Jump to content
PirateClub.hu

PxE

Veterán
  • Pontszám

    219
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • AIM
    azmiaz?
  • MSN
    kerd_el@pxe.tol
  • Website URL
    http://???
  • ICQ
    123456789
  • Yahoo
    ööö

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    na neee...
  • Érdeklődés
    Buli, csajok, haverok, sör, szabaidőben net :D

Legutóbb itt jártak

3,651 profil megtekintés

PxE's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

2

Közösségi hírnév

  1. => ez nagyon jó alaplap csak nem tudom mire... Asus-okról annyit, hogy jók, de nagyon sok van belőlük szervízben FlashHU-val egyetértek abban, hogy én inkább az E6850-et venném, mert a q6600 az csak natív 4magos tehát 2xC2D. Melegszik, mint az állat...mondjuk egy 15k-s hűtővel ezt meglehet oldani. Előnye még nincs és mire lesz is a 4 magnak, addigra az új 45nm-es procik is elérhető árban lesznek. A 4magot egyenlőre csak olyan dolgok használják ki, amiket otthon ritkán futtat az ember vagy inkább soha.
  2. Amint látod a új topicot kapott Most csak 583HSZ van amúgy meg több ezer volt. Ha még meglennének olvashatnál a negatívumokról is.
  3. Én már elmondtam, hogy Giannival sokaknak van problémájuk amikor gariztatásra kerül a sor.
  4. Köszönjük a roppant átgondolt és tapasztalatokban bővelkedő hozzászólást Az 1066-os ramoknak VAN értelme az új E6x50-es procinál, mivel alapból nagyobb az FSB-jük, így tuningnál, hogy ugyanazon órajelet érjük el, mint egy régebbi c2d-nél, ahhoz sokkal magasabb FSB kell, amit nem biztos, hogy bír egy 800-as ram. Ez tény.
  5. Hát a VGA sem rossz ötlet, de szerintem a 2GB ram fontosabb. Igazából mindkettő fontos lenne szóval még ehhez a végösszeghez egy 10k-t hozzákéne dobni és 320-as winyót venni. Akkor lenne pénz 2x1GB ramra + XpertVision HD2600XT-re ami sokkal jobb, mint az x1650. Az 1066-os ramoknak igazából az új E6x50-es prociknál van érteleme, mert alacsony a szorzójuk, de viszont megemelt FSB-jük miatt sokkal jobb ram kell a tuningjukhoz.
  6. Szerintem azon fölösleges spórolni, mert ha csak 320-asat venne akkor kb. 10k-t megspórolt, de minek? Akkor látnám értelmét, ha a megspórolt pénzből venne még 1GB ramot.
  7. Én Gianni-t nem ajánlom... sokan szívtak vele amikor gariztatni kellett valamit.
  8. Alaplap, proci, ram, vga csere után nem sok minden marad a régi gépből. Én még a tápot is cserélném, ha a régi nem valami minőségi pl.: chieftec, enermax, fsp...
  9. az igaz, hogy fel lehet, de a 6750-et is lehet húzni Mondjuk ahhoz nem árt 1066-os ram...
  10. Jó ez a mindenes topic Átkéne írni a nevét "Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz vs AMD procik, Monitor... és minden más" -ra
  11. Az akkori konfigom nagyon cpu limites volt, ezért nem tuningoltam a VGA-m (88GTX) felesleges lett volna az akkori x2-höz. Ebből következik, hogy biztosan nem a VGA-val volt probléma, tuti nem melegedett túlságosan. Amint mondtam egy játék közel sem ad akkora terhelést, mint az orthos. Ha 2,5 óra lement akkor valószínűleg stabil legalábbis idáig.
  12. Tulajdonképpen arra való, hogy teljesen biztonságosan és stabilan használhassuk a tuningolt procinkat. Ha ez a program lefut tökéletesen (8óra), akkor elmondhajtuk, hogy teljesen stabil a gépünk. Előfordulhat, hogy a progi hibát jelez/lefagy, de ezt máshol nem tapasztaljuk akármit csinálunk a géppel. Ez azért van, mert igazából a mai 2 ill. többmagos rendszereket nagyon kevés program használja ki (ha ki is használja nem terheli le 100%-ra), azok általában valamilyen speciális programok amiket kevesen használnak, tehát átlag user nem. Ugyanakkor előfordulhat, hogy a húzott procinkkal eddig semmi baj nem volt, de egyszer csak elkezd fagyni a gép valamilyen alalmazás alatt és agyalhatunk, hogy mi miatt. Akár az is előfordulhat, hogy egyszer egy fontos munka közben fagy le a gép és pótolhatatlan adatokat vesztünk vagy akár DVD írás közben... Azt mindenkinek magának el kell döntenie, hogy neki mi a jó. Anno én részben arra használtam, hogy megnézzem mennyire melegszik a proci vele, mert ugye említettem nincs semmi más ami úgy felforralja a procit, mint az orthos. A játékok közel sem adtak akkora terhelést. Sőt még a videó konvertálások sem. Volt olyan, hogy a 8óra nem ment le stabilan, de használtam a gépet és nem volt baj egy ideig...aztán jött egy játék aminek a nevére most nem emlékszem és rejtélyesen fagyogatott a gép. Kicsit visszább vettem a procit és ment frankón ill. az orthos is lefutott rendesen. Nagyjából ennyi amit mondani akartam
  13. Nem nyírja ki, ha esetleg valami hibát észlel akkor leáll a tesztelés.
×
×
  • Create New...