Jump to content
PirateClub.hu

robcsi_7

Veterán
  • Pontszám

    128
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.lezebre.blog.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Nyíregyháza

robcsi_7's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. mint már írtam, ez az anyag szinte SOHA sem bomlik le. a veszély nagy, és nem csernobil miatt. Az ember ki tudja mennyi atomot dob el ebben a percben is akár. halálra vagyunk ítélve. ennyi
  2. Aki kicsit is odafigyel fizikaórán tudja, hogy ezek az anyagok szinte soha nem bomlanak le. (felezési törvény? asszem)
  3. robcsi_7

    Showder Klub vs. Emberek a Holdon

    Az emberek a holdon című műsor nagyon erőltetett, görcsös, és egyáltalán nem vicces műsor. A Showder klub sokkal jobb, rengeteg tehetséges sráccal, akik az ember átlag mindennapjait mesélik el, néha esetleg hozzáraknak valamit, de az összhatás így tökéletes. Egyértelmű a voks.
  4. robcsi_7

    Milyen csukátok van?

    Converse Chuck Taylor 3 Strap Ox (k) Converse Chuck Taylor Specalty Fabrick HI (VB) Joma fehér teremcipő Memphis kicsit deszkás beütésű AbOriginal zöld
  5. robcsi_7

    A Bermuda háromszög

    Ez egy nagyon jó téma! Csak annyit tudnék hozzáfűzni ehez, hogy az ember túl kevés még dolgokhoz. Vannak dolgok, amit még nem tudunk megmagyarázni és félrebezsélünk. Szerintem ez is egy ilyen eset. Kétlem, hogy csak ennyi lenne. Annyira rejtélyes ez a Föld, hogy az ember el sem tudja talán képzelni.
  6. robcsi_7

    Juventus

    Hát nem egy könnyű csoport, de szeritem meglessz, ha nem is az első helyen. Kedves Juventinok! Le Zebre itt egy teljesen új blog, ahol olvashattok érdekességeket, mostmár a Fiorentina - Juventus meccs előzetesét is!
  7. robcsi_7

    FIFA 09 vs PES 2009

    Fifa.... eggyértelmű! az élmény meg az érzés miatt!
  8. Elég érdekes. Monjduk én gőzerővel dolgoznék amúgy is, hogy ne benzinnel üzemeljük a gépkocsit, a környezetszennyezés miatt, nem csak azért, mert elfogyhat. De szerintem ez még nem a megoldás lenne.
  9. robcsi_7

    Valami nincs rendben a Holddal

    Voltak a holdon, szerintem ez tény. habár elsőnek nembiztos, hogy akkor, amikor ezt tudatták velünk. ÉS honnan tudjuk, hogy azóta nem e voltak még?? biztos vagyok benne, hogy valami nagyon érdekes de akár ijesztő dolgok történnek. Valószinóleg a nagy általánosság (azaz mi) át vagyunk verve, tutira nem az az igazság amit a holdról, vagy a marsról tudunk. ennyi. ás egy ideig nem is tudjuk meg. talán egyszer.
  10. robcsi_7

    szomorú zenék

    Ebben a témában, ajánlom nektek ezeket a zenéket, ha érdekel lessétek meg őkket, nekem nagyon bejönnek.. http://youtube.com/watch?v=56oV6pi1e4Q&feature=related http://youtube.com/watch?v=web5LDTQ2-Q http://youtube.com/watch?v=iB32Qu2OrnU
  11. robcsi_7

    Juventus

    Rem Alex gólkirály lesz..... már hótmindegy, látszot h nem nem anyira érdekel minket ez a meccs, meghát a kiscsapatok ienkor erősek a végén mert kell nekik a pont. FORZA JUVE
  12. robcsi_7

    Legjobb edző

    Marcelo Lippi a világ jelenlegi legjobb eddzője szerintem, klubbszinten is bizonyított több csapatnál is, válogatott szinten is ;) Murinho se rosszs, mert nagy a tekintélye a keménysége miatt, nagyszájú, optimista, és modern. DE még annyit nem bizonyított, ráadásul nem is volt futbalista múltja. Capello nagyon jó edző, a csapata mindig esélyesként lép pályára, csak nekem túl monoton meg nem annyira látványos amilyen focit játtszat, de eredményes. Véleményem szerint ez a 3 eddző a legjobb, nekem Lippi a legszimpatikusabb és én őt favorizálom.
  13. robcsi_7

    Juventus

    Amaurihoz ki mit szólna?
  14. robcsi_7

    Kinek szurkolsz?

    FORZA JUVE!!!! :excl: :excl: :excl: :excl:
×
×
  • Create New...