Jump to content
PirateClub.hu

Fradi vagy Újpest ?


Rakovics
 Share


Recommended Posts

  • Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nyert a Fradi!!!!! Ha Tököli visszatér, még a helyzetkihasználás is javulni fog.

 

pedig hogy lebecsülték a Jászapátit... és majdnem x lett a vége :D ha így folytatják, nem fog feljutni az ftc... bár nem sok ütőképes csapat van most a keleti csoportban

Link to comment
Share on other sites

szolnok- FRADI 2-5, de lesz ennél jobb is!!! Az újpest csepelen jelenleg 1-1-re áll a Honvéd ellen, a Fradi a felkészülés alatt 5-0-ra verte a honvédot!:D

Igen, és jászapátit is legyűrte a fradi 1-0-ra, míg mi még nem tudtuk megverni őket. :(:D

Módosította Poetice
Link to comment
Share on other sites

szolnok- FRADI 2-5, de lesz ennél jobb is!!! Az újpest csepelen jelenleg 1-1-re áll a Honvéd ellen, a Fradi a felkészülés alatt 5-0-ra verte a honvédot!:D

 

az a baj, h nem látom az nb1-es tabellán az ftc-t :D :D

 

Hiába több itt állítólag a fradi fan mégis milyen Skin van?Na erről van szó :P

 

mert ittvan uvbull :big_wbounce:

Link to comment
Share on other sites

uvbull, ezt nem mondod komolyan? te tenyleg pilisvörösvári vagy? ez komoly? volt a szelidi-tónál (tölünk kb 15 percre) egy tök jó csaj, aki szintén odavalósi! Valamilyen niki, de a teljes nevet nem tudom. :( majd küldök róla képet, remelem felismered :) 1 buliban mutattak be de sajna meg az nap visszautazott :_(

PM-be küldök rola kepet!

Link to comment
Share on other sites

másodosztály elvileg olcsobb nem kell akkora stadion nem kell sok minden, de amit a fradi felhalmozo adóságot azt a másodosztály se tudja úg isten igazán csökkenteni sajnos ebből NB3-lesz és akkor jövöre Fradi - Vörösvár

juj de várom már :D

 

nah jó 2 év múlva:D

 

(az a bökkenő hogy ezt a championship manager 03-04-ben már megtörtént ott a gép valami csoda folyytán alapból tudta hogy ez lesz a fradival... :))

Link to comment
Share on other sites

wow, Te is nyomod a CM-et :D végre valaki, aki szintén játszik ezzel ;) Egyébként én az Újpesttel vok (bár a CM4-ben) és már a BL-elődöntőért küzdök 2007-ben :D

a valóságban is lehetne már vmi ilyesmi :rolleyes:

Módosította guru
Link to comment
Share on other sites

csak én 9x bl győztes vagyok 2014-ben :D

9x szuperkupa győztes, 9x interkontinentális bajnok, stb... :D

detto újpest :D

___________________________________________________________

 

Az MLSZ a hibás – írta a Fradi a FIFA-nak

 

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) levelet küldött a Ferencvárosnak és a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) is, felszólítván az FTC-t, hogy vonja vissza az élvonalból történt kizárása miatt a polgári bírósághoz benyújtott keresetét. Az MLSZ-től azt várja a FIFA, szabjon határidőt a Fradinak, és büntesse meg, ha e határidőig mégsem áll el a pertől. Kisteleki István MLSZ-elnök a távirati irodának azt mondta: a FIFA a legsúlyosabb szankciót, azaz az MLSZ tagságának felfüggesztését sem tartja kizártnak.

 

Élénk levelezést folytatott a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) az MLSZ-szel és a Ferencvárossal az utóbbi napokban. Ismeretes, hogy az FTC polgári bíróságtól kéri annak megállapítását, hogy az MLSZ jogtalanul zárta ki a csapatot az NB I-ből.

 

A FIFA augusztus 29-i levelében felhívja a Ferencváros figyelmét arra, hogy a FIFA alapszabálya szerint „tilos” polgári bírósághoz fordulni. A konföderáció jelzi: „A FIFA Alapszabály 3. paragrafusának 61. cikkelye értelmében a szövetségeknek be kell illeszteniük az alapszabályukba egy záradékot, mely tiltja klubjainak és tagjainak a polgári bírósághoz való fordulást.” (A levél itt olvasható!)

