Jump to content
PirateClub.hu

MustaphaOnE

Veterán
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About MustaphaOnE

 • Rank
  Jómunkásember

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. MustaphaOnE

  Mire jó a szűzhártya?

  Ezzel én is így vagyok nyugi.Ha csak nem találunk korunkbeli szűz nőt apácákon kívül és nem leszünk pedofilok. Lekéstük vagy valamit elrontottunk már mind1 ez van.
 2. MustaphaOnE

  Méret a lényeg vagy a vastagság?

  Látom elég sokan úgy érzik gondjaik vannak a méretükkel.Én is azt hittem hogy kicsi meg nem jó mert a mittom én a Petinek nagyobb vagy valami, de amikor olyan csajjal voltam aki eléggé tág volt és egy gyerkőcön is túl van már, de mondta hogy milyen jó voltam akkor ez már nem foglalkoztatott.A pornó filmekban is csak azért dolgoznak nagy szerszámokkal hogy jobban lehessen látni a dolgokat, de szerintem mi nem vagyunk azok és nem kell 25cm-s rúd kolbász a lábunk közé.
 3. MustaphaOnE

  A csevegésről, Csevegés: Hogyan ne..

  Ez a gond ma már a csajok is olyan részegek hogy menni sem tudnak és ez nem ritka. Ok igyon de ne annyit, szerintem egy nőnek jobban kellene tudni hogy hol a határ.Ha készebben van mint én az már gáz.
 4. MustaphaOnE

  Jó fiúk, rossz fiúk

  Én igazi rossz fiú vagyok ha lehet ilyet mondani de nem mindig jön be a csajoknak.Nagyon sokszor nem de lehet h túl rossz vagyok.
 5. MustaphaOnE

  A nőstény bogarak szexszel oltják a szomjukat

  Vannak emberek akik nagyon unatkozhatnak hogy ilyenekkel foglalkoznak.Érdekes de nem egy óriási nagy felfedezés számomra.Ha a bogarak spermájából majd szuper űrrakéta hajtóanyagot lehet csinálni az már nem semmi.
 6. MustaphaOnE

  A kék halál csak a kezdet

  Az a baj ezekkel a hibákkal hogy csak akkor jövünk rá amikor már baj van.Jobban oda kéne figyelni a tesztelésre vagy a fejlesztésekre.
 7. MustaphaOnE

  A robot veszélye

  Szerencsére nekem izgalmas melóm van és ez a veszély nem fenyeget.
 8. MustaphaOnE

  A dohányzás vakságot okozhat

  Én már másfél hónapja leraktam a cigit. Van aki egész életében cigizik iszik és semmi baja de van akinek egy kevés is elég...
 9. MustaphaOnE

  Programozott emberi tudat?

  Uhh ez nekem is sok még kétszer elolvasom.
 10. MustaphaOnE

  Hogyan NEM keletkezett az élet a földön....

  Érdekes téma de én nem sűrűn szoktam ilyeneken gondolkodni.
 11. MustaphaOnE

  Milyen mobiltelefonod van?

  Most éppen egy Nokia 6600-ám van de lecserélném egy másikra. Csak Nokia vagy S. E. jöhet szóba szerintem ez a két márka a legjobb.
 12. MustaphaOnE

  A mindent tudó T(ré)-Gomb

  T(ré)-Gomb: Nem hinném mert nem tudják mit esznek és félnek tőle. Ha először Ádám és Éva dugtak akkor mi egy rohadt nagy család vagyunk,és miért nem kapok karira ajándékot a Malayziai tesómtol? :D
 13. MustaphaOnE

  Fekete Humor

  Hát ez oltás. :lol:
 14. MustaphaOnE

  Mi lenne ha nem lenne zene?

  Akkor haverral nem tudnék freestyleozni esténként 1-2 üveg bor társaságában. Ha holnaptól nem lenne akkor én is megőrülnék, de ha úgy születnénk hogy nincsen alapból akkor sztem nem lenne semmi.
 15. MustaphaOnE

  Rap vs. Rock

  Ezzel én is így vélekedek. Én csak hip-hoppot hallgatok mert engem ez fog meg, lehet rock disco akármi 1élet 1stílus.
×