Jump to content
PirateClub.hu

fuzaco

Veterán
  • Pontszám

    122
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

fuzaco's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

1

Közösségi hírnév

  1. fuzaco

    nCore

    Az nCore twitterjén csak annyi van, hogy technikai okok miatt átmenetei szünet van: http://twitter.com/ncore Szerk.: Ja, és most nézem csak. Az asván azt írják az nCore holnap délre már menni fog: http://turkalo.asva.info/post/704494485/ujabb-p2p-razzia-itthon A 18:34-kor jött frissítést olvassátok.
  2. fuzaco

    Diablo 3

    "Akik emlékeznek még rá, azok bizonyára tudják hogy Paul Sams még a tavalyi lipcsei kiállításon - tehát a Games Convention-ön - tett egy olyan kijelentést, mely szerint a következő lipcsei show-n kívánják a Diablo 3-at hivatalosan bejelenteni. Azóta eltelt egy év, és a három nagy projekt közül - StarCraft 2, World of Warcraft: Wrath of the Lych King, Diablo 3 - kettőt már nagydobra vertek. Nyilvánvaló, hogy utóbbi ütőkártya maradt csak hátra, s mi azóta kétségek között vergődünk: a Blizzard játszik az idegeinkkel, vagy tesznek végre valami lépést nyugalmunk érdekében? Nos, az idei Games Convention tehát mindenképp izgalmas lesz, ám egyelőre fennmarad a kérdés: lesz-e végül Dio3 beharangozás vagy sem?"
  3. fuzaco

    GameStar vs PcGuru

    PC Guru. ÉS már nem azért, de sztem PC Guru-ban sokkal több volt Gameres van. A másik meg, hogy szerintem sak azért van ennyi GS-es, mert miután a Gamer megszűnt, a hátralévő előfizetést GS-re írták át, és ezzel azt gondolták, hogy az az utódja, így azt szerették meg. ^_^
  4. fuzaco

    Windows Vista

    Aero: Jobb gomb Asztalra --- Tulajdonságok --- Ablak színe és megjelenítése --- Windows Aero. Bár nekem Ultimate van fenn, de ha benne van a Home Premium-ba is , akkor nyílván való hogy ott van az is. Flip 3D: mi is az pontosan?
  5. fuzaco

    NÉzz Be NÉzz Be... Nahh Jó Ne

    sárga (gogli is your friend XD)
  6. fuzaco

    Hódító VS Honfoglaló

    Honfoglaló, bár a hóditót nem is ismerem.
  7. fuzaco

    Női orgazmus,miként,hogyan!

    Hát nem tudom, Ez szerintem nem éppen azt jelenti, hogy az orgazmusa tartott addig, hanem ugyebár a hatását érezte. Szerintem mindketten ugyanarról beszéltek.
  8. fuzaco

    A Nagy Giga Történet!

    ...ahol nem talált mást, mint...
  9. fuzaco

    Sonka vs szalonna

    Ez a vs szándékos volt?
  10. fuzaco

    House

    Nagyon jó a sorozat, egyik kedvencem.
  11. fuzaco

    Mi miatt jársz a PirateClubra?

    Én még egy dolgot se töltöttem le a Gigáról... Lehet, hogy nagy bűn, de én nem azért járok ide, hanem mert ez egy kiváló közösség.
  12. fuzaco

    Egy-két Sigem :)

    A Pókemberes a legkirályabb!
  13. fuzaco

    Valódi Beírások

    Bár nem túl vicces de, egyszeer ezt kaptam: "Tisztelt Szülők! Gergő a rajzlap helyett a padtárást festette a rajzórán." Na de kis szeret lapra festeni?
  14. fuzaco

    Saját Minisigjeim (userbarjaim)

    Hello Flegeton! Küldtem egy PM-et egy kéréssel!
×
×
  • Create New...