tibiole Posted Május 28, 2007 Author Share Posted Május 28, 2007 Nagyon szép munka PxE! Csak azt furcsálom hogy egy figyelmeztetést sem osztottál ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Az igazság az, hogy nem volt kinek, mert a legtöbb régi téma létrehozója bannolva van , meg a hiányzó leírás azért nem volt a legtöbb helen aktuális, mert a link már halott is volt szal nem volt mit pótolni, így nem nagyon tudtam senkinek adni. Most megúszták Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Május 31, 2007 Author Share Posted Május 31, 2007 Nagy a csend a témában, azért remélem a naplót készülnek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 éjszakai kávézás, kicsipeszezett szemek .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 (edited) már a 19. oldalnál tartok a muvizban, hamarosan végzek én is , csocsi mindenkinek estére már csak 13 oldal lett Módosította Június 1, 2007 szaszanagy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Na szóval szombaton nagy vihar volt mifelénk és a villám az utcánkba becsapott valahová ,minek következtében a routerem elfüstölt és a mai napig nem volt netem ... szóval remélem ,h kész leszek időre ,de ha nem menne akkor kérlek vegyétek ezt figyelembe .... most megyek veszek új routert ,meg a hálózat helyreállításával még valszeg eltökölök egy jó idejig ,de remélem holnaptól folytatni tudom a munkát ... (gameZ ból már csak 5 oldal van hátra... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Én 100% hogy nem végzek, jó ha a programokkal elkészülök! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 ha minden jól megy péntekre végzek és utána be tudok segíteni, csak ne csevegős rész legyen az Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Június 6, 2007 Author Share Posted Június 6, 2007 Egy fórumot, csak egy moderátor ellenőrízhet, ha mégis úgy érzed sok neked a kiírt feladat, kérlek jelezd a témában még az első héten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 Nah akkor én is készen lennék Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 végre ennek is vége lett hát szó mi szó, örülök hogy ennyi rapid.com-os link volt, mert így sokkal gyorsabb volt az ellenőrzés Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 Végeztem. Egyéb megjegyzés: A napló így nagyon design-os, meg minden, de felettébb macerás beleszerkesztgetni az adatokat. Erre szvsz jobb lenne mondjuk egy php kód, ami egy kitöltött űrlap alapján legenerálná a kimenetet ilyen alakúra. ...vagy egyszerűen egy excel doksiba kéne dolgozni, ott még akár grafikonon is lehetne ábrázolni az adatokat... Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 én valószínűleg csak holnap estére fogok végezni... az még igaz belefér a határidőbe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 na én is végeztem... Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Na akkor már én is elkészültem... Remélem mindent jól csináltam... Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 (edited) A csevegő meglehetősen nehéz eset volt, de végre kész vagyok (kíváncsi leszek a köv mod logs-ra és én is csak remélni tudom, hogy minden megfelelően ment) Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Ui.: pff.. most látom csak, hogy eddig szerkesztgettem, h. minden beleférjen a kis négyzatekbe és hogy egy karaktere se lógjon ki - h. ennek végül a szöveg látta a kárát (mindegy, így marad ) Módosította Június 10, 2007 Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 most már minden bizonnyal nem végzek a fórumellenörzéssel! Időhiányában este 8-9től tudom csak csinálni(napi 12óra meló) ráadásul még a szemem begyulladt Elnézést kérek minden stafft tagtól! ahogy befelyeztem jelentkezem a naplóval! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Június 10, 2007 Author Share Posted Június 10, 2007 Köszönet mindenkinek aki teljes mértékben teljesítette időn belül a feladatát, igazán meg vagyok mindenkivel elégedve! Szape munkájáról egyenlőre nem tudok, de felveszem vele a kapcsolatot, és befejezem amit ő félbehagyott! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 ez a txt letöltve más, és feltöltve megint más, szal nem szórakozom vele tovább! Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Június 18, 2007 Author Share Posted Június 18, 2007 Köszi neked is Ica, ezzel lezárom a témát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts