DJ Z-Project Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Amilyen jó formában van most a fradi, biztosan volna egy 4 gól legalább a fradi kapujában... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 kupában talán még összefuthatunk, már ha az ftc-nek sikerül kipipálnia a vasast Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Amilyen jó formában van most a fradi, biztosan volna egy 4 gól legalább a fradi kapujában... persze, de csak ha az üllcsin játszanak, és akkor 4-0ra nyer a fradi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Mindenki tudja, hogy ha a fradi összekerül az Újpest-el akkor már tuti továbbjutó az Újpest... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 sztem te nem vagy tisztában a mindenki szó fogalmával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Akkor úgymondom, hogy több mint a 3/4-e tudja, hogy az Újpest jut tovább... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 igen.. az újpesti szúrkolóknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 persze, de csak ha az üllcsin játszanak, és akkor 4-0ra nyer a fradi üllcsi?? az miaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 (edited) re all!! velemenyek? csak h dobjunk meg a hangulaton http://youtube.com/watch?v=ydAdSdfyGUE Módosította Február 6, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 (edited) üllcsi?? az miaz? az az üllői út becézett változata hát nagyjából mint egy állatkert szerencsére már régi.. mármint, h msotanában már azért nem voltak komoly balhék.. Módosította Február 6, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Én is találtam egy videót...Eléggé érdekes... Ilyenre is csak a fradi, mega a csapata képes... http://youtube.com/watch?v=t-D_H2zfVBE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 (edited) re all!! velemenyek? csak h dobjunk meg a hangulaton http://youtube.com/watch?v=ydAdSdfyGUE azért az a vonatos "poén" elég szánalmas... én is hoztam ám valamit hamár erre jártam és tudja valaki,hogy mi történt ezután a meccs után a Puskás-stadion gyepén? http://youtube.com/watch?v=8ixiy8dWMpI és valaki magyarázza el,hogy mitől ilyen nagy a codebox és segííítsééég Módosította Február 6, 2007 guru csak sima CODE tageket tegyél oda, ne CODEBOX-ot! guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Yoda55Yoda55Yoda55 ezt a vonatos poent nem is tudom kik szoktak mindig skandalni az mtk ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szenoo Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Ha már választani kell akkor ÚJPEST Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 (edited) helyes,jo választás Módosította Február 7, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 (edited) Off: mijaza CODE tage? és hol találom,vagy mi? kissé amatőr vagyok,bocsi On: nem tudom miről beszélsz mirage... Módosította Február 7, 2007 guru ez: [code]link[/code] :) guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Hát arról, hogy a fradi énekli az mtk meccseken... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 a Fradi nem énekelheti... ugyanis a Fradi a Ferencvárosi Torna Club becézése(vagy mi),és szerény véleményem szerint egy klub nem tud énekelni...max a szurkolói Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Jólvan na...Félre írtam...Én netudom ki mit énekel, én csak mirage írását próbáltam lefordítani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wukovics Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 UJPEST Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 mit mást is mondhatna Vuko?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Talán azt,hogy Fradi? bár a kislányok szeretik a lilát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 hát igen,nálunk még a kislányok is szeretik,de nálatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 nálunk már a kislányok is rosszul vannak tőle az előzőt úgy értettem,hogy csak a kislányok szeretik (biztos túl sok görög tüzet szívtál,ezért nem érted miről beszélek ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 hát ezt azt az óvódás flaszter nyelvet nehéz is megérteni amit te löksz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 neeem, az értelemmel van a gond.. leszállt a lila köd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 le bizony. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Hát inkább az Újpest FC Mint a Fradi FC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Nincs mese...Aki jön az mindenki az Újpestet választja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Hát inkább az Újpest FC Mint a Fradi FC ez remélem csak vicc volt egyrészt a tartalmi része is egy vicc, másrészt ez a "Fradi FC", ez ... :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts