Jump to content
PirateClub.hu

VIII. Link- és Fórumellenőrzés

tibiole
 Share

Recommended Posts

Az igazság az, hogy nem volt kinek, mert a legtöbb régi téma létrehozója bannolva van :), meg a hiányzó leírás azért nem volt a legtöbb helen aktuális, mert a link már halott is volt szal nem volt mit pótolni, így nem nagyon tudtam senkinek adni. Most megúszták :)

Na szóval szombaton nagy vihar volt mifelénk és a villám az utcánkba becsapott valahová ,minek következtében a routerem elfüstölt és a mai napig nem volt netem ... szóval remélem ,h kész leszek időre ,de ha nem menne akkor kérlek vegyétek ezt figyelembe ....

most megyek veszek új routert ,meg a hálózat helyreállításával még valszeg eltökölök egy jó idejig ,de remélem holnaptól folytatni tudom a munkát ...

(gameZ ból már csak 5 oldal van hátra... )

Végeztem.

Egyéb megjegyzés:

A napló így nagyon design-os, meg minden, de felettébb macerás beleszerkesztgetni az adatokat. Erre szvsz jobb lenne mondjuk egy php kód, ami egy kitöltött űrlap alapján legenerálná a kimenetet ilyen alakúra. ...vagy egyszerűen egy excel doksiba kéne dolgozni, ott még akár grafikonon is lehetne ábrázolni az adatokat...

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

na én is végeztem...

Hidden Content

A csevegő meglehetősen nehéz eset volt, de végre kész vagyok :)

(kíváncsi leszek a köv mod logs-ra ;) és én is csak remélni tudom, hogy minden megfelelően ment)

Hidden Content

Ui.: pff.. most látom csak, hogy eddig szerkesztgettem, h. minden beleférjen a kis négyzatekbe és hogy egy karaktere se lógjon ki - h. ennek végül a szöveg látta a kárát :lol: (mindegy, így marad ;))

Módosította Nietzsche

most már minden bizonnyal nem végzek a fórumellenörzéssel!

Időhiányában este 8-9től tudom csak csinálni(napi 12óra meló) ráadásul még a szemem begyulladt <_<

Elnézést kérek minden stafft tagtól! ahogy befelyeztem jelentkezem a naplóval!

Köszönet mindenkinek aki teljes mértékben teljesítette időn belül a feladatát, igazán meg vagyok mindenkivel elégedve!

Szape munkájáról egyenlőre nem tudok, de felveszem vele a kapcsolatot, és befejezem amit ő félbehagyott!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...