bendes Posted Február 1, 2006 Share Posted Február 1, 2006 19 vok és még nem vesztettem el, még van idő sztem, meg aztán itt van a vizsgaidőszak, ki ér rá b*szakodni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richeeboy Posted Február 1, 2006 Share Posted Február 1, 2006 15 évesen egy Erdélyi kirándulás alkalmával. Magát a házigazda lányát döntöttem ágyba, aki mellesleg 24 éves volt... De nem tartott sokáig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiceroy Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 13 vok még sajnos nem sikerült [attachmentid=482] da ha van jelentjező akkor szivesen 13 vok még sajnos nem sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 uram atyám hová süllyedt a világ ,hogy 13 évesen már cikinek érzik az emberek ,ha még nem vesztették el .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richeeboy Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 Hát ja! De lesz ez még roszabb is, hidd el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Február 3, 2006 Share Posted Február 3, 2006 figyelj ozzy 12 évesen vesztette el amugy én is 13 vagyok de nem érzem cikinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzaco Posted Február 3, 2006 Share Posted Február 3, 2006 Én is 13 vok, de nem érzem cikinek. Sztem még nem is kell egy jó ideig. Nálunk még nincs senki aki elvesztette volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowmaster Posted Február 3, 2006 Share Posted Február 3, 2006 Én 14 lassan 15 vagyok.De már elveszteném!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gery Posted Február 3, 2006 Share Posted Február 3, 2006 én még csak 13 éves vok még nem vesztetem el pedig nem bánnám meg főleg ha jó csaj lenne további érdeklődés az msn címemen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Február 4, 2006 Share Posted Február 4, 2006 Én 15 vok és nem vesztettem el, de még nem tervezem! Bnőm van és ha majd mind2en úgy döntünk akkor majd megtörténik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigollo Posted Február 4, 2006 Share Posted Február 4, 2006 1 honapja amugy csak 15 vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shire Posted Február 5, 2006 Share Posted Február 5, 2006 Üdv mindenki! Én 16 leszek kevesebb mint egy honapon bellül és még nem vesztettem el... Amúgy sztem amíg nem lesz igazán komoly kapcsolatom addig nem is fogom...úgy értem h nem egy házibuliban szeretném ....de mint szokás mondani szeretni az ágyban kell!!!..úgyhogy majd meglátjuk mit hoz a sors Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creeky Posted Február 7, 2006 Share Posted Február 7, 2006 Nem kell elkapkodni sztem. Nincs annál rosszabb ha 2 szűz görcsöl azon, hogy na most muszáj megtenni, mert hát az idő az nagyon telik. Fentebb már írták, és úgy helyes ha nem kényszerből, hanem valami meghittség közben történik meg. Jómagam is korán belevágtam (14 évesen), azóta már tudom, hogy nem eszik olyan forrón a kását... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostDog Posted Február 7, 2006 Share Posted Február 7, 2006 Én is leirom, csak félek nagy röhögés támad... Én 24 voltam Akkor érkezett el a nagy Ő, aki azóta is megvan. Abszolút nem kell rohanni vele, sztem. De lehet hogy csak én vagyok vele igy. Nem akartam, hogy egy olyannal történjen meg, aki iránt nem érzek semmit. És őiránta nagyon sokat érzek azóta is. Kéretik nem nagyon röhögni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Február 7, 2006 Share Posted Február 7, 2006 én is így gondolom ,és szerintem 1általán nem kell kiröhögni azt aki vár vele ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Február 9, 2006 Share Posted Február 9, 2006 Én is leirom, csak félek nagy röhögés támad... Én 24 voltam Akkor érkezett el a nagy Ő, aki azóta is megvan. Abszolút nem kell rohanni vele, sztem. De lehet hogy csak én vagyok vele igy. Nem akartam, hogy egy olyannal történjen meg, aki iránt nem érzek semmit. És őiránta nagyon sokat érzek azóta is. Kéretik nem nagyon röhögni én nem látok itt semmit, amin nevetni kellene, akkor jön el az idő, ha úgy érzed!!! gratulálok, hogy ilyen jó kapcsolatod van, becsüld is meg!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostDog Posted Február 9, 2006 Share Posted Február 9, 2006 Köszi. Meg is van becsülve a lány... És jó, hogy nem érzitek cikinek. Más itt a forumon 14 évesen már azon gondolkodott, hogy még mindig nem vesztette el... Nekem ez igy tök jó volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