 

Az MLSZ-t arra szólítja fel a FIFA, hogy minden szükséges lépést tegyen meg azért, hogy az FTC visszavonja keresetét. Szabjon határidőt, és ha a Ferencváros mégsem áll el a pertől, szankcionálja a klubot. (A levél itt olvasható!)

 

A világszervezet figyelmeztet: „Ha a FIFA tudomására jut, hogy egy tagszövetsége nem tartja tiszteletben a FIFA Alapszabályát, és passzív marad saját tagjaival (klubjaival) szemben, akik megszegték a FIFA Alapszabályt, akkor az érintett tagszövetséget a FIFA meg fogja büntetni (FIFA Alapszabály 2. § 13. cikk.).”

 

A Ferencváros elnöke, Ináncsy Miklós válaszában – amelynek másolata a klub hivatalos internetes oldalán is olvasható – jelzi: az FTC azért fordult polgári bírósághoz, mert az MLSZ alapszabálya az UEFA rendelkezése ellenére nem jelöl meg olyan választott bíróságot, amely nemzeti vitás ügyekben végső soron eljárhat.

 

"Az MLSZ tehát éppen a FIFA és az UEFA Alapszabályait szegi meg azzal, hogy nem fejti ki, mely szervhez lehet fordulni, ezzel kizárva a rendes bírósághoz fordulást” – olvasható a levélben, amelynek fogalmazói hozzáteszik: "Mindezek következtében nem maradt más út számunkra, mint a rendes bírósági út."

 

A Ferencváros ezt követően részletesen ismerteti a kizárásának történetét a saját nézőpontjából, majd arra kéri a nemzetközi szövetséget, hogy kötelezze az MLSZ-t az alapszabályának módosítására, úgy, hogy abban nevezzen meg választott bíróságot az ilyen jogviták végső rendezésére.

 

„A jelen ügyben azonban ez már nem lehet megoldás, mivel a határozat megtámadására írt határidő letelt – folyatódik a levél. – Ezért kérjük, hogy különös méltánylást érdemlő ügyünkben kivételesen szíveskedjenek engedélyezni a bírósági eljárás végig vitelét, amelyet a bíróság soron kívüli gyorsasággal bírál el, hogy az MLSZ Elnökségének jogsértő határozata megtámadható legyen.”

 

Az MLSZ a saját weboldalán kiadott közleményében tudatja: a szövetség „minden szempontból azon szabályok szellemében járt el, amelyeket a FIFA rendelkezései alapján alkotott meg a hazai futball szervezésére, irányítására.”

 

Az MLSZ szerint a FIFA levelei, „valamint a klubokra érvényes szabályok alapján nyilvánvaló, hogy az FTC vezetői nem fordulhattak volna ebben az ügyben polgári bírósághoz, és az is egyértelmű, hogy az MLSZ-nek, mint a FIFA egyik tagszövetségének kötelessége meghozni azon intézkedéseket, amelyek a szabályok betartását garantálják.”

 

Kisteleki István elnök az MTI-nek adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy a FIFA a legsúlyosabb szankciót, azaz az MLSZ tagságának felfüggesztését sem tartja kizártnak, ha a Ferencváros megsérti az érvényben lévő előírásokat.

 

Érdekes ugyanakkor, hogy megjegyzi azt is: a FIFA előírásai szerint vitatott sportügyeket kizárólag sportbíróságok előtt lehet rendezni. Mint azt fentebb írtuk, az FTC éppen azt kifogásolja, hogy ilyen sportbíróságot az MLSZ nem jelöl meg az alapszabályában, noha ez az UEFA alapszabálya értelmében kötelessége volna.

 

 

Link to comment
Share on other sites

2006. Október 8.-án a Fradi-Karcag mérközés után a k-l Szektor Fradizenekar jótékonysági koncertet hirdet. Minden Fradistára szükségünk van ezekben a nehéz időkben.

A zenekar közösen a Ferencvárosi szurkolók szövetségével megpróbál segíteni a csapaton!

Légy részese Te Is e segély koncertnek!

Szólj Mindenkinek hogy legyen ott, vagy ha van honlapod tedd majd ki a plakátot SEGÍTS! Most tehetsz végea valamit szeretett csapatunkért!

A bevétel nem a klub HANEM A CSAPAT ALPÍTVÁNYÁRA KERÜL!

 

és természetesn Fradi!

 

a plakát itt van:

 

 

szolgáltató által törölve

Módosította guru
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...