Jump to content
PirateClub.hu

Juventus


iserf
 Share

Recommended Posts

  • Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...

Hihetsz neki . . . hihetetlen h mikért ítélt 11est az az ostoba . . . youtube n keresen rá az akit érdekel . . . am azt a bírót 1 hónapra eltiltották . . . de tegyük fel h nem fújja be, akkor most az lenne a címlapokon h a Juve csalt megint . . . csak hogy a semmiétz mégis befújt 2 11est. . . Amúgy idén kaptunk 10 gólt. Ebből 5 (!!) 11es ből . . . Az odáig rendben van h nem divatos segíteni a Juvét a történtek után, na de h ennyire . . .

Link to comment
Share on other sites

Boldog Születésnapot juventus!Forza Juve ! Grande Trezeguet! Forza alex!Come on Nedved!Igazatok van akármit mondhatnak a botrányról akkor is csak juve- na jó meg egy kis Bayern- Egyéptként sokfelől olyat hallotam hogy az inter jobban benne volt de már 8 verjük össze őket! Forza Juventus!

Link to comment
Share on other sites

A hétvégi Inter meccs előtt csak egy rövid 2perces bemutatót ajánlok a Juvnetus fanoknak!Ilyet kérünk Del Pierotól!és nem többet!

 

http://www.youtube.com/watch?v=mvkAkHqG9wY

 

http://www.juventushungary.atw.hu/

 

ajánlom kedves figyelmetekbe ezen az oldalon lévő Ibarhimovic nyilatkozatot...kicsit tekertek megtaláljáok....

ezt is csak azért mondta h ne fújjodják végig a meccset a Juventus fanok!rem ha nála lesz a labda kommentátor és kép nékül is megtudhatom....FORZA JUVE!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Három kiállítás és négy gól Parmában, a padlóról állt fel a Juve.

 

Az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie A) botrányoktól hangos 12. fordulójának vasárnapi játéknapján a Juventus kétgólos hátrányból felállva távozott ponttal a Parma othonából, az Udinese pedig némi meglepetésre Firenzében fektette két vállra a forduló előtt a tabella második helyét elfoglaló Fiorentinát. Hét helyett a csupán öt mérkőzést tarttottak meg vasárnap délután.

 

Ismét botrányoktól hangos az itáliai futball, az Inter-Lazio meccs egy római szurkoló halála miatt maradt el - Arezzóban lelőtték a fővárosiak 26 éves szimpatizánsát, ezért az olasz szövetség törölte a milánói meccset – az Atalanta-Milan találkozó pedig szurkolói rendbontások miatt félbeszakadt, így vasárnap délután hét helyet csupán öt meccset játszottak le az olasz élvonalban.

 

A forduló előtt a tabella második helyén álló Foirentina néma meglepetésre hazai környzetben kapott ki az Udinese együttesétől.

 

Az udineiek firenzei sikeréből oroszlánrészt vállalt Quagliarella és Di Natale, előbbi góljával kerültek előnybe a vendégek, Pazzini egyenlítése után a második félidőben pedig az augusztusi barátságos mérkőzésen a magyaroknak is beköszönő Di Natale biztosította be a három pontot.

 

Szegény embert még az ág is húzza, Manual Pasqual kiállítása miatt a 83. perctől emberhátrányban játszott a házigazda.

 

A Juventus a sírból hozta vissza az egyik pontot Parmában, kétgólos hátrányból állt fel az Öreg Hölgy.

 

Lélektanilag a lehető legjobbkor, kevéssel a szünet előtt szerzett vezetést a vendéglátó, Gasbarroni higgadtan értékesített büntetője a 43. percben törte meg a gólcsendet.

 

A fordulás után Pisanu találata már-már kilátástalan helyzetbe sodorta a zebramezeseket, de messze volt még a vége.

 

Az utolsó negyedórára felpörögtek az események, a 76. percben Lagrotagglie szépített, két perccel később a renitens Morfeo, Chiellini páros a kiállítás sorsára jutott, így tizen-tizen folytatták.

 

A 82. percben a Del Piero helyére a szünetben beálló Iaquinta egyenlített, így ponttal távozott Parmából a Juve. Hazai oldalon a véghajrában Colynál is villant a piros színű, téglalap alakú kártya, így kilencen maradtak a lefújásra.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
A Juventus vezetősége felháborítónak találja, Massimo Morattinak a "Caliopoli" botránnyal kapcsolatos nyilatkozatát.

