kgabor Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Ide jöhet az összes fekete hummor (vicc,kép,vers) DE NE BETEG,PERVERZ DOLGOKAT! Kezdésnek itt egy pár kép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Hát ezek kurv@ jók !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz. Dávid Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Hogy fut a leprás? ??? Szedi a lábát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Ezek meglehetősen jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Az apa ül a váróteremben, várva hogy megnézhesse a fiát. Egyszercsak kilép az orvos kezében a gyerekkel. Éppen odaadná, amikor visszarántja, a falhoz csapkodja, földhözvágja, ráugrik, majd belerúg egy hatalmasat. Az apa csak elképedve néz, mire az orvos: - Elnézést uram, csak vicceltem. Halva született... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Igazi fekete humor... hmm csemege Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MustaphaOnE Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Hát ez oltás. :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Augusztus 7, 2007 Author Share Posted Augusztus 7, 2007 Itt van akkor most tőlem 1 pár vicc Utolsó kivánság - Atyám, szörnyű dolog történt. Szegény férjem az éjjel eltávozott közülünk! - Ez tényleg szörnyű. És volt valami utolsó kívánsága? - Igen. Azt mondta: ,,Marika, légy szíves, tedd le azt a puskát!" Temető,WC - Mi a különbség a temető és a WC között? - Semmi. Ha menni kell, hát menni kell! Temetés - Mi a különbség egy magyar temetés és egy magyar lakodalom között? - Eggyel kevesebb részeg http://www.metacafe.hu/VideoItem.aspx?viID=40492&findPhrase=humor Nézzétek meg nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
master.89 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 - Anya a mami tud autót szerelni? - Nem kisfiam, miért? - Mert ott fekszik a busz alatt! most csak ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 - Anya a mami tud autót szerelni? - Nem kisfiam, miért? - Mert ott fekszik a busz alatt! ez naon üt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 - Pistike ne játssz a késsel! Egy kis idő múlva: - Pistike, szedd össze az ujjaid, és menj be a szobádba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Elmegy az öreg Löwné a rabbihoz: - Meghalt az én jó Pinkászom, el kellene búcsúztatni. - Na te, Ráhel, mondok én az urad felett egy olyan búcsúztatót, hogy zokogni fog az egész gyülekezet, ha nem sajnálsz érte kétezer forintot. - Rabelében, én egy szegény asszony vagyok... - Jól van, lehet ezerért is búcsúztatni, nem fog ugyan zokogni a gyülekezet, de az is nagyon szép beszéd lesz. - De rabbi, én egy nagyon szegény zsidó asszony vagyok... - Ötszázért is van beszéd, de abban már egy-két viccet is mondok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 - Hogyan menthetünk meg egy nőt, akit megtámadott tíz néger? - ??? - Közéjük dobunk egy kosárlabdát. - Vádlott! A szomszédja azt álltja, hogy maga durva kifejezésekkel sértegette öt! - Csak nem hiszi el, amit az a barom állat mond, bíró úr? A börtönben a pap gyámolítja az egyik rabot: - Ne félj fiam, ha innen kiszabadulsz majd én segítek neked. Mire a fogoly: - Köszönöm atyám de nagyon nehéz mesterség ám a bankkrablás. Egy illinoisi pasi Floridába megy nyaralni. A felesége aznap meg éppen üzleti úton van, ezért úgy beszélik meg, hogy másnap ott találkoznak. Amikor a pasi megérkezik, úgy gondolja, hogy küldeni kellene egy e-mailt az asszonynak. Keresgéli egy darabig a papírfecnit, amire felírta a címet, de nem találja, úgyhogy emlékezetböl gépeli be. Persze a cím nem stimmel, így a levelet egy lelkész özvegye kapja meg, akinek a férje elöző nap halt meg. Az csak rámered a monitorra, majd egy sikoly kíséretében elterül a padlón és meghal. A sikolyra berohan a család, és ezt látják a képernyőn: "Drága feleségem, épp most érkeztem meg. Mindent elrendeztem a holnapi érkezésedhez, szerető férjed. U.i.: Jó meleg van idelent!