stewe741 Posted Február 12, 2015 Share Posted Február 12, 2015 Sziasztok! Nekem egy M3 GPS i3 progim van,kéne hozzá friss térkép!Kérdésem bármelyik térkép progival frisithetem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
modiga Posted Február 25, 2015 Share Posted Február 25, 2015 ...............miért ne tudná Csak gondoltam a felbontások itt is számítanak és figyelni kell rá, de akkor köszi, kipróbálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
letoltes6 Posted Február 25, 2015 Share Posted Február 25, 2015 Csak gondoltam a felbontások itt is számítanak és figyelni kell rá, de akkor köszi, kipróbálom Az nem számít a térképnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grand9 Posted Február 26, 2015 Share Posted Február 26, 2015 (edited) Sziasztok! Erre a tabra Samsung T110 Galaxy Tab 3 7.0 Litera mielyik igot érdemes felrakni? köszi a válaszotokat! Módosította Február 28, 2015 ica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerkar Posted Február 26, 2015 Share Posted Február 26, 2015 (edited) Amelyik működik! (bármelyik) Módosította Február 28, 2015 ica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tünde751 Posted Március 11, 2015 Share Posted Március 11, 2015 Sziasztok!Egy láma kérdésem van.Sok kis országnál 2-6 MB-al kevesebb a térképadat(fbl),mint a régebbi verziónál,erre várok magyarázatot,érdemi véleményt.Köszönettel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci1116 Posted Március 25, 2015 Share Posted Március 25, 2015 Sziasztok! iGO Primo lollipopra valakinek van e működő jó szoftvere főleg egyszerű érdekelne, nem térképcserélős stb. mivel vannak telefonok amik "pici " belső tárolóval vannak ellátva és semmi bővítési lehetőség ilyen pl. a Moto G is az 5.02 frissítést viszont már megkapta. Köszi előre is ha valaki tud segíteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyurma79 Posted Március 29, 2015 Share Posted Március 29, 2015 Sziasztok! Használ valamelyikőtök androidos kütyüt amin működik a tmc is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
japojani Posted Április 15, 2015 Share Posted Április 15, 2015 Az NNG szerdán bejelentette, hogy tíz napra ingyen letölthetővé teszi az iGO navigációs appot a legfrissebb Magyarország-térképpel. Az alkalmazást SzülinApp néven kell majd keresni, iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPadre lehet letölteni április 20. és 29. között, forrás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Április 15, 2015 Share Posted Április 15, 2015 Akkor ezt úgy kell érteni, hogy aki a 10 napon belül tölti le annak örökre/x évre ingyenes, vagy úgy hogy 10 napig, aztán kuka? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rico06 Posted Április 16, 2015 Share Posted Április 16, 2015 sziasztok! iGo8-as hangot keresnék, pontos verziót nem tudom megnézni, nem indul el ezmiatt...még wince5.0 alatt fut. se itt, se sok más oldalon nem találtam...hálás lennék ha valaki felrakná! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Április 16, 2015 Share Posted Április 16, 2015 Akkor ezt úgy kell érteni, hogy aki a 10 napon belül tölti le annak örökre/x évre ingyenes, vagy úgy hogy 10 napig, aztán kuka? Nem, a navigáció a letöltés után korlátlan ideig használható lesz. Az appot a 10 nap letelte után leveszik az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni, azonban a letöltött alkalmazás bármeddig tovább használható ingyenesen. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Április 16, 2015 Share Posted Április 16, 2015 Köszi az infót, így ez egy elég baráti lépés akkor a navigáció készítőitől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@y.pa Posted Április 26, 2015 Share Posted Április 26, 2015 Sziasztok! Erre a tabra Samsung T110 Galaxy Tab 3 7.0 Litera mielyik igot érdemes felrakni? köszi a válaszotokat! Helló! HERE Maps?? A GooglePlay-en ingyen eléred, legálisan. A magyar nyelvet ismeri, a térkép adatbázis is többnyire rendben van! +biztosan tudom, hogy működni fog a tableteden! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Május 1, 2015 Share Posted Május 1, 2015 Sziasztok Van egy lumia 535 ös teló 960x540 felbontással szeretnék rá egy igo-t tudnátok sergíteni? Én is és a telefon is igo szűz. Ha lehet valami szájbarágós kellene mert nem vagyok túl gyakorlott benne.Előre is köszi Üdv mindenkinek. Windows operációs rendszerre nincs igo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Május 8, 2015 Share Posted Május 8, 2015 Helló! HERE Maps?? A GooglePlay-en ingyen eléred, legálisan. A magyar nyelvet ismeri, a térkép adatbázis is többnyire rendben van! +biztosan tudom, hogy működni fog a tableteden! IGO is fut rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunnakacsa Posted Május 12, 2015 Share Posted Május 12, 2015 Igo-t keresek tabletre. ha lehet teljes európai térképpel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Május 13, 2015 Share Posted Május 13, 2015 Hello tudok csomagot de csak magyar térképpel van Europa 2gb az torrent oldalakon tudod beszerezni.érdekel így is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kersztapa Posted Május 24, 2015 Share Posted Május 24, 2015 iGO Nextgen WinCe működő verziót tud valaki feltölteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
japojani Posted Május 24, 2015 Share Posted Május 24, 2015 iGO Nextgen WinCe működő verziót tud valaki feltölteni? Nem tudok róla, hogy lenne wince verzió! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Május 24, 2015 Share Posted Május 24, 2015 Most androidra kell vagy win re Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kersztapa Posted Május 26, 2015 Share Posted Május 26, 2015 Most androidra kell vagy win re Winre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Május 26, 2015 Share Posted Május 26, 2015 Létezik csak nincs törve.primó mért nem jó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolee976 Posted Június 23, 2015 Share Posted Június 23, 2015 Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy windows phone-ra hogyan lehetne feltenni Igo8-at?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Június 23, 2015 Share Posted Június 23, 2015 Hello.nincs igo.használd a gyári here-t.offline és a volt nawteq térképeket használja.vagy a waze t ez nem offline de kevés adatforgalmat csinál 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daert Posted Július 29, 2015 Share Posted Július 29, 2015 (edited) Üdv. Tudna valaki használható progit ajánlani egy Wayteq 960BT-re?A gyári Sygic elég ratyi.Mindegy hogy Sygic vagy IGO csak használható legyen,talán az IGO jobb lenne. Esetleg létezik valami útmutató a neten hogy kell a telepítést végezni? Ez jó lehet:? Módosította Július 29, 2015 ica Közvetlen hivatkozást nem használhatsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Július 29, 2015 Share Posted Július 29, 2015 (edited) Irtam pü-t Módosította Július 29, 2015 ica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
japojani Posted Július 30, 2015 Share Posted Július 30, 2015 Sziasztok. Van nálam egy Wayteq X960bt. A tulaja szerintem formázhatta a cuccot, vagy nem tudom, mert eltűnt róla az iGO. A wince rajta van működik, felmásoltam sd-re a primot, de nem tudom hol kell beállítani, hogy működjön. Tudna valaki segíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Július 30, 2015 Share Posted Július 30, 2015 Tallozd be az exét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
japojani Posted Július 30, 2015 Share Posted Július 30, 2015 Ha rányomok a GPS feliratú ikonra, nem történik semmi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts