Egilis Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 Régen reklám tollakat csóreszoltam el, meg sörös korsókat a különböző vendéglátó ipari egységekből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 A Pokémonos tazók nekemis megvoltak kb 50db Meg még havertól gumilabda és fülhallgató... Havertól a konyhában 1-2 palacsinta.. nem tehetek róla kérette magát én meg sajnáltam:P sztem ennyi + 15 giga warez nap mint nap.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 régebben én is lenyúltam egy pár csokit, meg ami haveré volt kis figurák azokat (1x ez visszafelé sült el ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 Hát kiskoromban pokemonos kártyát meg tazót... teszkóbol elemet...jah meg egyszer egy csaj a padba hagyta a számológépét és nekem pont szügségem volt rá el is raktam csak óra közepén jött h a padban hagyta..képzeljétek el a fejem, cseppet égtem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Lehet hogy matekdoga voltXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Nem-nem pont magyar volt... :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Női logika:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Hát úgy, hogy el is hozzam a boltból olyan nem nagyon volt, de ha járok teszkóba mindig egy kicsit megdézsmálom a készleteiket. Én így tiltakozok a multinacionális nagyvállalatok (meg az éhség) ellen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Én egyszer egy pezcukrot ki is adták a körözést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Női logika:D:D:D ehhhhh..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid14 Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 én még kiskoromban pár rágót csokit meg mi egymást... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrush Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 olyan buták vagytok aki ittvan az már 100 h lopott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 talán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 régebben pár millát igazából egy csokit meg egy vitaC-t loptam régen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0123jani Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Nekem nincs hozzá lelkiismeretem, hogy lopjak. Mert az ember ha valami kis pajkosságot elkövet jobbik esetben utána bántja a dolog. Én így állok hozzá. Amúgy még nem loptam, de nem is fogok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blase13 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 én egyszer amikor fociztunk a haverokkal akkor a pálya meletti kocsmában 2000 ftot attam és 180 ft volt a kóla és 1820 ft helyett 2820 forintot adott ja és még a pultonis találtam egy 5-öst nem csak viccvolt de a két tesóm egy kamionrol esettle és úgycsortukel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 azt már nem tudom de tudom hogy igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Hát mikor kicsi voltam jégkrémet, meg csokit ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Uhh, még régen egy messzi messzi galaxisban pokémonos levonót, a BauMaX-ban 25db ceruzát, meg lekaptam a polcról és meghúztam egy Pepsit a Tacskóban.Ennyi .(A Pepsi csak arra kellett nehogy leessen a vércukrom!!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 loptam elég sok mindent sajnoos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom95 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 jajj ne.... PL miket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 IGEN. Suliból:-1 eredeti xp home edition cd-t -1 egeret (görgős, vezetékes) szal nem vmi jó Boltból:-csoki,rágó, stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisti Junior Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 én sosem loptam... jókisfiú vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuii Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Bevallom... Íróeszközt privatizáltam eccer próbáltam (3-4-ikes körüli voltam) boltból lopni, lebuktam, azóta nem :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 én sem nagyon loptam, nemis fogok. elég undorító szokásnak tartom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 én kiskoromban loptam 1 fogkrémet egészséges fog 4 ever amúgy 1x loptam vmi kártyát, de hát még akkor is naon kicsi voltam... egyéb dolgot (pénz, meg egyéb értékes cuccot még nem) Szerk: boltból hoztam el a fogkrémet meg a kártyát is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbinho14 Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 még szép hogy igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 én Red Bull-t nem tehetek róla de hát szárnyakat ad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Jah egyszer én is loptam (kb. 6-7 évesvoltam) egy süteményt havaréktól csak nem tudtam hova rakni és belenyomtam a zsebembe de mire hazaértemnem nem bírtam kiszedni mert sz*rrá nyomodott.Aztán mutter kérdezte honnan (mert észrevette hogy csupa csokikrém a zsebem meg a kezem) van én pedig vissza akartam vinni erre kinevetett akkor nem értettem most már igen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Hát én mér nagyon régen egy csomag rágót, meg haverom lézerjét (azt még aznap visszaadtam). De a 3 napja történt dolog az nagyon odatett.Kinn vagyunk este, beszélgetünk azt mondja az egyik haverom, hogy menjünk el boltba.Gyorsan felugrottunk kacajra és elmentünk.Még volt 6 percünk zárásig.Befutok a boltba, gyorsan veszek egy jégkrémet.Kifut az egyik haverom a boltból, hogy adjak neki pénzt.Adtam neki egy 500-ast.1 percre rá kijön 600Ft-al meg egy Trident Fresh-el(200Ft).Ezt sose fogom elfelejteni.A boltos össze vissza számolt az elkevert valamit.Nagyon nagy volt. Kinek volt hasonló esete ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts