Jump to content
PirateClub.hu

sapika

Veterán
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Semleges

About sapika

 • Rank
  Citromdí­jas
 • Birthday 07/30/1976

Contact Methods

 • MSN
  sapi76@windowslive.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Szabolcs-Szatmár
 1. sapika

  Hálózati problémák

  Akkor a másik lehetőség Hálózati és megosztási központ -> (bal oldalon fent) Vezeték nélküli hálózatok kezelése Duplán klikkelve (halo13)-ra előugró ablakban a Biztonság fül alatt megjeleníthető a beírt jelszó (Karakaterek megjelenítéséhez pipa) és ott ellenőrizhető hogy jól van e beírva. Amennyiben tudod a jó jelszót úgy kijelölöd és törlöd a kapcsolatot majd létrehozod újból (bízva abban hogy valami nincs jól beállítva). A Kapcsolat fülön vedd ki a pipát az Automatikus csatlakozás elől. Majd ha mindez megvan gép restart és próba. Remélem ez így jó lesz.
 2. sapika

  Hálózati problémák

  Amennyiben erről van szó, akkor azon a gépen amelyikhez csatlakozni szeretnél azon megkeresed: Hálózat és internet > Otthoni csoport > Otthoni csoport jelszavának megtekintése majd a csatlakozni akaró gépen Hálózat és internet > Otthoni csoport > Jelszó megváltoztatása és megadod az előbbi gépen kapott jelszót. Lehet hogy egy újraindítás is fog kelleni.
 3. sapika

  BM nyerít xD

  ÁÁÁÁÁ! Na ez nem egyszerű!
 4. sapika

  Konfigurációk, alkatrészek

  Esetleg nincs olyan számtechbolt a közeledben ahol letesztelnék? Biztosan akad egy. De ha egyikben sem műxik, akkor sajnos lehet hogy már huskydog17 megválaszolta a problémát.
 5. sapika

  Konfigurációk, alkatrészek

  A többi slotban is próbáltad, vagy csak az elsőben? A manual szerint kezelni kellene ezt a ramot. Másik gépben nincs lehetőséged letesztelni a ramot?
 6. sapika

  Microsoft Windows 7

  Az egy külön program, nem a win7-ben van. Én pl. a Nexus-t használom: [Hidden Content] Ha jól emlékszem az oldalon is megtalálható. Azt hiszem ezt linkelted te képen: [Hidden Content]
 7. sapika

  Hálózati problémák

  Tálcán lévő ikonnál bármilyen jelzés (piros x, sárga háromszög) ???? Driver jó a laptopon a hálókártyához. Eszközkezelőben látszik a hálókártya? Nincs jelzésnek rajta sárga háromszög? Asztalin szuperül működő net ugyanazzal az UTP kábellal megy vagy másikkal?
 8. sapika

  Népszámlálás 2011

  Na ez nagyon király. THX !
 9. sapika

  Microsoft Windows 7

  Táp , vinyó, alaplap. Ezen sorrend. Ha van lehetőség másik táppal kipróbálni akkor nosza. Vagy a vinyót másik gépben kipróbálni hogy ott műxik-e?! Az alaplapot csak azért írtam mert sajnos (nem elkeserítés akar lenni) de már találkoztam ezen üzenettel úgy hogy alaplapi hiba volt. Esetleg még boot sorrend nem hibádzik? Biosban látszik a vinyó? Valamelyik csak segít!
 10. sapika

  Hálózati problémák

  Nekem ez így nem igazán érthető. "....felcsatlakozik és ennyi.... " "....simán felcsatlakozik....." Most akkor mi van? Esetleg nézd meg az alábbi linken található leírást, hátha megtalálod benne amit keresel: [Hidden Content]
 11. sapika

  Humoros képek

  Nokia & Microsoft
 12. sapika

  Microsoft Windows 7

  Köszönöm! Így már menni fog. Megyek a másik Win7 topicba keresgélni. Thx Néktek!
 13. sapika

  Microsoft Windows 7

  Na akkor még egyszer! Szóval NINCS HOZZÁ TELEPÍTŐ LEMEZ. (bocsi a nagy betűért) Azzal tisztában vagyok hogy lehet újraaktiválni, újratelepítésnél illetve nagyobb hardverváltozás esetén. Itt most csak egy reinstall-ra lenne szükség mert gáz a rendszer. Nincs semmilyen hardver változás sem. Szóval. Azt mondja meg valaki, hogy ha letöltök egy Windows Home Premium 64bit oprendszert amiben nincs semmilyen buhera meg serial elmentve, és telepítésnél megadom a meglévő serialt akkor újra aktiválhatom e a windowst ?!.
 14. sapika

  Microsoft Windows 7

  Thx Kr@sstheon1y! Az aktivátorokkal nincs gondom, használom is. De ugye nem jogtiszta gépeken. Igen van normális Win7 verzióm is. Ami a lényeg hogy maradhat jogtiszta az újratelepítésnél ha nincs hozzá telepítő lemez?
×