 

Szerda este Massimo Moratti az Inter elnöke kitört egy nyilatkozatában amiben azt "fejtette ki", hogy többet érdemeltek volna egy Scudettonál a "Calciopoli" botrány után.

 

Az olajipari mágnás külön kitért a 2002-es bajnokságra amit az Inter az utolsó fordulóig vezetett a Juventus előtt, ám a szezon utolsó fordulójában a "Neazzurik" kikaptak a Lazio otthonában 4-2-re a Juve nyert és így megfordult a kocka a "Bianconerik" végeztek a tabella élén.

 

"2002 május 5-én (Lazio-Inter) figyelemre méltóan tettek tönkre bennünket. Mindazonáltal úgy fogok tenni mintha semmi nem történt volna."-nyilatkozta szarkasztikusan Moratti

 

"Csak egy Scudettot kaptunk? Én azt mondom, hogy jár még egy."

 

Amíg a Juventus ezután a nyilatkozat után igyekezett diszkrét maradni és nem nyilatkozott az ügyben , addíg valójában a Corriere dello Sport "nyomozása" szerint hatalmas indulatok

vannak a Juventus berkein belül Moratti nyilatkozata és igényei miatt.

 

Sokan elmondták, hogy már nagyon elegük van Moratti folyamatosan panaszkodásából , hogy a 90-es években valamint 2000 elején "ellopták" az Intertől Scudettokat.

 

Valószínű, hogy ez továbbra is így marad , hacsak a Juventus megtörve nyílvános csendjét nem válaszol Morattinak.

 

Az viszont biztos, hogy az Inter és a Juventus közti keserű gyűlölködés lassan háborúvá válik.

forrás: juventushungary.atw.hu

 

Erre gondolsz? Mint egy szánalmas sértett kisgyerek. Moratti és az Inter örök vesztes marad, ráadásul ezt nem tudják férfiként viselni, ennyi.

 

Melyik csapatot száműzték a Serie B-be? A Juvét

Melyik csapat tisztította meg a vezérkarát? A Juve

Melyik csapat szabálytalan átigazolásait nem vizsgálták ki? Az Interét (Suazo)

Kinél játszott valaki szabálytalan papírokkal? Martins hogy is volt 21, amikor valójában 27

Melyik csapatnál találtak szabálytalanságokat a pénzügyi mérlegben, mégse vizsgálták tovább és lett bármiféle következménye? Az Internél

 

Jelenleg az Inter a jobb, ezt minden Juvés elismeri, nem sírnak úgy, mint ők tették ezt éveken át. De vegyünk ki 6-7 kezdőjátékost bármelyik nagycsapatból, nem hiszem, h lenne olyan, ami tudná ugyanazt a teljesítményt nyújtani. Pár év és újra a Juve lesz az első és hamarabb lesz meg a 3. csillag, mint a két milánói gárdának a 2. :D

Link to comment
Share on other sites

Trezeguet: Be akarom állítani a gólrekordomat!

trezeguet2_ap_400.jpg

A Juventus sztárja David Trezeguet kitűzte maga elé azt a célt, hogy az idei bajnokságban beállítsa saját gólrekordját. A Bianconerik klasszis francia csatára a 2001/2002-es szezonban került fel az egy idényben legtöbb gólt lőtt csatárok közé, mivel, akárcsak Dario Hubner ő is 24 gólt lőtt. Meglepő módon ennek ellenére, azóta sem volt az olasz bajnokság gólkirálya, bár ebben az évben eddig 17 meccsen már 13 gólt lőtt.

 

„Ahhoz, hogy ez sikerülhessen a csapattársaimra is nagy szükség lesz, illetve némi szerencse se ártana.”- nyilatkozta Trezeguet. „Nem szalasztottam el eddig egy játéklehetőséget sem és ha ismét 24 gólt rúgnék akárcsak második Torinóban eltöltött szezonomban az csodálatos lenne.”

 

Trezeguet hiába van csúcsformában így is kimaradt a francia szövetségi kapitány Raymond Domenech keretéből.

 

„Európa-bajnokság? Ez nem tőlem függ, hanem Raymond Domenechtől, neki kell meggyőznie.”

 

Az ex-monaco csillag kitért Tiago Mendesre, aki mióta nyáron átigazolt a Lyonból igencsak kiábrándító teljesítményt nyújt.

 

„Tiago egy bajnok, nemsokára mindenkinek bebizonyítja, hogy egy kiváló játékos.

Amire szüksége van az csupán egy kis idő és hamarosan nagy segítséget fog nyújtani a csapatnak.” -zárta le nyilatkozatát a 30 éves csatár.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...