Jump to content
PirateClub.hu

MustaphaOnE

Veterán
  • Pontszám

    199
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: MustaphaOnE

  1. MustaphaOnE

    Mire jó a szűzhártya?

    Ezzel én is így vagyok nyugi.Ha csak nem találunk korunkbeli szűz nőt apácákon kívül és nem leszünk pedofilok. Lekéstük vagy valamit elrontottunk már mind1 ez van.
  2. MustaphaOnE

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Látom elég sokan úgy érzik gondjaik vannak a méretükkel.Én is azt hittem hogy kicsi meg nem jó mert a mittom én a Petinek nagyobb vagy valami, de amikor olyan csajjal voltam aki eléggé tág volt és egy gyerkőcön is túl van már, de mondta hogy milyen jó voltam akkor ez már nem foglalkoztatott.A pornó filmekban is csak azért dolgoznak nagy szerszámokkal hogy jobban lehessen látni a dolgokat, de szerintem mi nem vagyunk azok és nem kell 25cm-s rúd kolbász a lábunk közé.
  3. Ez a gond ma már a csajok is olyan részegek hogy menni sem tudnak és ez nem ritka. Ok igyon de ne annyit, szerintem egy nőnek jobban kellene tudni hogy hol a határ.Ha készebben van mint én az már gáz.
  4. MustaphaOnE

    Jó fiúk, rossz fiúk

    Én igazi rossz fiú vagyok ha lehet ilyet mondani de nem mindig jön be a csajoknak.Nagyon sokszor nem de lehet h túl rossz vagyok.
  5. Vannak emberek akik nagyon unatkozhatnak hogy ilyenekkel foglalkoznak.Érdekes de nem egy óriási nagy felfedezés számomra.Ha a bogarak spermájából majd szuper űrrakéta hajtóanyagot lehet csinálni az már nem semmi.
  6. MustaphaOnE

    A kék halál csak a kezdet

    Az a baj ezekkel a hibákkal hogy csak akkor jövünk rá amikor már baj van.Jobban oda kéne figyelni a tesztelésre vagy a fejlesztésekre.
  7. MustaphaOnE

    A robot veszélye

    Szerencsére nekem izgalmas melóm van és ez a veszély nem fenyeget.
  8. MustaphaOnE

    A dohányzás vakságot okozhat

    Én már másfél hónapja leraktam a cigit. Van aki egész életében cigizik iszik és semmi baja de van akinek egy kevés is elég...
  9. MustaphaOnE

    Programozott emberi tudat?

    Uhh ez nekem is sok még kétszer elolvasom.
  10. Érdekes téma de én nem sűrűn szoktam ilyeneken gondolkodni.
  11. MustaphaOnE

    Milyen mobiltelefonod van?

    Most éppen egy Nokia 6600-ám van de lecserélném egy másikra. Csak Nokia vagy S. E. jöhet szóba szerintem ez a két márka a legjobb.
  12. MustaphaOnE

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    T(ré)-Gomb: Nem hinném mert nem tudják mit esznek és félnek tőle. Ha először Ádám és Éva dugtak akkor mi egy rohadt nagy család vagyunk,és miért nem kapok karira ajándékot a Malayziai tesómtol? :D
  13. MustaphaOnE

    Fekete Humor

    Hát ez oltás. :lol:
  14. MustaphaOnE

    Mi lenne ha nem lenne zene?

    Akkor haverral nem tudnék freestyleozni esténként 1-2 üveg bor társaságában. Ha holnaptól nem lenne akkor én is megőrülnék, de ha úgy születnénk hogy nincsen alapból akkor sztem nem lenne semmi.
  15. MustaphaOnE

    Rap vs. Rock

    Ezzel én is így vélekedek. Én csak hip-hoppot hallgatok mert engem ez fog meg, lehet rock disco akármi 1élet 1stílus.
  16. MustaphaOnE

    Milyen lesz 2030 -ban?

    40évesen fogom a sörömet kortyolgatni.
  17. Parkinzon kór vagy tüdőrák???Így is úgy is meghalunk.
  18. Nekem 4x vagy 5x de ha régóta fenn van a win akkor sokszor.
  19. MustaphaOnE

    Futás

    Én csak akkor szoktam futni ha kerget a rendőr vagy ha haverokkal olyat csináltunk. De néha tesi órán is előfordul
  20. Én 17 voltam a csaj meg 20 és egy ping gong asztalon nyáron volt az első.
  21. Szerintem 1 robot soha nem fog tudni úgy gondolkodni mint 1 ember...Ha mégis lessz belőle para akkor majd jön Terminátor és Astala Vista Baby. :lol: 2020-ban veszek majd 1 robot k*rvát :lol:
  22. Köszi!Azt hittem hogy oxidálódik
  23. MustaphaOnE

    Depressziós nemzedék?

    Minden embernek vannak gondjai de nekem mondja már meg valaki hogy a 10-15 évesenek milyen eget rengető próblémák kell megküzdeniük???Otthon büntibe van nem nézheti meg a tv macit?!Miért jó ilyenért bőgni meg sajnáltatni magát?Nekemis vannak komoly gondjaim és mégesem vágom fel az ereimet.
  24. MustaphaOnE

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Elkölttöznék..... délre ahol nincs hó.Mindig máshová Hawaii Ibiza stb. Vennék pár fullos házat kocsikat (Alfa Romeo,Honda,Toyota supra,és még eegy jópárat) nőket partyra, számítógépet, ruhákat,baseball sapkák 100ait egy studiót ahol haverokkal zenélnénk. Rohadt nagy hip-hop partykat csinálnék beutaznám a világot és jól érezném magam amíg tudom.
  25. Öööö sokat. 3-4 órát tuti de közben mindenfelé elkalandozom.
×
×
  • Create New...