Jump to content
PirateClub.hu

fuzaco

Veterán
  • Pontszám

    122
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: fuzaco

  1. fuzaco

    nCore

    Az nCore twitterjén csak annyi van, hogy technikai okok miatt átmenetei szünet van: http://twitter.com/ncore Szerk.: Ja, és most nézem csak. Az asván azt írják az nCore holnap délre már menni fog: http://turkalo.asva.info/post/704494485/ujabb-p2p-razzia-itthon A 18:34-kor jött frissítést olvassátok.
  2. fuzaco

    Diablo 3

    "Akik emlékeznek még rá, azok bizonyára tudják hogy Paul Sams még a tavalyi lipcsei kiállításon - tehát a Games Convention-ön - tett egy olyan kijelentést, mely szerint a következő lipcsei show-n kívánják a Diablo 3-at hivatalosan bejelenteni. Azóta eltelt egy év, és a három nagy projekt közül - StarCraft 2, World of Warcraft: Wrath of the Lych King, Diablo 3 - kettőt már nagydobra vertek. Nyilvánvaló, hogy utóbbi ütőkártya maradt csak hátra, s mi azóta kétségek között vergődünk: a Blizzard játszik az idegeinkkel, vagy tesznek végre valami lépést nyugalmunk érdekében? Nos, az idei Games Convention tehát mindenképp izgalmas lesz, ám egyelőre fennmarad a kérdés: lesz-e végül Dio3 beharangozás vagy sem?"
  3. fuzaco

    GameStar vs PcGuru

    PC Guru. ÉS már nem azért, de sztem PC Guru-ban sokkal több volt Gameres van. A másik meg, hogy szerintem sak azért van ennyi GS-es, mert miután a Gamer megszűnt, a hátralévő előfizetést GS-re írták át, és ezzel azt gondolták, hogy az az utódja, így azt szerették meg. ^_^
  4. fuzaco

    Windows Vista

    Aero: Jobb gomb Asztalra --- Tulajdonságok --- Ablak színe és megjelenítése --- Windows Aero. Bár nekem Ultimate van fenn, de ha benne van a Home Premium-ba is , akkor nyílván való hogy ott van az is. Flip 3D: mi is az pontosan?
  5. fuzaco

    NÉzz Be NÉzz Be... Nahh Jó Ne

    sárga (gogli is your friend XD)
  6. fuzaco

    Hódító VS Honfoglaló

    Honfoglaló, bár a hóditót nem is ismerem.
  7. fuzaco

    Női orgazmus,miként,hogyan!

    Hát nem tudom, Ez szerintem nem éppen azt jelenti, hogy az orgazmusa tartott addig, hanem ugyebár a hatását érezte. Szerintem mindketten ugyanarról beszéltek.
  8. fuzaco

    A Nagy Giga Történet!

    ...ahol nem talált mást, mint...
  9. fuzaco

    Sonka vs szalonna

    Ez a vs szándékos volt?
  10. fuzaco

    House

    Nagyon jó a sorozat, egyik kedvencem.
  11. fuzaco

    Mi miatt jársz a PirateClubra?

    Én még egy dolgot se töltöttem le a Gigáról... Lehet, hogy nagy bűn, de én nem azért járok ide, hanem mert ez egy kiváló közösség.
  12. fuzaco

    Egy-két Sigem :)

    A Pókemberes a legkirályabb!
  13. fuzaco

    Valódi Beírások

    Bár nem túl vicces de, egyszeer ezt kaptam: "Tisztelt Szülők! Gergő a rajzlap helyett a padtárást festette a rajzórán." Na de kis szeret lapra festeni?
  14. fuzaco

    Saját Minisigjeim (userbarjaim)

    Hello Flegeton! Küldtem egy PM-et egy kéréssel!
  15. Igazad van, viszont már akkor is volt egy olyan technológia, hogy SLI, ami két VGA-t tudott üzemeltetni, így ha két 256-ost betettél, láss csodát, máris 512-es lett! És ment is a Doom 3 maxon.
  16. fuzaco

    Star Wars

    Egyértelmáen a Birodalom visszavág. A legjobb rész.
  17. És ezeket photoshop-pal kell csinálni? Amúgy az első magyaruL:
  18. fuzaco

    Saját Minisigjeim (userbarjaim)

    Hello KECSKE! Tudnál nekem csinálni olyat, hogy PC GURU READER? Ha nincs képed, adok!
  19. fuzaco

    Thegodfather/mafia

    Én most szedem a Godfather-t, a Mafia pedig király! Majd meglátjuk...
  20. fuzaco

    Windows Vista

    Nagyon király! Még a tesómnak is tetszett! Küldök néhány screen-t! http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nevtelen.JPG http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nevtelen1.JPG http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nevtelen2.JPG http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nevtelen3.JPG http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nevtelen4.JPG Ezeket mindet én csináltam saját gépről!
  21. fuzaco

    Melyik Webtárhely A Nyerő?

    Ez a szavazás se műxik! amúgymeg nekem az atw mindent törölt egy pillanat alatt, az uw-n van vagy 5 tárhelyem, mind telistele warez-zal, és még minden megvan. Pedig már több mint fél éve, hogy megvannak. Úgyhogy UW!
  22. Én már rég óta PC Guru előfizető vagyok!
  23. fuzaco

    Óvodai Jel

    Nekem TV volt. Ezért szerettem...
×
×
  • Create New...