Jump to content
PirateClub.hu

husiego

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: husiego

  1. csatlakozom én is. 17 éves lehettem, a csaj meg 19, hosszú szőkehajú nagymellű démon. egy igazi istennő! azt mondta, hogy imádja a szűz fiúkat, mert egy tapasztalt csajnak megtisztelő dolog, hogy elveszi egy srác szüzességét. kicsit olyan volt a szitu, mintha ő lett volna a tanár én meg a diák. sokmindenre megtanított pl:hogyan kell jól puncitnyalni, meg, hogy sokkal fontosabb a másikra odafigyelni, mint saját magunkra. visszagondolva, nekem szerencsém volt, hogy egy ilyen lány vette el a szüzességem.
  2. husiego

    Milyen zene megy legjobban a szexhez?

    nézd, ízlések és pofonok. a "zene szex közben" alatt nem arra gondoltam, hogy egyszeri d*gás alkalmával ki mit csinál. :nono: sokáig én is hülyeségnek tartottam a gyertyafényt meg a zenét is, de ezekkel lehet fokozni a hangulatot és fel lehet spanolni egy olyan szexuális élményt, ami mögött szerelem is van.
  3. Én arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen zenét szeret hallani szeretkezés közben? Ha valakinek van valami jó zene a tarsolyában, megoszthatná, mert szerintem nemcsak engem érdkel a dolog.
  4. husiego

    Szörös vs. szörtelen

    Egyértelmű!!!Borotvált. Kicsit gázos, ha kiakarod a csajt és többet köpködöd a szőrt, mint kényezteted a baby-t.
×
×
  • Create New...