husiego Posted Február 11, 2006 Share Posted Február 11, 2006 csatlakozom én is. 17 éves lehettem, a csaj meg 19, hosszú szőkehajú nagymellű démon. egy igazi istennő! azt mondta, hogy imádja a szűz fiúkat, mert egy tapasztalt csajnak megtisztelő dolog, hogy elveszi egy srác szüzességét. kicsit olyan volt a szitu, mintha ő lett volna a tanár én meg a diák. sokmindenre megtanított pl:hogyan kell jól puncitnyalni, meg, hogy sokkal fontosabb a másikra odafigyelni, mint saját magunkra. visszagondolva, nekem szerencsém volt, hogy egy ilyen lány vette el a szüzességem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giggs Posted Február 11, 2006 Share Posted Február 11, 2006 17 voltam,a lány 16.Ma ő a menyasszonyom.Én is azt mondom,hogy nem kell elkapkodni,ez nem verseny. És aki felvállaja azt,hogy addig vár amíg megnem találja az igazit,minden tiszteletem az övé! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaTHeX Posted Február 20, 2006 Share Posted Február 20, 2006 én úgy vagyok vele hogyha kell akkor kell, ha nem akkor nem... 16 wok még...de jöhetne már.. épp osztálytársamat fűzögetem.. De megígérte majd végzősként meglesz.. mondom oké.. majd szavánál fogom. Amugy jó csaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aradi Gábor Posted Március 3, 2006 Share Posted Március 3, 2006 én még nem vesztettem el, bár tudnám h kinél veszíteném el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Március 3, 2006 Share Posted Március 3, 2006 13 most 17 vagyok és nem tudom mi történt akkor amugy sem lehetek szűz mert Kos vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varázsló112 Posted Április 5, 2006 Share Posted Április 5, 2006 13 évesen az iskolában(tanteremben), egy nálan idősebb nővel.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 10, 2006 Share Posted Április 10, 2006 Hat öreg, tengermely tisztelet! Nekem is mar akkor meg lett volna ha nem rúgok be ugy mint a sakal osztalykirandulasaon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 Én 16 éves leszek nemsoká,és még nem vesztettem el.De van egy bnőm,akit nagyon szeretek,Ő is szeret engem,és máár beszégettünk róla,h lassan itt az ideje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 Hajrá! Persze ez telleg nem verseny! Minden jot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 én 14 voltam a barátnőm 16 balatonnál melóztam (stukkert akartam venni azért) és a hotlebe jött a csaj a szüleivel nekem külön 4 személyes lakókocsim volt (azt kaptam szálásnak) elszórakozgattunk én elléptem egy 7 után azóta nem láttam:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabee19 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 19 vok és nem rég vesztettem el. Fiúk lányok! Ami késik az nem múlik, úgyhogy fel a fejjel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacy666 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Én 18 évesen,a lánnyal már az eljegyzést tervezzük! Tuti hülyének fogtok gondolni..én 18 vok a lány meg 15.... De van egy csomó más dolog is az egészben.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muCSAcso Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 hát igen, nekem is volt egy csajom, akinek volt vagy 12-13 pasija...és mind ilyen 16-18 közötti volt... egyébként Lacy nem fura ez, mert mostanában egyre gyakrabban látom ezt, hogy a csaj pár évvel fiatalabb, és a csávóka meg nagyobb... sajnos az szokott lenni, hogy a jó csajok csak a nagyobb pasikkal nyomják, csak azokkal telnek be...persze vannak kivételek, de elég ritkák :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts