szaszanagy Posted Augusztus 5, 2012 Share Posted Augusztus 5, 2012 (edited) Sziasztok! Eljött a link és fórumellenőrzések ideje. A leadás tervezett határideje 2012.10.01. Mi az a link- és fórumellenőrzés? A moderátor a fórumában található összes téma, hozzászólás ellenőrzése, szabálytalanságok, hiányok, halott linkek kiszűrése. FELOSZTÁS: Armin Fan: Programok (DL), XxX (DL), Humor, agentzs1: Programok (DL), XxX (DL), Segítség, assaultking: Játékok (DL), Silverr: Játékok (DL), XxX (DL), Erotika, Zeneszerkesztés, Filmszerkesztés, Mobiltelefonok, Totalcar bakfan: Filmek (DL), Digitális Könyvek, Tutoriálok (DL), nightlife: Zenék (DL), Jaire: Zenék (DL), Erotika, ica: Szkriptek, Sablonok, Betűtípusok, Háttérképek (DL), Szergej77: XxX (DL), spdeluxe: Kérések, Szavazások, Zene, Piero: Csevegés, Gumiszoba, SzegediXY: Játékok, Filmek, gyuszi02: Játékok, Sport, pro230: Segítség, szaszanagy: Weboldalak, PirateClub Hírek, Háttérinformációk, Tudomány, Power, Privately Owned, Programozás, Operációs Rendszerek, Hardver Kr@sstheon1y: Hírek Link- és Fórumellenőrzési napló követelményei: Témák, hozzászólások száma fórumonként ellenőrzés előtt, és után Minden fórum ellenőrzése után, néhány mondatban összefoglalni az általános hibákat, halott linkeket stb. Napló keltének és befejezésnek dátuma Ha bármi probléma adódna, akkor írjátok meg bátran. üdv szaszanagy Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Módosította Augusztus 7, 2012 szaszanagy Remélem pontos voltam a kiosztással Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Augusztus 5, 2012 Share Posted Augusztus 5, 2012 Most sírjak vagy nevessek? Programokat egy ideje már takarítom, abból sok nincs vissza, azt befejezem egyedül, de XxX-re rá sem merek nézni . Régóta nem vacakolok már linkellenőrzőkkel. Használ valaki olyat ami működik is rendesen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Augusztus 6, 2012 Share Posted Augusztus 6, 2012 Rendben,kezdjük el akkor! Egyetlen kérésem lenne: mivel assaultking majus óta nem lépett be,gondolom nem is fog,igy egyedül fogom végigvinni a Játékok (DL)-t. Ezért az XxX (DL) takaritásában nem vennék részt,ez már sok lenne a többi topik mellett.Ha jól látom még igy is marad 3 ember arra a részre. Köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 6, 2012 Share Posted Augusztus 6, 2012 Úgy gondolom megoldódott a baj! Immáron gépről írok. Remélem számíthattok rám. Konkrétumot csak pénteken mondok. Csak mondjátok el az instrukciókat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 6, 2012 Author Share Posted Augusztus 6, 2012 ebben az esetben a Híreket kérném majd leellenőrizni itt vannak olyan linkek amik használhatóak majd az ellenőrzéskor segítség gyanánt: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...entry1477956264 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 6, 2012 Share Posted Augusztus 6, 2012 A híreknél mit kell pontosan leellenőrizni? Mert ott csak a forrás van mint link. (Lehet, hogy butaságot kérdeztem.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 6, 2012 Author Share Posted Augusztus 6, 2012 nem csak a linkeket kell ilyenkor ellenőrizni, hanem a hozzászólásokat is. pl. a témához kapcsolódik-e a hsz. vagy mondjuk a kajákról kezdenek beszélgetni egy autós téma kapcsán. van-e benne káromkodás vagy oda nem illő oldal reklám. meg ahogyan láttam jó néhány téma rejtve van, azokat meg kellene nézni, hogy miért lettek rejtve. Ha nem kellenek, akkor mehetnek a hulladékfeldolgozóba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 6, 2012 Share Posted Augusztus 6, 2012 Az októberi határidő részemről rendben, valamikor augusztus végén tudom csak elkezdeni. Egy minta táblázatot a régebbi fórum ellenőrzésről tud valaki küldeni? Csak, hogy mégis hogy néz ki. Az érintett kollégáknak javasolnám, hogy osszuk el felhasználó neve szerint ABC sorrendben a témákat (XXX-nél), nagyobb adag jöhet nekem. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 6, 2012 Share Posted Augusztus 6, 2012 Még egy kérdés. Az elrejtett témákat, hogyan tekintem meg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Augusztus 6, 2012 Share Posted Augusztus 6, 2012 Szergej : ilyen volt pár éve , nem tudom változott e Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. pass : PiraTEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Augusztus 6, 2012 Share Posted Augusztus 6, 2012 1000 hsz egy óra alatt jó eredmény? