Jump to content
PirateClub.hu

akft

Veterán
  • Pontszám

    56
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About akft

  • Születésnap 08/17/1993

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Nyiregyháza

akft's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. akft

    Chelsea fan!

    Hát úgy néz ki Jose Murinho val már az Fa kupát is meghóditoták a fiuk már csak jövőre a BL-t kéne megszerezni Menchester Unatid et kiverték kira mecs volt Drogba 116percben egy három szög alaku kijátszásal kiverték a védelmet Mikel-Drogba-Lampard-Drogba 1-0 ra megnyertük a Wembley stadiomba ! (Szép volt fiúk!) Igazából én mint chelsea drukker bevallom hogy az elején Joe Cole nak pirosat kellet volna adni mert hátulról páros lábbal becsúszott de hát a chelsea-nek jobb játékosai vannak és jobban játszik ez mitatkozott meg a mai mecsben!
  2. akft

    Chelsea fan!

    Hajrá Chesea már megint kikapott a Manchester Unatid ugy látszik még behozhato az a bajnokság a Liga Kupa már megvan FA és BL és Bajnokság kupa kéne szerintem a jelenlegi csapat megtudja verni a Manchester Unatid-ot mert nagyon kapkod az MU ez a M'Borogh ellen is meglátszott mindenki üljön le és nézze meg Vasárnap(holnap) a Newcastle Unatid - Chelsea FC meccset remélem Andriy Shevchenko lő egy mester hármast Drogbával eggyütt na mindenkinek jó szórakozást kívánok sziasztok!
  3. akft

    Inter

    Hát nem a legjobb mecs volt de újabb győzelmet könyvelhet el az inter...
  4. akft

    Spanyol Labdarúgás

    Hajrá Atletico Madrid és persze Fernando Torres!!! Hajrá Atletico Madrid és persze Fernando Torres!!! Hajrá Atletico Madrid és persze Fernando Torres!!!
  5. akft

    Olasz Foci

    Hát igen én örülnék ha vissza menne Milánóba mert ott nagyon jól játszott és láthatnánk tőle még egy csomó szenzációs gólokat és cseleket.
  6. akft

    Olasz Foci

    Én csak azt remélem hogy nem fognak többet ölni az olaszok a foci miatt mert ha így lesz akkor nagyon elfajult a világ... Ja és Shevchenko helyében nem igazán igazoltam volna átt a Chelsea-be a Milántól hát eléggé rossz döntést hozott de már kezdi megszokni az angol focit....
  7. akft

    Magyar Labdarúgás

    Hát sztem Gera egy jó játékos azaz kell a magyar válogatotba...
  8. akft

    Fradi vagy Újpest ?

    Hát inkább az Újpest FC Mint a Fradi FC
  9. akft

    Olasz Foci

    Nem is vok Kínai ! Különben elkezdödik Vasárnaptól az olasz foci Inter meccsel (Inter-Chievo) 14óra 45perctől...
  10. akft

    Olasz Foci

    Én elolvastam csak szerintem nem valami naon érteted mit írtam na mind 1 ...
  11. akft

    Magyar Labdarúgás

    De oda már nem jutunk ki esélytelenek vagyunk a táblázatot tekintve...
  12. akft

    Magyar Labdarúgás

    Hát én is, hogy a VB re kitünő focisták leszek ezek a fiatalok és kijutunk és jó lenne ha még a nyolcad döntőbe is bejutnánk de ne haladjunk enyire előre mert nem is bizti, hogy kijuzunk!
  13. akft

    Olasz Foci

    Hát igen és reméljük az összes csapatnak ilyen a szurkólója de szerintem egy csómónak ilyen csak a real nak nem mert bennük már nem lehet bízni mikor nyernek mikor vesztenek stb...
  14. akft

    Inter

    ak05 remélem nem fognak sok pénz kérni mert ha sokat kérnek kisseb csapatok csődbe mennek mint pl a Parma és az nem lenne valami szép tőlük. Vasárnap 14óra 45perctől Chievo-Inter összecsapás!!! Látom már nem vmi nagyon akartok ide írni pedig most indul be az olasz foci!
  15. akft

    Magyar Labdarúgás

    Hát ja a Ciprus ellen a második félidőben elment egy csomó szurkoló szóval nem valami biztatóak a szurkólóink...
×
×
  • Create New...