. Havernál ottvan az M16-os cucc!! A hétvégén megyek hozzá (ha otthon lesz ) és csinálok képet.
  9. Muki1001

    AK-47

    Na szóval!! Most mondhatnám, hogy majdnem vetem egyet, de az nem lenne igaz csak félig medig!! Én ilyet vettem volna: Ilyet!! Vagy inkább ilyet!! Nézétek meg az áraikat is!! Pl a második árát ajánlon szives figyelmetekbe!!
  10. Muki1001

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    Nem ez nem igy van!! Megdobnak kővel, akkor ved elő a viperát és a könygázt és boszuld meg!!
  11. Én is igy válaszoltam!! És olyan nyugotan kimenék a Tiszapartra hogy csak na!! Ülnék és gondolkoznék az elmult életemről!! Engem valahogy nem zavarna az az utolsó 1 óra!! Nem kellene többet csalodnom senkiben sem többet!! Esetleg édesanyámtól elbucsoznék még.
  12. Muki1001

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    Igaza van L-P s.o.r.t.-nek és Paulbignek is!!! A bünhödésről meg annyit, hogy a halálra itélt embert ugy végezném ki, hogy: -a kivégzés elött egy nagy verésben részesíteném a keménymag jóvoltából!!! (keménymag=nagy, 120 kg-os, kétajtós szekrény kinézetű emberkék kiélhetnék rongálási és verési hajlamaikat) -proba kivégzéseket tartanék!! (az elitélt lehet, hogy a nadrágba durantana ha egy kisebb mennyiségű áram átmene rajta 2-3 alkalommal!!) -a smaszer is adna a szájának úgy istenesen!! (ugyebár a gumibot rendőri és smaszer felszerelés!!! ) -és akkor most jönne az igazi kivégzés!!! (ilyenkor már várja a halált a sok megprobáltatás után, még azt is megbánta, hogy elkövete az EMBERŐLÉST!!!) Na ha ez nem lenne bünhödés akkor semmi!!
  13. Muki1001

    Bolygók

    Razi ezt én nem értem!!!! Ez a kép miről szól??
  14. Muki1001

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    Szipi ha valami olyasmi történe velem az életben amit írtam, akkor tuti biztos ily járnék el!!! Nem érdekelne a törvény!!!
  15. Muki1001

    Érdekes képek a nagyvilágból

    Ez ismerős de hol is hallottam?!?!?! Ááááá megvan a tv-ben a Viva szájából!!! De ő nem ejtette ki (csak gondolom!! Sajnos! ) olyan szépen mint te Szipi!!!
  16. Muki1001

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nekem most 6600 van. Nincs vele semmi gondom. De az álmom egy samsung Z560-as!!! ez az!!!
  17. Muki1001

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    Na szal emberek!!! Szia Szipi!!! Ha pl visza bevezetnék a halálbüntetést akkor!! Most jönn a mondanivalóm. Ha utodom születik akkor szinte biztos, hogy ha valami történe velük (ami ne történyen!!!) pl valami szájbabaszok, faszopo, geci köcsög egy újal hozányulna a gyerekemhez akkor annak az embernek vége lenne az tuti!!!! Vagy ha meghalna a gyerekem egy másik felnőt ember (a halálbüntetés be van vezetve!!) miatt akkor tuti, hogy az a ember többet nem élne egy percet sem!!! Mert még a halálbűntetés elött megölném az biztos!!! Nem érdekelne ha utána engem is halálra itélnének!!! A lelkem megnyugodna, hogy megboszultam!! Ha meg hozzánk valaki netalán betörne akkor tuti, hogy csak eggyet mondanék. Az mondanám csak, hogy most forduljon hátra és tépjen kifelé a házból adig amig a saját lábán ki bir menni!!!! Ha nem mene ki akkor tuti, hogy a kezét a nyaka köré csavarnám a lábát meg a dereke köré!!! A kis barátommal (baseball ütö!!) úgy megkezelném, hogy többet nem állna lábra az biztos!! Magánlaksértés!!! Felszólitottam, hogy hagya el a lakást, nem tete!! Magára vessen akkor. Ez a véleményem. Ja és ne feled Szipi skorpió vagyok!!
  18. Muki1001

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    IGEN!!! Én pl azokat ittélném halál általi bűntetésre akik pl kiskorú ellen követtek el valami búncselekményt!! Ha ilyen lenne azokkal ugy járnék el elöbb, hogy jól megveretném a bűnöst a többi rabtársával és utána mehet a villamosszékbe!!! Igy a rabtársak is élveznék a dolgot meg a bűnös is bőnhödne egy kicsit!!! :mml: :mml: Ja és a bűnöst még énis ugy elverném, hogy csak na!!!
  19. Muki1001

    Malacka fiu vagy lány?

    Hát lol de nagyon!! Végigolvastam a topikot, és én azt hittem, hogy micimackó van a teritéken!!! Hát lol!! Szégyelem magam!!
  20. Muki1001

    Érdekes képek a nagyvilágból

    Hmmmmm te hogy jutotál be a házunkba???? Csak nem az őrt fizeted le?!?!?!?! Mert akkor már holnaptól nem dolgozik a házamnál!!!! Jó is volna!!!
  21. Muki1001

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Na tesék!!! A kisuját nyujtja, de te az egész karját kérnéd!!!! Hát ha én lennék a nyeretes akkor menék innen a pics*ba!!!! Vinném tesoméka meg szüleimet!! A gyurcsányos dolog tetszik!!! De lehet, hogy felbérelnám a bérgyilkost és megtanitatnám magamat lőni és én lőném le Ferit!! És akkor ugy érezném magam mint Afrikában!!! Azért fizetnék hogy lelőhesem az áldozatom!!!
  22. Muki1001

    Érdekes képek a nagyvilágból

    Van egy jó oldal!!! Direk fotozással foglalkozik. http://www.fotozz.hu/ Ez az!! Nekem az életképek jönnek be!! Arra probálok rágyurni!!!
  23. Muki1001

    Kinek milyen Tattoo ja van?

    Nekem tetszik a tattoo!! Lehet, hogy a lábam szárára vagyis a vádli alsó részére csináltatok egy pit-bull fejet!!! A másikra meg egy counter-strike jelet!! A nyáron láttam egy srácot az építkezésen ahol dolgoztam, akinek volt egy egész karos tattooja!! Valamiféle sárkány volt színesben nagyon szépen nézet ki, de csak úgy futolag láttam! Nem volt idő megállni és megnézni úgy igazán közelebbről!!
  24. Muki1001

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Igazad van!! Én is ezt várom de nagyon!!!
  25. Muki1001

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Hát ha nem!! Nagyon furdalja az oldalam a dolog, holnap rákérdezem a dologra!!! Lehet hogy egy baráttal több lesz de akkor legalább tudom, hogy csak barátnak tart és akkor nem zörgetek többet azon az ajton!!
×
×
  • Create New...