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Augusztus 7, 2012 Share Posted Augusztus 7, 2012 Jó hát. @Krass: IPB defaultra rakd át a skint, így rózsaszínben fogod látni a rejtett témákat és hozzászólásokat. @Szergej: A-Z-ig vállalod? Én vállalom zs-től:) Node a viccet félre téve majd megbeszéljük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 7, 2012 Author Share Posted Augusztus 7, 2012 bocsi. elfelejtettem csatolni, régen volt már, hogy ilyet kellett csinálnom 1. hsz.-ben eléritek a sablont Szergej : ilyen volt pár éve , nem tudom változott e Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. pass : PiraTEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 7, 2012 Share Posted Augusztus 7, 2012 Van még kérdésem de ezeket már meg sem merem kérdezni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 7, 2012 Author Share Posted Augusztus 7, 2012 tedd fel bátran, segítünk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 7, 2012 Share Posted Augusztus 7, 2012 Akkor a Hírekben mind a 95 oldalt át kell nézni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 8, 2012 Author Share Posted Augusztus 8, 2012 igen, pontosan. az XXX-ben meg mind az 1262-t, a Filmeknél meg mind a 771-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Augusztus 22, 2012 Share Posted Augusztus 22, 2012 Kész, csatolva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Augusztus 22, 2012 Share Posted Augusztus 22, 2012 Mikor belekezdtem az első pár témánál még nem tudtam, hogy így kell, szóval az eleje egy kicsit hiányos lesz a naplónak. Csak egy fél oldalnyi téma, annyira remélem nem sok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Augusztus 22, 2012 Share Posted Augusztus 22, 2012 5Z3G3DY, 4KKOR 1TT 3GY KI5 B3M3L3GÍTŐ : 3Z N3M C54K 3GY 3GY5Z3RŰ F0RUM 3LL3NÖRZÉ5, H4N3M 3GY K15 4GYTORN4 15! 4 JÓL 3LVÉGZ3TT MUNKÁN4K M1ND1G M2GV4N 4 GYÜMÖLC53, ÍGY 3NN3K 15 M3GL35Z, M1V3L 4MÍG 3ZT OLV45OD 3L 15 VÉG3Z3D 4Z 4GYTORNÁT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Augusztus 22, 2012 Share Posted Augusztus 22, 2012 Így éjfél fele körülbelül 1500 hsz átnézése után erre csak ennyit tudok mondani Akartam volna én is így válaszolni, de megfájdult a fejem a szöveg felénél Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 23, 2012 Share Posted Augusztus 23, 2012 A héten lemegy a szezon, utánna kezdem is az XXX-et. Érintett kollégáknak: A -tól, felhasználó neve szerint rendezve fogom elkezdeni. Elég sok téma van itt, ezért ahogy haladok úgy jegyzem fel egy dokumentumba, a végén összesítek, és azt írom be a táblázatba majd. Meg persze, hogy mettől - meddig juttam el Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Szeptember 2, 2012 Share Posted Szeptember 2, 2012 XxX-nek nekiálltam z-től visszafelé. Programok már 2-3 hete kész, azzal nem akarok foglalkozni, csak a friss témákkal. Segítségben egyelőre gyűjtőtémákkal bíbelődök. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Szeptember 19, 2012 Share Posted Szeptember 19, 2012 Segítségben az első 20 oldal tiszta (téma indítása szerint rendezve növekvőben). Néha mondjuk hátráltat a Bad Gateway, de haladok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 21, 2012 Share Posted Szeptember 21, 2012 Én is elkezdtem a Csevegést, némi csúszással, de igyekszem megcsinálni, ahogy időm engedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Szeptember 26, 2012 Author Share Posted Szeptember 26, 2012 látom XxX (DL) belehúzott az ellenőrzésbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 27, 2012 Share Posted Szeptember 27, 2012 Nem voltam 5 napot, mert Balatonon nyaraltam , de látom ez alatt szépen megritkult az xxx DL . Még a határidő leteltéig tisztogatok xxx-ben, ha még maradt mit Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Szeptember 30, 2012 Share Posted Szeptember 30, 2012 Én asszem befejeztem (átmeneti állapot) Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Szeptember 30, 2012 Share Posted Szeptember 30, 2012 Lehet, hogy nincs meg a kezdetektől az összes hozzászólás száma, meg téma szám stb. Újraraktam a gépet azóta és nem tudom, hol van az eredeti xls file. Próbálom még előkeresni, de egyenlőre inkább arra koncentrálok, hogy befejezzem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 30, 2012 Share Posted Szeptember 30, 2012 Nekem is van még. A meló miatt csúszni fogok. Az 100%, hogy ma nem leszek kész. A rejtett topikokkal mit csináljak? Viszont a híreknél van elavulás. A rég topikokat érdemes-e törölni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts