Jump to content
PirateClub.hu

fuzaco

Veterán
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About fuzaco

 • Rank
  Jedi Master

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. fuzaco

  nCore

  Az nCore twitterjén csak annyi van, hogy technikai okok miatt átmenetei szünet van: [Hidden Content] Szerk.: Ja, és most nézem csak. Az asván azt írják az nCore holnap délre már menni fog: [Hidden Content] A 18:34-kor jött frissítést olvassátok.
 2. fuzaco

  Diablo 3

  "Akik emlékeznek még rá, azok bizonyára tudják hogy Paul Sams még a tavalyi lipcsei kiállításon - tehát a Games Convention-ön - tett egy olyan kijelentést, mely szerint a következő lipcsei show-n kívánják a Diablo 3-at hivatalosan bejelenteni. Azóta eltelt egy év, és a három nagy projekt közül - StarCraft 2, World of Warcraft: Wrath of the Lych King, Diablo 3 - kettőt már nagydobra vertek. Nyilvánvaló, hogy utóbbi ütőkártya maradt csak hátra, s mi azóta kétségek között vergődünk: a Blizzard játszik az idegeinkkel, vagy tesznek végre valami lépést nyugalmunk érdekében? Nos, az idei Games Convention tehát mindenképp izgalmas lesz, ám egyelőre fennmarad a kérdés: lesz-e végül Dio3 beharangozás vagy sem?"
 3. fuzaco

  GameStar vs PcGuru

  PC Guru. ÉS már nem azért, de sztem PC Guru-ban sokkal több volt Gameres van. A másik meg, hogy szerintem sak azért van ennyi GS-es, mert miután a Gamer megszűnt, a hátralévő előfizetést GS-re írták át, és ezzel azt gondolták, hogy az az utódja, így azt szerették meg. ^_^
 4. fuzaco

  Windows Vista

  Aero: Jobb gomb Asztalra --- Tulajdonságok --- Ablak színe és megjelenítése --- Windows Aero. Bár nekem Ultimate van fenn, de ha benne van a Home Premium-ba is , akkor nyílván való hogy ott van az is. Flip 3D: mi is az pontosan?
 5. fuzaco

  NÉzz Be NÉzz Be... Nahh Jó Ne

  sárga (gogli is your friend XD)
 6. fuzaco

  Hódító VS Honfoglaló

  Honfoglaló, bár a hóditót nem is ismerem.
 7. fuzaco

  Női orgazmus,miként,hogyan!

  Hát nem tudom, Ez szerintem nem éppen azt jelenti, hogy az orgazmusa tartott addig, hanem ugyebár a hatását érezte. Szerintem mindketten ugyanarról beszéltek.
 8. fuzaco

  A Nagy Giga Történet!

  ...ahol nem talált mást, mint...
 9. fuzaco

  Multis gameek háborúja

  Egyértelmű CS!
 10. fuzaco

  Sonka vs szalonna

  Ez a vs szándékos volt?
 11. fuzaco

  House

  Nagyon jó a sorozat, egyik kedvencem.
 12. fuzaco

  Mi miatt jársz a PirateClubra?

  Én még egy dolgot se töltöttem le a Gigáról... Lehet, hogy nagy bűn, de én nem azért járok ide, hanem mert ez egy kiváló közösség.
 13. fuzaco

  Egy-két Sigem :)

  A Pókemberes a legkirályabb!
 14. fuzaco

  Valódi Beírások

  Bár nem túl vicces de, egyszeer ezt kaptam: "Tisztelt Szülők! Gergő a rajzlap helyett a padtárást festette a rajzórán." Na de kis szeret lapra festeni?
 15. fuzaco

  Saját Minisigjeim (userbarjaim)

  Hello Flegeton! Küldtem egy PM-et egy kéréssel!
×