Jump to content
PirateClub.hu

d4s0t

Veterán
  • Pontszám

    102
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szeged

d4s0t's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    mértékkel mehet a sör meg a bor is de az nem azt jelenti h hétvégén bekúrsz mint a szemét, h ugy kel la haveroknak összekaparni. Meg nem is azért nehéz fejlődni pia mellett mert az alkohol mittom én felborítja a hormonháztartásod (bár ebbe is van vmi) de mikor fog eszedbe jutni h enni kellene amikor ki vagy ütve a sok piától. (sry a tagolatlanság miatt)
  2. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    -te tudod h mit szeretnél elérni, szerintem 75 kg az elég lenne.. ha olyan 140cm lennél:D -egykezes súlyzóval az áthúzás amit tudsz csinálni, ami egy jó mellkas tágító gyakorlat, de azt nehéz kézi súlyzóval kell nem 5-15 kgmal -hogy érted h fáj a vállad? izomláz szerű v izületi fájdalom? -nekem is fájna a csuklóm ha két bárpult között tolódzkodnék.D vegyél bérletet, anélkul nem vinnéd sokra, otthon örülj ha felszedsz 3kg izmot 1 év alatt -nekem is kattog mindenem, ízület erősítő sokat segít (joint-X pl) lábad az nincsen v mér nem gyúrsz rá? a kajád biztos nincs rendben, és nem mindegy h miből "eszel sokat". Nincs olyan h "leghatásosabb gyakorlat", mindenkinek más jön be.
  3. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    csinálj súlyzós edzést, mert együtt az aerobbal jóval hatásosabb.. ha jól csinálod (kaja stb) akk nem szabadna izmot vesztened. vagy csak nagyon minimálisat..
  4. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    szintén köszönet a válaszokért jannussz és RapiD akk ezek szerint én eddig csak "pinalegyeztem" de evvel is feljött 12 kgxd
  5. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    Na mi van miért nem ír ide senki?? Ha úgy érzem hogy hetente akár többször tudnék edzeni egy izomcsoportra.. akkor tré az edzésem?? Mostanában nem is nagyon fejlődök, pedig kajám rendben van, lehet az a gond hogy túl sokat pihenek edzés közben?? Pedig úgy tudtam hogy minél többet pihenek két széria között annál jobb, mert addig is pihen az izom v fsztuggya.. Az megoldás lenne ha levenném a pihenők hosszát 0,5-1 percre? még1 kérdés: Az intenzitás növelése mit jelent? nagyobb suly több gyakorlat v mi? üdv!
  6. 2183×... lehet az avataromnak köszönhetem xD
  7. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy fehérjét be lehet e előre keverni? pl reggel bekeverem, utána mék suliba, eltelik 6-7 óra és megiszom? kissé mintha más íze lenne xD de lehet h csak beképzelem.. vagyis nem is fehérje, tömegnövelő. volumass 35, közepes kiszerelés, vaniliás.. ne mondjátok h nem írtam
  8. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    Ha 16 éves vagy és 110 kg-t kinyomsz fekve, akkor gratulálok! az télleg nagyon szép teljesitmény.. bár sztem még fiatal vagy hogy 100 felett nyomogassál fekve, egyik ismerösömnek elhajllott a karja a tul nagy sulytol, ös is asszem 16 éves, kb 80-90 kg leet.
  9. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    m1 ugyse tom lebeszélni, rem nem lesz komolyabb baja 2-3 kúrától.. köszönöm az infokat. Én mindenesetre maradok fehérjénél. msn-en irta törölve
  10. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    azt tudom, de nincs is vele bajom, már 3 használat után érzem vmennyire a hatását, de ahhoz képest hogy kis adag stem 6 rugó krva sok érte.. de m1 ha annyira jó maradok ennél.
  11. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    üdv! haverom jár gyúrni több mint egy éve, kisebb kihagyásokkal, szedett proteint, de mostanában avval se sokat fejlődött. tervezi hogy elkezd koxolni, nem igazán hosszabb távon, max 3 hónapig. annyit tok hogy tabletta formájában szedné, napi olyan 5-6ot v nemtom. Mien mellékhatásai lehetnek egy 16 évesre? én lassan fél éve járok, de nem vagyok otthon a szteroidokba. üdv! jaés én ebben a hónapban kezdtem el proteint enni (volumass 35) csak az a cink hogy 10rugó egy norm adag. Olvastam itt a forumba hogy No1 protein használ is, meg viszonylag olcsó, de edzőm a volumasst javasolta. 70 kg vagyok 184 centi, 5 hónapja gyúrok, ezalatt 10 kg-mal vok vastagabb, de továbbra is tömegnövelés a célom.. maradjak volumassnál v tudnátok esetleg másik fehérjét ajánlani? üdv!
  12. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Az edzőm szerint fontos h minden egyes széria után nyújts le, de haver edzője szerint, csak a gyakorlat végeztével kell lenyújtani, a szériák után meg épphogy rá kell feszíteni, és akk gyorsabban fejlődsz. Na most melyiküknek van igaza? És az edzés végeztével ér vmit ha gimnasztikázunk (törzshajlitás, karkörzés stb)? haver mondta h akk szintén nagyobb a hatás, de én úgytudtam h csak az edzés előtt kell bemelegítésnek:p üdv!
  13. d4s0t

    Hietetlen,de igaz!

    "Az elefánt az egyetlen állat, aki nem tud ugrani. " Me a giliszta tud?
  14. d4s0t

    Gyúrjunk wazze!

    jaja, otthoni edzés nem ér semmit (tapasztalat).. pedig neten is utánajártam midnennek gyúrásal kapcsolatba, 2× elolvastam az egész gyúrjunk wazze fórumot elejétől a végéig, de nem fejlődtem annyit fél év alatt, mint kondiba 2 hét alatt... És nemárt egy edző, aki figyel rád, és kiizzasztja belőled a sz*rt is. Leet drágább, de a pénzt ne cigire, piára, drogokra stb-re kölcsed hanem kondira
×
×
  • Create New...