Jump to content
PirateClub.hu

giggs

Elit
  • Pontszám

    33
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About giggs

  • Születésnap 05/15/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Manchester - Old Trafford(Az álmok színháza)

giggs's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A kistehénen Free reg. van,ha érdekel valakit. http://ktorrent.net/signup.php Ja és itt is:Carpathians http://carpathians.hu/signup.php
  2. giggs

    Avi-ba felirat égetése

    Pl.innen: http://usite.hu/index.php?b=adatlap&k=Direct%20VobSub%202.23
  3. giggs

    DVD-ből konvertálás *avi-ba

    Nem fontos vob fájlt megnyitni,elég ha egy IFO-t betallózól!
  4. giggs

    Minden ami DivX!

    Újra kell kódolni a filmet egy 3-as kodekkel,vagy firmware-t frissítessz a lejátszódon.Felmész a gyártó honlapjára és erősen körbenézel,ha szerencséd van,akkor találsz hozzá!
  5. giggs

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    Ha lehetne én személy szerint visszaállítanám a halálbüntetést.Biztos vagyok benne,hogy csökkenne az erőszakos bűncselekmények száma.Pl:aki előre megfontolt szándékkal követi el tettét/emberölés/,az nálam tárgyalás nélkül 5 év golyózápor. Véleményem szerint a magyar büntetőjog amúgy is 1 kalap sz.r!
  6. Teszt Mindenkinek 1. Ön a. igen b. nem 2. Szereti -e hogyha ... ? a. nem b. igen c. nemigen 3. Biztos-e benne, hogy? a. hogy? b. hogy mi? c. Hogyne 4. Ez az utolsó kérdés? a. igen b. nem c. a helyes válasz a 'b' 5. Ha öt tehén fél óra alatt 57621 füvet harap le, akkor 57621 füvet öt tehén hány fél óra alatt harap le? a. egy b. nem egy c. hülye vagyok, nem tudom 6. A macska legfõbb ismérve: a. van b. mindig lábbal lefelé áll c. hét élete van. Mégis megbotlik 8. Melyik a kakukktojás? a. tyúktojás b. Kinder tojás c. Tükörtojás d. Kakukktojás e. Datolyás 9. Benjamin lükébb, mint Zakariás. Zakariás éppoly gyagya, mint Teofil. Zénó tök zokni Taksonyhoz képest. Taksony totál hülye. Teofil és Zénó együtt dilisebb, mint Zakariás. Viszont Benjámin egyedül is hót dinka. Ki a legagyalágyultabb a társaságban? 10. Mi a különbség a krokodil? 11. Melyik értelmes üzbég szót lehet kirakni az alábbi betûkbõl? ÜÚCIJÖCUXZ 12. Egészítse ki: A spenót az a bokszkesztyû számára, mint a tintahal a ... számára. 13. Karikázza be az x-et! X 14. Most ikszelje be a karikát! O 15. Mi az a REM fázis? 16. Akar-e belöle? 17. És ha nem, hányat nem? 18. Janinak 10 sütije van. Négyen jönnek vendégségbe. Józsi erõsebb, mint Csaba, János gyorsabban fut, mint Géza, viszont Janinak kék szeme van, és csak Peti szemüveges. Hány süti jut Gézának? 19. Honnan korlátos a banán görbületi jellege? a. felülrol b. alulról c. görbül a banán? 20. Szereti-e Janó Évát, mint kacsa a nokedlit? a. jobban b. csakúgy, mint c. hátha nem is 21. Vegyen elõ zsírkrétát és itatóspapírt! 22. Elteheti. 23. Saját értékelése szerint milyen az ÍKÚJA? a. jó b. kiváló c. hálistennek negatív!
  7. giggs

    Saját Minisigjeim (userbarjaim)

    Szerintem nagyon jók lettek Flegeton,gratula! :ok:
  8. Csajtípusok az informatikus férfiak szerint Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít. Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél. Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá. Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni. PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték. Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod. Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené. D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell. Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani. Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál. Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat . Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva. Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani. USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható. Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled. Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik. Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele. RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt. Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik. Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd. Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom. Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és... E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli. Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked.
  9. What is ASPI? ASPI stands for Advanced SCSI Programming Interface. Originally developed by Adaptec. It is a software layer that enables programs to communicate with SCSI (and ATAPI) devices. Ezt nézd meg,hátha jó lesz neked. http://www.frogaspi.org/download.htm#frogaspi
  10. giggs

    Bajnokok Ligája

    Remélem a Barca nyeri a BL-t.Jó kis csapat,megérdemelnék.
  11. giggs

    melyik a legjobb sport

    FOOOOOOCCCCCCIIIIIIIII!!!
  12. Miért jobb a sör a nőknél? 1. A hideg sör is jó sör. 2. A régi sörösüveg visszaváltható. 3. A sör 70 év után is jólesik. 4. A sör csak habzik, sohasem habozik. 5. A sör foltot ki lehet mosni. 6. A sör kupakját könnyű levenni. 7. A sör mindig nedves. 8. A sör mindig türelmesen vár. 9. A sör nem beszél vissza. 10. A sör nem borul ki, ha nőszagúan jössz haza. 11. A sör nem borul ki, ha sörszagúan jössz haza. 12. A sör nem hagy el - másik férfiért, - másik nőért, - másik sörért. 13. A sör nem követel egyenlőséget. 14. A sör nem lesz féltékeny, ha megkívénsz egy másik sört. 15. A sör olcsóbb. 16. A sör sohasem késik. 17. A sörből van választék. 18. A sörödet biztos megkapod. 19. A sörödet megoszthatod barátaiddal. 20. A söriváshoz nem kell búvárruha. 21. A sörnek nem kell virágot venni. 22. A sörnek nincs anyja. 23. A sörnek sohasem fáj a feje. 24. A sört egész hónapban élvezheted. 25. A sört maximum egyszer látod viszont. 26. A sört mindig könnyű ledönteni. 27. A sört nem érdekli, hogy mikor mész el. 28. A sört nem kell megmosni, mielőtt megkóstolod. 29. A sört nyilvános helyen is élvezheted. 30. Az üres sörösüveg eldobható. 31. Egy éjszaka több sörrel is elbírsz. 32. Ha egy éjszaka egynél több sört iszol meg nem lesz büntudatod. 33. Ha kiittad a sörödet, akkor az üveg még mindig ér 10 Ft-ot. 34. Ha otthagyod, nem fenyeget öngyilkossággal vagy terhességgel. 35. Mindig tudhatod, hogy te nyitottad ki elsőnek. 36. Sör mellett lehet nőzni, de nő mellet sörözni... 37. Több sör együtt sem beszél hülyeséget
  13. 17 voltam,a lány 16.Ma ő a menyasszonyom.Én is azt mondom,hogy nem kell elkapkodni,ez nem verseny. És aki felvállaja azt,hogy addig vár amíg megnem találja az igazit,minden tiszteletem az övé!
×
×
  • Create New...