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Hehe, mindig is tudtam hogy elborult az elméd skaterpunktomi :D de a wiccek jók, meg a képek is xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Az apa ül a váróteremben, várva hogy megnézhesse a fiát. Egyszercsak kilép az orvos kezében a gyerekkel. Éppen odaadná, amikor visszarántja, a falhoz csapkodja, földhözvágja, ráugrik, majd belerúg egy hatalmasat. Az apa csak elképedve néz, mire az orvos: - Elnézést uram, csak vicceltem. Halva született... júúú g*cc ez egy kicsit durva :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 nekem is ez a hallva született-es a kedvenc viccem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 lol ezt nem tudtam kihagyni!! - Hallottad már azt a viccet, hogy minden buzi azt mondja: ,,nem?? - Nem. ezt nmeg mondjátok a csajoknak: - Olyan erotikus hangod van! - Ezt hogy érted? - Bassza a fülemet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Az egyik elítélt kiteszi a cella meszelt falára felesége kinagyított fényképét. - Ennyire szereti? - kérdezi együttérzően a börtönőr. - Dehogyis... Csak ha ránézek, mindjárt nem tűnik olyan hosszúnak a rabság. Egy kisgyerek kiabál a templom előtt a galamboknak: - Húzzatok a picsába! Mi a kurvaanyátoknak szarjátok össze? Tűnjetek a innen faszba! Meghallja a pap, keresztet vet, kimegy, csóválja a fejét a mocskos szájú kisgyerek tevékenysége láttán, odamegy hozzá: - Fiam, ne káromkodj, ne szídd Isten teremtményeit. Elég, ha simán annyit mondasz, hogy HESS!, és eltűnnek a gecibe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 - Ebben a teremben található a világ legnagyobb hernyóállománya, közel húszféle pók, valamint többféle rágcsáló. Na ennyit az iskolai menzáról, nézzük a következő helyiséget! =) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Skaterpunktomi Nagyon jók a vicceid Na akkor én jövök: - Miért nem sír a kisgyerek miután elesett a biciklivel? - Mert a kormányrúd átszúrta a tüdejét. - Miért nem sír a magárahagyott kislány a sikátorban? - Mert fejsze van a fejében. - Miért nem tud megfordulni a kisgyerek a folyosón? - Mert dárda áll ki a fejéből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Egy kisgyerek kiabál a templom előtt a galamboknak: - Húzzatok a picsába! Mi a kurvaanyátoknak szarjátok össze? Tűnjetek a innen faszba! Meghallja a pap, keresztet vet, kimegy, csóválja a fejét a mocskos szájú kisgyerek tevékenysége láttán, odamegy hozzá: - Fiam, ne káromkodj, ne szídd Isten teremtményeit. Elég, ha simán annyit mondasz, hogy HESS!, és eltűnnek a gecibe. Ez naon beteg, de a halva született sem semmi XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Augusztus 14, 2007 Author Share Posted Augusztus 14, 2007 grat a viccekhez,de azért a határt azér ne szegjétek meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 mert ki szegte meg? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 jók a viccek ,de van határ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Augusztus 15, 2007 Author Share Posted Augusztus 15, 2007 háát ja ne vmi betege perverz dolgokat írjato ezért pls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brok3n Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 - Doktor úr, biztos a diagnózisomban? - Meglehetősen. De boncolás után teljesen biztosat tudok majd mondani. Itt van egy pár http://agyhalal.blogspot.com/search/label/Morbid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Egy illinoisi pasi Floridába megy nyaralni. A felesége aznap meg éppen .................: "Drága feleségem, épp most érkeztem meg. Mindent elrendeztem a holnapi érkezésedhez, szerető férjed. U.i.: Jó meleg van idelent!" Nálam ez vitte a pálmát. Nagyon ott van. beszállok én is eme sötét humor topickba pár képpel és viccel - Mi a különbség egy magyar temetés és egy magyar lakodalom között? - Eggyel kevesebb részeg. - Mi a különbség a vízvezeték és az árvagyerek között? - A vízvezetéknek van csapja, az árvagyereknek nincs apja! - Mi a különbség a fekete humor és a morbid humor között? - Fekete humor: Egy koporsóban tíz hulla. - Morbid humor: Egy hulla tíz koporsóban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xclusive Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 ezek naon lolok....... énis tok...: Mozgássérült kislány az anyjának: -Anyu, leveszed a polcról a csokit? -Mért nem veszed le magadnak? -Hát...mert nincs lábam! -Nincs láb, nincs csoki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 úúúú vááá szétröhögtem magam XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 Egyik kedvencem: Iskolában kérdik Pistikétől a szülei foglalkozását: - Apukád mi volt? - Tudőbeteg. - De mit csinált? - Köhögött. - De abból nem lehet megélni! - Hát bele is halt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts