Malarki Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 A kérdés adott. Mi fáj jobban: a szülés vagy egy tökönrúgás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 A nőknek a szülés, a férfiaknak a tökönrúgás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mici121 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 a tökönrúgás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszo153 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 a tökönrugást tapasztaltam a szülést nem szóval a tökönrugás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 A nőknek a szülés, a férfiaknak a tökönrúgás Férfiaknak a SZülés, Nőknek a tökönrúgás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Kitalálom,jóbarátokat néztél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 nekem a tökönrúgás fáj, de sztem ha szülnék az kicsit jobban fájna (egyébként fiú vagyok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedzergen90 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 a szülés csak akkor fáj amíg szülsz, de a tökönrúgás nem csak akkor fáj amikor tökön rúgnak hanem utána is válaszom: tökönrúgás jobban fáj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Szerintem is a tökönrúgás fáj jobban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 a szülés csak akkor fáj amíg szülsz, de a tökönrúgás nem csak akkor fáj amikor tökön rúgnak hanem utána is válaszom: tökönrúgás jobban fáj hát sztem meg a szülés jobban fáj és hosszabb ideig. ugyanis kijön a gyerek akkor a belek meg minden visza kell rendezödjenek és nem 1-2 napig fáj a hasad utána kibaszottul anyám elmondása szerint. amugy fiu vagyok és rugtak már herén... utána giga hasfájás jött. de szerintem ez semmi a szüléshez képest és nemkéne ennyire elszálni magatoktol hogy a tökönrugás sokkal jobban fáj ^_^ de ez csak az én véleményem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wedzs Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 sztem tökön rúgás mert fiú vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
touchdown Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Ha szülés közben tökön rúgnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemtommilegyen Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 szerintem nyilvánvalóan a szülés. A terhesség (áldott állapot) 9 hónapig tart jó esetben, ugyebár. ezalatt vannak hányós, pocaknagyobbodós, és egyéb mindenféle jelenségek. de hogy a szülésnél maradjunk: azok, akik a tökönrúgást fájlalják legjobban, gondoljanak bele, az első rúgásokra, fájásokra, vajúdásra, és arra, hogy a cuncin keresztül nem egy 6 cm átmérőjű dákó mászik ki, hanem egy viszonylag nagy fejű újszülött, akinek még válla is van. Arra is gondoljatok, hogy van akit OTT! is össz kell varrni néhány öltéssel, mert megrepedt, ugyanez lehetséges a méhnél is. A császármetszést meg sem említem. Én azon hozzászólóhoz csatlakozom, aki azt mondja, ne szálljatok el fiúk, hogy így tökönrúgás, úgy tökönrúgás. Ennyi. Amúgy fiú vagyok, és volt tökönrúgós élményem, nem is egyszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dapple Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Még nem szültem és tökönrúgási tapasztalatom sincs . De ahogy "nemtommilegyen" elmítette sztem is a szülés fáj jobban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Biztos vagyok benne hogy a szülés, bár még egiyket sem éreztem. Riszpekt az anyáknak:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$lash Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Ha szülés közben tökön rúgnak na ezmár beteges:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 ennyi erővel meg ti ne száljatok el magatoktól szülés téren. Főleg hogy nem is vagy nő. ha én tökönruglak akkor biztos jobban fájna, mintha kiszülnél egy 10 kilós gyereket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 a tökönrugás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Nekem pl. a tökönrúgás, mert még nem szültem és nem is valószínű, hogy fogok. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
touchdown Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 King sohasem lehet tudni Amúgy 1értelmű h a szülés, amit leírt nemtommilegyen az már elég ok... Én is fiú vok de el kell ismerni h ha tökön rúgnak, az semmi a szüléshez képest...szal aki a tökönrúgást írta az vagy poénból írta, vagy fogalma sincs a kettőről gangster dany te meg ne beszélj már hülyeségeket 3-4 kilós gyereket szoktak szülni nem 10-et.. omg.. ríszpekt az anyáknak tényleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Ha szülés közben tökön rúgnak Ez a legjobb verzió Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Lol, honnan lehet tudni, majd megkérdezek egy SHEMALE-t LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1OO0 Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 sztem a szülés bár nem vagyok nő de sztem az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Touchdown: Nem arra írtram a 10 kilót hogy akkorákat szülnek a nők. hanem hogy én jobban fájnék mintha kiszülnél egy 10 kilósat. Azért ennyire hüyle nem vagyok ..... Jaffry: És hogyha tökönrúgás közbe szűlsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-K Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 hátt ez jóó kérdés... nem tom,szülést szavaztam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagyokos Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 tökönrugás úgy az igazi ha a nő szülés közben tökönrúgja az orvost Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 31, 2010 Share Posted Július 31, 2010 a szülés.2szer szültem és majd meghaltam.én tökön rúgtam az orvost.ott is hagyott,hívott szülésznőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 a szülés.2szer szültem és majd meghaltam.én tökön rúgtam az orvost.ott is hagyott,hívott szülésznőt :lol: azigen A tökön rúgásra rá gondolni is rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 Ilyen beteg témát... az agyam eldobom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 Sokaretard Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts