Jump to content
PirateClub.hu

Angol labdarúgás


Clark
 Share

Recommended Posts

  • Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Bő tíz éve nem rúgott ennyi gólt Liverpool-csatár, Michael Owenen és a nagy kedvenc Robbie Fowleren is túltesz Fernando Torres. Angliában már 30-szor talált be a fiatal spanyol, aki fél év alatt szupersztár lett.

Huszonnégy évesen kevés futballistáról írnak életrajzot, de Fernando Torres karrierje akkor is impozáns lenne, ha holnap abbahagyná a labdarúgást.

Két (fél) világváros kedvence: Madridban imádták, Liverpoolban még jobban imádják.

 

A teljes cikk, videókkal együtt:

http://index.hu/sport/foci/torresz0415/

 

Nagyon megy neki a szekér :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

4662822.jpg

 

 

Magyar futballcsoda! Csak egy orvosi kell, és Gera az Evertonba igazol

JÁTÉKOSSORS. Internetes források szerint már csak az orvosi vizsgálat választja el a magyar játékost a liverpooli egyesülettől.

 

UEFA–kupa-szereplés. Ez az, amit nem tud a West Bromwich Albion biztosítani Gera Zoltánnak. Mert bár visszajutott a csapat az élvonalba, ennél több kell ahhoz, hogy megtartsa a szezon utolsó felére bombaformába lendült játékosát, aki nem mellékesen az angol második vonal – a szakemberek szerint is – egyik legtechnikásabb, és legjobb labdarúgója volt.

 

Az hagyján, hogy nem bírja megtartani, de hogy Gerát gyakorlatilag a legerősebb lehetséges csapat csábítja, arra kevesen számítottak.

 

Merthogy az Everton a legutóbbi bajnokság ötödik helyén végzett, azaz a más dimenzióban futballozó „négy nagy” mögött a legerősebb szigetországi egyesület. Természetesen az elért pozíciója UEFA–kupa-szereplést ér. Ez pedig hatalmas hívóerőt képez Gera irányában.

 

Mostanra már biztossá vált, hogy a magyar válogatott csapatkapitányáért sorban álltak, illetve állnak a nagy angol klubok. Szó volt róla, hogy az Aston Villa, a Middlesbrough és a Bolton Wanderers is szívesen tudná soraiban Gerát, aki most mégis az Evertont választotta.

 

A teamtalk.com internetes portál szerint a kreatív támadónak már csak az orvosi vizsgálatokon kell átesnie, hogy a következő szezonban a Goodison Parkban folytassa pályafutását.

 

A honlap információi szerint a játékos és a klub már mindenben megegyezett egymással – a két klubnak ugyebár nem kellett, hisz Gera szerződése lejár a nyáron –, így a válogatott játékost csak napok választhatják el mindössze a klubváltástól.

 

Az Everton menedzsere, David Moyes elképzelései szerint a csapat középpályáját kell megerősíteni a következő szezonra, s ebben nagy szerepet kaphat a Ferencváros egykori játékosa.

 

A hír igazságtartalmát (Gera távozását) némiképp alátámasztja, hogy a WBA menedzsere, Tony Mowbray már megkezdte Gera Zoltán utódjának keresését.

 

Az ügyben további fejlemények szombatra várhatóak.

Link to comment
Share on other sites

reggel olvastam ezt a cikket,szerintem ki kell használnia gerának ezt az alkalmat és megmutattni mit is tud . A jelentkezők közül a jelenlegi legjobb csapatot válaszotta(ha igazak a hírek)ami okos döntés ,de aztán ki tudja mi lesz jövőre :) Sok sikert neki !

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hát akkor elment a Fulhambe! :huh:

 

 

--------------------------

A helyi hatóságok elfogadták a terveket, így nincs akadálya annak, hogy felépüljön az Everton labdarúgócsapatának új stadionja.

Az 50 ezer férőhelyes aréna Liverpool központjától mintegy 15 km-re, Kirkbyben várja majd a szurkolókat.

A kivitelezési költségeket több mint 500 millió euróra becsülik.

"Nagyon örülünk a döntésnek" - mondta Keith Wyness, a Premier League-ben szereplő klub elnöke.

 

index

 

Képek a stadionról:

http://stadium.evertonfc.com/stadium-visuals.php

 

Egy pöttyet horribilisnek tartom ezt az összeget, bár a Wembley háromszor ennyibe került. Hiába drága a font és az angol munkaerő. Összehasonlításképp a müncheni Allianz Arena 340 millió euróba került.

Link to comment
Share on other sites

lehet hogy a több lehetőség miatt választotta a fulham-et de az everton nem hinném hogy padra vette volna vagy ha igen akkor is biztos játszott volna sokszor...amúgy meg lehet többet játszik de a csapata az előző szezont nézve idén sem fog nyerni semmit és ő egyedül hiába játszik 90 percet egy mérkőzésen ha a többieknek nem megy vagy ilyesmi. Most lehet azt mondani hogy ő az igazi focista mert ő játszani akar egy gyenbébb csapatba mint hogy kevesebbet játszon de legalább az élvonal környékén legyen....

Link to comment
Share on other sites

Élvonalban van :D A Fulham bennt szokott maradni.

 

jah mint most...jobb golkülönbséggel :D amúgy nekem nincs bajom az FFC-vel csak talán jobb lett volna valami más csapat.Amúgy meg tényleg ő tudja és remélem elérnek valamit.

Link to comment
Share on other sites

Válogatottunk két játékosa, Juhász Roland és Halmosi Péter remek szezont zárt idén, nem meglepő, hogy mindkét játékosnak komoly kérői akadtak.

 

Halmosi Péter a Plymouth Argyle legjobb játékosa volt az előző szezonban, sőt, statisztikái alapján az egész Championshipben kimagasló teljesítményt nyújtott. A szélső után az élvonalba frissen felkerült Hull City érdeklődik, a klub már hivatalos ajánlatot is tett a futballistáért. A Plymouth elöljárói megerősítették a bejelentkezés tényét, ám egyelőre nem egyeztek meg a Hull vezetőivel.

 

Az Anderlechtben szereplő Juhász Roland iránt több klub is érdeklődik, legkomolyabban az angol élvonalbeli Newcastle, és a francia St. Etienne. Bár a védő nemrégiben hosszabbított szerződést a belgákkal, könnyen elképzelhető, hogy megfelelő ajánlat esetén távozik csapatától.

 

ehhez mit szóltok? jó lenne ha mindketten követnék gerát az angol élvonalba :)

Link to comment
Share on other sites

A Newcastle-be megérni menni mert nem hinném hogy jövőre kiesnek,ellenben a Hull city-vel például. :D De ha úgy érzik hogy jó a fizetés és tudnak sokat és jól játszani akkor végülis mindkettőnek megérni váltani mert talán többen figyelhetik őket az angol bajnokságban mint mondjuk a belgában vagy a Plymouth-ban.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...